Master of Design

Generelt

Program beskrivelse

Vi er udbyder af online uddannelsesprogrammer med kontorer i Det Forenede Kongerige. Vores programmer er undervist på 3 sprog for alle.

Hvorfor en mester i design?


I et komplekst og konkurrencedygtigt miljø som virksomhederne i øjeblikket integrerer, er design blevet en vigtig konkurrencedygtig og strategisk fordel, da den tilbyder innovation og differentiering.

Kandidatuddannelsen i Design på London School of Design og Marketing repræsenterer muligheden for at gøre fagfolk til eksperter fra forskellige designområder ved at forbedre deres grundlæggende, kritiske og proceduremæssige færdigheder, ikke kun for at forstå forretningshistorikken, men også at bidrage til skabelsesprocessen af værdi.

Master i design af LSDM er udelukkende online og er tilgængelig på spansk, engelsk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIVITET


introduktion

Vores Master i Design fokuserer på den intellektuelle støtte, der forbedrer forståelsen af design og dets forhold til virksomheder og professionelle industri. Vores kursus er udelukkende online og betragter tre hovedområder: praksisdesign, interaktivt design og produktdesign.


Lærefunktioner

LSDM-studerende vil vedtage en reflekterende, analytisk og evaluativ tilgang til design, der opnår en større forståelse af de dynamiske forhold mellem design, industri og kommerciel sektor. Vores studieplan assimilerer virkeligheden og tilbyder avanceret, specialiseret, kunstnerisk, akademisk og iværksætterkundskab, som giver eleverne mulighed for at forfølge en konsolideret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale

Vores lærerpersonale består af kvalificerede, ansete og erfarne lærere. Udover det akademiske niveau af doktorgrad, præsenterer de konsoliderede faglige karriere, der forbinder den akademiske komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center

LSDM studerende ledsages ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af vejledere specialiseret i Design, med Masters og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og professionelle output

Vores Master i Design er beregnet til studerende, fagfolk, kunstnere eller selvstændige arbejdere med ambitioner eller en konsolideret karriere inden for reklame (kunstdirektører, producenter eller designere), visuelt design, kommunikationsdesign, grafisk design og interaktivt design (designere, producenter, teamledere, kunstdirektører eller kreative direktører).


ENTRYKKRAV


Vores kandidater kan ansøge om vores Master i Design gennem en af disse ansøgnings muligheder:


Gennem en bachelor: Har gennemført en videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, verificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal tilhøre det område, du har valgt eller beslægtet.

Gennem erhvervserfaring: Relevant erhvervserfaring, som demonstrerer din evne til at gennemføre en kandidatgrad i Design. Dette er underlagt godkendelse fra LSDM baseret på affiniteten og relevansen af den grundlæggende uddannelse, uddannelse og erfaring med elevprojekter. Kandidaten bliver bedt om at præsentere en portefølje med sin faglige erfaring inden for Design.


Studerende med særlige behov kan også anvende. Der vil blive foretaget en analyse mellem den studerende og den ansvarlige for at støtte den studerende med hensyn til de enkelte behovs særlige behov.


Ældre studerende kan også anvende. En analyse af den faglige karriere vil blive gennemført som i kandidaturerne gennem erhvervserfaring.


STRUKTUR


Vores Master i Design er 100% online, skabt til at lære i overensstemmelse med vores studerendes tilgængelighed og uden en fast tidsplan. Det vil sige, LSDM studerende kan definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges på en fast tidsplan, som i god tid meddeles til LSDM-studerende.

Om cirka 12 måneder har vi afsluttet vores kandidatgrad i Design akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af de bedste specialiteter universiteter i Det Forenede Kongerige.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtaget i dette kursus:

  • Undervises på spansk, engelsk og portugisisk;
  • Fem studieplaner og et sidste projekt;
  • Indholdet af enhederne er asynkron og er organiseret af ugentlige temaer;
  • Du kan få adgang til indholdet når og hvor du vil
  • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
  • Online ressourcer (såsom konferencer, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Senest opdateret Okt 2019

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Læs mere

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Minimer
London , Madrid , Porto + 2 Mere Mindre