Master of Divinity (M.Div.)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Forbered dig på fuldtidsministerium med Liberty University 's Master of Divinity (M.Div.) Grad online

Liberty University 's 100% online Master of Divinity (MDiv) er designet til at hjælpe mænd og kvinder med at forberede sig til en professionel kristen tjeneste i den lokale kirke og parachurch organisationer. Libertys M.Div. online giver en dybdegående og godt afrundet undersøgelse inden for klassiske discipliner som kirkehistorie, bibelske studier og teologi, samtidig med at de leverer praktiske tjenestefærdigheder. Ligegyldigt hvad dit tilsigtede felt vil online Masters in Divinity give en Pathway til beredskab inden for alle aspekter af ministeriet, discipelskab og kristen administration. Gennem Libertys M.Div. online-program, kan du vælge et studieområde, der matcher din lidenskab, så du kan fokusere dine studier på dit specifikke studieområde. Deres Master of Divinity online vil sikre, at du har de væsentlige værdier, viden og færdigheder, der er nødvendige for at tjene Kristus og fremme hans rige.

Hvorfor vælge Liberty's Master of Divinity Online-program?

Liberty University 's M.Div. online-programmer giver en fleksibel måde at få den viden og de færdigheder, du har brug for for bedre at imødegå dine nuværende ministeriums udfordringer eller udøve en fuldtidsrolle i ministeriets ledelse. Studerende med tidligere erfaring fra ministeriet, dem med en omfattende personlig undersøgelse eller endda dem, der tidligere har forfulgt en ikke-akkrediteret seminareksamen, kan muligvis modtage kursuskredit for online Master of Divinity-programmet gennem overførselsevaluering og institutionel udfordringseksamen. De, der kommer til ministeriet efter at have afsluttet en ikke-ministerierelateret bachelorgrad, finder alle de grundlæggende studier, der er nødvendige for en vellykket ministerium. Hvis du føler dig uafhængig af udfordringerne i din nuværende ministerrolle eller ønsker at skifte til professionelt ministerium på heltid, vil online-mestre i guddommelighed være et fremragende program for dig.

Hvad er fordelene ved at forfølge frihedsmester over guddommelighed online?

 • Liberty's Master of Divinity er det mest omfattende seminarprogram, der er tilgængeligt for ministre, missionærer og fagfolk i ministeriet.
 • Dem med kortere kandidatniveau-seminarer kan finde ud af, at de fleste eller alle deres tidligere kurser vil blive overført til M.Div. online program.
 • Libertys kandidater til online ministerium har modtaget BestColleges.coms bedste online master i ministerium-pris for 2018.
 • I modsætning til mange bibelskoler eller -seminarer, er Liberty University akkrediteret af det sydlige sammenslutning af colleges og skoler Commission on Colleges (SACSCOC) til at tildele associerede, bachelor-, kandidat-, special- og doktorgrader.
 • Institutionelle udfordringseksaminer (ICE) er tilgængelige til at teste ud af grundlæggende bibelske og teologiske studier indhold til online M.Div. program.

121190_Divinity.jpg

Hvad lærer du i Liberty's Master of Divinity Online Degree-program?

Libertys Master of Divinity kan afsluttes 100% online med valgfri on-campus intensiver og har mange specialiserede studieretninger for at sikre, at dine feltspecifikke behov bliver opfyldt. Kernen i deres online M.Div. leverer grundlæggende indholdsundersøgelser inden for ministeriets skrivning og forskning, Gamle og Nye Testamente studier, apologetik, evangelisering og Discipleship Ministries. For at forbedre din bibelske forståelse vil Master of Divinity træne dig i brugen af fælles sprogværktøjer til ordstudier og dybdegående forskning. Du kan også dykke ned i de originale græske og hebraiske tekster gennem sprogspecifikke kurser. Ved at forfølge M.Div. online grad, kan du vælge de områder af studiet, der afspejler dine specifikke ministerbehov og har fleksibilitet i din gradplan for at sikre, at din uddannelse er godt afrundet og Kristus-centreret.

Specialiseringer

Hver specialisering er 75 kredittimer, medmindre andet er anført.

