Master of Counseling

Generelt

2 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Skab en positiv ændring i enkeltpersoners, familiers og samfunds liv.

Rådgivningsevner vokser i efterspørgsel, både i rådgivningsrummet og uden for det.

Antallet af fuldtidsrådgivere vokser fortsat, og rådgivningsevner bliver mere og mere relevante i andre erhverv, såsom sygepleje, socialt arbejde, undervisning og andre samfundsbaserede roller.

Hvis du brænder for at gøre en forskel for enkeltpersoner, familier og samfund, giver ECUs online Master of Counselling dig værktøjer, som du kan anvende til en række indstillinger.

Du vil udvikle dine evner til at arbejde med enkeltpersoner og samfund på en måde, der understreger kulturel bevidsthed og personcentrerede tilgange. Du lærer at oversætte og levere rådgivning på tværs af modaliteter samt udvikle nøglepraksis for at fortsætte din egen udvikling.

Du vil også drage fordel af muligheden for at omsætte dine færdigheder i praksis på placering.

Hvorfor studere med ECU Accelerated Online?

Tilgængelig, fleksibel og accelereret

Studer hvor som helst og når som helst med vores fleksible onlineformat. Vores kursus leveres i accelereret tilstand, så du kan optjene din grad og omsætte dine færdigheder i praksis hurtigere.

Fuldt understøttet

Bliv understøttet gennem hele din studierejse af en personlig Student Success Advisor og online læringsfællesskab af ligesindede studerende og venligt, tilgængeligt personale.

Jobklare færdigheder, der er relevante for branchen

Få en bred vifte af færdigheder - identificeret og designet af eksperter i branchen - for at imødekomme de komplekse og udviklende behov hos enkeltpersoner og samfund.

Hvem skal studere dette kursus?

ECU's online Master of Counselling giver avanceret, evidensbaseret rådgivningskendskab til fagfolk fra en række discipliner, der ønsker at få effektive færdigheder til at forbedre enkeltpersoner, familiers og samfunds trivsel.

Studerende kan studere dette kursus for at forberede sig på at blive rådgiver. Alternativt kan de ønske at føje til deres eksisterende færdigheder i roller, herunder:

 • Socialt arbejde
 • Karriere coaching
 • Psykologi
 • Andet allieret helbred
 • Menneskelige ressourcer
 • Ungdomsarbejde
 • Menneskelige velfærdsroller

Hvad du vil lære

Få færdigheder til effektivt at tilpasse sig marken, når det udvides over det digitale område.

Forstå hvordan teorier og teknikker til rådgivning kan oversættes og tilpasses til levering på tværs af en række modaliteter for at forbinde med og støtte mennesker på unikke og vidtrækkende måder.

 • Lokale myndigheders støtte / samfundsudviklingsroller
 • Sagsarbejde
 • Handicap support arbejde
 • Kend bachelor samfundsvidenskab eller adfærdsvidenskab

Udvikle en person-centreret tilgang

Lær hvordan man går sammen med enkeltpersoner i en proces, der værdsætter forskel, understøtter selvopdagelse, bygger på unikke styrker og anerkender indbyrdes forhold mellem individer, samfund og sociale strukturer som vigtige platforme til helbredelse.

Undersøg rollerne som rådgivere, der arbejder ved den kulturelle grænseflade

Lær de færdigheder og evner, der er nødvendige for at arbejde i samfundet og aktivt fremme en positiv følelse af identitet, kultur og arv med særlig vægt på Aboriginal og Torres Strait Islander-folk og praksis.


Udforsk selvbevidsthed og reflekterende praksis

Deltag i selvevaluering, kritisk tænkning og reflekterende praksis for at få en dybere forståelse af selvet, og hvordan dette samspiller med den terapeutiske proces, personlig vækst og løbende faglig udvikling.


Hvad du vil studere

Kurset har 12 studieenheder, der består af som følger:

 • Ti kerneenheder
 • Professionel feltplacering (svarende til to enheder)

Arbejdsplaceringer

Studerende gennemgår 250 timers professionel placering i en godkendt organisation, der involverer individuel, gruppe- eller parrådgivning ansigt til ansigt eller fra afstand (online / fjernbetjening). Dette giver dig mulighed for at anvende teori til praksis i en overvåget indstilling, herunder 160 timers 'kontakt' (observation eller gennemførelse af rådgivningssessioner) og 35 timers direkte vejledning.