 • Bibelstudier
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Biblical Studies vil udstyre dig til en karriere inden for en række forskellige kirke- og ministeriumsindstillinger ved at give dig en dybdegående undersøgelse af den historiske og teologiske sammenhæng med individuelle bøger i Bibelen.
 • Bibelske sprog
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Bibelske sprog vil give dig et stærkt kendskab til originalsprog, der bruges i Skriften til en dybdegående bibelsk undersøgelse. Du får værktøjerne til at fortolke Skriften til at undervise i en akademisk ramme og til at undervise i den lokale kirke med tillid.
 • Bibelske sprog (90 timer)
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Bibelske sprog 90-timers spor vil give dig avanceret ekspertise i de originale sprog i Skriften til en dybdegående bibelsk undersøgelse. Du får værktøjerne til at fortolke Skriften til at undervise i en akademisk ramme og til at undervise i den lokale kirke med tillid.
 • Chaplaincy
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Chaplaincy er designet til at give dig en dybdegående undersøgelse af Skriften, bibelske ledelsesprincipper og strategier og de væsentlige læresætninger i den kristne tro. Du vil udforske teologiske og kulturelle spørgsmål, der er relevante for formelle og uformelle kapellanindstillinger, mens du lærer at tjene til forskellige målgrupper.
 • Christian Apologetics
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Christian Apologetics vil udstyre dig med avanceret træning til at tackle de spørgsmål, som menighederne rejser om kristendommens sandhed. Denne grad vil udstyre dig med den forståelse og de færdigheder, der er nødvendige for at forklare og styrke kristendommen gennem studiet af apologetik.
 • Kristent lederskab
 • Kristne ministerier
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Christian Ministries er designet til at imødekomme det voksende behov for ministeriets ledere i kirker. Programmet er beregnet til dem, der søger specialuddannelse inden for discipelskab. Gennem dette program får du en stærk forståelse af bibelske ledelsesprincipper og strategier, der er specifikke for små gruppeindstillinger for at uddanne disciple i den lokale kirke.
 • Kirkens historie
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Church History vil give dig et dybtgående kig på dannelsen af den kristne kirke med det formål at udstyre dig til fremtidige ministeriums muligheder. Din forståelse vil blive forbedret med kurser, der er forankret i Skriften og en forståelse af kirkehistorien fra reformationen til den moderne verden.
 • Community Chaplaincy (ikke-speciale, 93 timer)
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Community Chaplaincy vil udruste dig til at yde pastoral pleje og bibelsk vejledning til dem, der tjener i det amerikanske militær, parachurch-ministerier, store virksomheder samt enkeltpersoner i hvilehjem. Du modtager de praktiske værktøjer, du har brug for for at fungere effektivt i forskellige indstillinger.
 • Community Chaplaincy (speciale, 93 timer)
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Community Chaplaincy vil udruste dig til at yde pastoral pleje og bibelsk vejledning gennem kapellan ved at give dig praktiske værktøjer til at rådgive dem, der tjener i det amerikanske militær, parachurch-ministerier, store virksomheder såvel som enkeltpersoner i hvilehjem.
 • Discipleship Ministries
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Discipleship Ministries er designet til at introducere dig til fundamentet for ministerium og discipelskab ved at introducere dig til forskellige muligheder i kirken. Dette program giver dig kurser, der studerer dynamikken i familiedisciplen, bygger effektive ministerier for små grupper og detaljerne i korrekt struktureret kirkeadministration.
 • Generel
  Liberty University 100% online Master of Divinity - General er designet til at give dig rygraden i et fremragende guddommeligt program med fleksibilitet og frihed til at vælge et stort antal valgfag. Uden nogen specifik specialisering er du i stand til at mikse og matche, skabe et personlig studium, der passer til din lidenskab.
 • Globale studier
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Global Studies er designet til at forbedre din viden og lidenskab til at tjene den verdensomspændende kirke ved at give dig et fundament i kulturstudier, tjeneste og tilbedelsesteknikker og en intensiv undersøgelse af Skriften.
 • Healthcare Chaplaincy (ikke-speciale, 93 timer)
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Healthcare Chaplaincy er designet til at forberede dig til at imødekomme behovene hos patienter i forskellige sundhedsmæssige rammer. Gennem dette program vil du undersøge de teologiske og kulturelle spørgsmål, der er relevante for prædikansk indstillinger, og lære at støtte patienter og deres familier med åndelig sandhed.
 • Healthcare Chaplaincy (speciale, 93 timer)
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Healthcare Chaplaincy er designet til at forberede dig til at imødekomme behovene hos patienter i forskellige sundhedsmæssige rammer. Gennem dette program vil du undersøge de teologiske og kulturelle spørgsmål, der er relevante for prædikansk indstillinger, og lære at støtte patienter og deres familier med åndelig sandhed.
 • Homiletics
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Homiletics vil give dig et stærkt fundament til at forkynde og præstere ved at give dig værktøjer og færdigheder til at forberede dig og give en prædiken. Du får et bredt fundament i kristendommens grundlæggende elementer, som gør det muligt for dig at opbygge en solid tjeneste.
 • Ledelse
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Leadership er unikt designet til personer, der er interesseret i ledelsesmuligheder inden for kirken eller parachurch organisationer. Du vil få en forståelse af de grundlæggende elementer i kirkeadministration og tjeneste gennem en række kurser, der vil udfordre dig til at lede på den mest effektive måde, du kan.
 • Military Chaplaincy (ikke-speciale, 93 timer)
  Liberty University 100% online Master of Divinity - Military Chaplaincy er designet til at forbedre din evne til at styre evangeliet ved at videreudvikle dine tjenestefærdigheder og kristne karakter. Gennem dette program vil du undersøge de teologiske og kulturelle spørgsmål, der er relevante for militære befolkninger, samt lære at tjene til de unikke behov hos dem, der oplever kamprelateret traume.
 • Military Chaplaincy (speciale, 93 timer)
  Liberty University 100% online Master of Divinity - Military Chaplaincy er designet til at forbedre din evne til at styre evangeliet ved at videreudvikle dine tjenestefærdigheder og kristne karakter. Gennem dette program vil du undersøge de teologiske og kulturelle spørgsmål, der er relevante for militære befolkninger, samt lære at tjene til de unikke behov hos dem, der oplever kamprelateret traume.
 • Pastoral rådgivning
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Pastoral Counselling vil give dig et solidt grundlag i de psykologiske teorier og rådgivningsteknikker, der er nødvendige for at give enkeltpersoner en guddommelig rådgivning. Du vil modtage undervisning om integration af psykologi med teologi, ægteskabelig og ægteskabelig terapi og spiritualitet i rådgivning.
 • Teologi
  Liberty University 's 100% online Master of Divinity - Theology er designet til at forbedre din forståelse af teologi, når det drejer sig om ministerium, lederskab og åndeligt liv. Det er en omfattende grad, der er afgørende for at få en dybdegående forståelse af Skriften og bibelske sandheder.
 • Ungdoms- og familieministerier
  Liberty University 100% online Master of Divinity - Youth and Family Ministries er designet til at forbedre din forståelse af ungdomsministeriet, når det drejer sig om familieenheden, lederskabet og det åndelige liv. Det er en omfattende grad, der er essentiel for at få en dybdegående forståelse af ledelse og ministerium for den næste generation.

sky, clouds, clouds formgeralt / Pixabay

Højdepunkter

 • Ved at optjene din Master of Divinity online fra et nonprofit universitet, hvis online-programmer er rangeret i top 1% af mere end 2.100 online colleges og universiteter for akademisk kvalitet, overkommelighed og tilgængelighed, vil du blive adskilt fra andre på området.
 • Undervisning for frihedens M.Div. online-programmer er ikke steget i fire lige år. Mens mange andre online colleges har hævet undervisningen, har Liberty været i stand til at holde omkostningerne lave som et nonprofit universitet.
 • Undersøg under teologer og missionærer med reel erfaring i online M.Div.'s webbaserede indhold udviklet af Liberty University 's Rawlings School of Divinity.
 • Vælg mellem 75 og 93 timers studieområder for at tilpasse dit M.Div. online grad for en bestemt rolle eller felt.
 • Vælg en af Libertys kapellinspor for Master of Divinity for at få specialiseret kapellanuddannelse, der vil forberede dig til at blive et samfund, en sundhedsvæsen eller en militær præst.
 • Komplet indhold til Liberty's M.Div. program 100% online, eller drage fordel af valgfri intensiv på campus og møde dine kammerater og professorer, mens du får værdifuld praktisk træning.

Grad Information

 • 100% online med valgfri intensiv.
 • 75, 90 eller 93 timer i alt.
 • Højst 50% af programmets timer kan overføres til Liberty, hvis det godkendes.
 • Dette program falder ind under Rawlings School of Divinity.

Militære fordele

Liberty University er dedikeret til at levere undervisningsoplevelser i verdensklasse til militærstuderende fra hele verden. Uanset om du er et nuværende servicemedlem, udskrevet eller pensioneret fra tjenesten eller ægtefællen til et servicemedlem eller veteran, er Liberty her for at støtte dig hvert trin på rejsen. Som tak for din dedikation og service til vores land, er Liberty hædret for at tjene og støtte dig i din forfølgelse af online-uddannelse ved at tilbyde følgende fordele:

 • Den nedsatte undervisningsrate på $ 275 (pr. Kredittime for deltidsindskrivning)
 • Diskonteret Divinity Block Rate: $ 2.475 (pr. Semester - kun $ 165 / kredit ved 15 kredittimer! *)
 • Ekstra rabat for veteraner, der tjener i en civil kapacitet som First Responder (mindre end $ 625 pr. Kursus)

* Kreditter, der er taget over 15 kredittimer for Masters of Divinity Online, opkræves til deltidsrenten.

Adgangskrav

En regional eller nationalt akkrediteret bachelorgrad med en samlet kumulativ GPA på 2,0 eller derover kræves for optagelse i god status. Kontakt os for mere information.

Alle ansøgere skal indsende følgende:

 • Adgang ansøgning
 • Tilmeldingsgebyr*
 • Skole for guddommelighed Spørgeskema
 • Pastoral anbefaling Kontaktinfo
 • Uofficielle college-udskrifter kan accepteres med en udfyldt officiel formular til anmodning om udskrift **
 • Officielle college-udskrifter, hvis de er tilgængelige
 • Bevis for engelsk færdighed

* Der er ikke noget gebyr på forhånd; et udskudt $ 50 ansøgningsgebyr vurderes dog under finansiel indtjekning. Dette gebyr frafaldes for kvalificerende tjenestemedlemmer, veteraner og militære ægtefæller - der kræves dokumentation, der bekræfter militær status.
** Der kræves en officiel transkription inden for 60 dage efter accept eller før manglende fremmøde for det første sæt matrikulerede klasser, alt efter hvad der kommer først.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. Wit ... Læs mere

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. With more than 500 degrees and certificates, Liberty offers programs in fields such as medicine, religion, law, aviation, cinematic arts, psychology, business, and more. All of Liberty’s courses are taught from a Christian worldview by professors who regard teaching as more than a job — it’s their calling. Minimer