Placeringsteamet arbejder på de studerendes vegne ved at placere kilder; dog bemærk at studerende på landdistrikter eller fjerntliggende steder muligvis skal hjælpe med at sikre en placering (eller være fleksible på rejser og placeringen). Studerende, der gennemgår en placering, vil også kræve en tilfredsstillende afslutning af en Working With Children Check og National Police Check, og mange bureauer vil have et interview med studerende inden de starter.

Bemærk: Afhængigt af din placering kan du blive bedt om at rejse til en større by i nærheden for de tre dages intensive og placeringskomponenter på kandidatkurset. Kontakt en af vores studentrådgivere for at diskutere dine omstændigheder.

Du har også mulighed for at studere Graduate Certificate of Counselling.

Kerneenheder
 • Grundlaget for rådgivningspraksis (Graduate Certificate)
 • Teorier og teknikker i rådgivning (Graduate Certificate)
 • Rådgiverens rolle (Graduate Certificate)
 • Etik i rådgivning
 • Rådgivning i en digital verden
 • Trauma-informeret rådgivning
 • Børne- og ungdomsrådgivning
 • Rådgivning ved den kulturelle grænseflade: Aboriginal og Torres Strait Islander People and Practice
 • Rådgivning om mental sundhed
 • Avancerede teorier og teknikker inden for rådgivning
Plus
 • Professionel feltplacering

If you use this image, we’d appreciate a link back to our website www.quotecatalog.com.

Studerende Support

Du vil ikke kun blive støttet af det akademiske personale med feedback og svar på dine akademiske spørgsmål, men du vil også modtage dedikeret en-til-en-støtte til alle ikke-akademiske spørgsmål fra din Student Success Advisor. De er tilgængelige via telefon eller e-mail og giver motivation og vejledning til at støtte dig til at nå dine studiemål.

Vurdering

Vurderingerne varierer fra enhed til enhed. Forhør dig med din kursuskoordinator eller studerendes succesrådgiver om hver enkelt enheds vurderingsbehov. Vurderinger kan omfatte casestudier, anmeldelser, rapporter, porteføljer, anvendte projekter og præsentationer. Vi afholder ikke eksamen for 100% online-programmer.

Indgangskriterier

Krav til kursusoptagelse

 • Et kandidatbevis for rådgivning med ækvivalenter overvejet.
 • En personlig erklæring om motivationer til at gennemføre kurset.
 • Aflevering af akademisk udskrift, to dommerrapporter og et online-interview.
 • Akademiske adgangskrav (bånd 6).
 • Engelsk sprogkrav (bånd 4).

Studerende, der ønsker at komme ind i Graduate Certificate of Counselling, skal indsende dokumentation, der dækker punkt fire og fem. Punkt to og tre er dækket under Graduate Certificate-komponenten på kurset.

FEE-hjælp

Den offentlige lånordning, der gælder for de fleste postgraduate kurser, er kendt som FEE-HELP. Australske statsborgere og indehavere af et permanent humanitært visum, der er bosiddende i Australien, er berettigede til at få adgang til FEE-HELP. Ved hjælp af dette program kan du låne nok penge fra Commonwealth Government til at dække dine kursusgebyrer. Når din indkomst når et bestemt niveau, betaler du lånet tilbage via skattesystemet.

Hvordan man ansøger

Ring os

Vi er her for at støtte dig. Du kan ringe og tale med en af vores studenteregistreringsrådgivere, før du begynder på ansøgningsprocessen for at tale igennem alle spørgsmål, du måtte have, og hjælpe dig med din ansøgning.
Saml dine dokumenter

Din studenteregistreringsrådgiver rådgiver, hvad du har brug for for at ledsage din ansøgning. Dokumenter til en stærk anvendelse inkluderer ofte udskrifter, certifikater til verifikation af tidligere undersøgelser og bevis for arbejdserfaring.Ansøg nu

Besøg vores websted og gå til vores applikationssystem. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at udfylde hele ansøgningen på et møde; du kan gemme det og vende tilbage senere.

For at ansøge skal du have kursusnavn og -kode samt scannede, bekræftede kopier af underlagsdokumenter.

Studerer online med ECU

ECU Accelerated Online giver dig mulighed for at passe studier rundt i dit liv og opgradere hurtigere end traditionel deltidsstudie. Leveret i et fleksibelt onlineformat og med seks studieperioder om året, kan du gennemføre Master of Counselling på så lidt som to år, hvilket betyder at du kan drage fordel af de voksende beskæftigelsesmuligheder hurtigere.

Master of Counselling er designet til at opfylde online-læringsstandarder for bedste praksis og ved hjælp af den nyeste læringsteknologi og giver dig den samme kvalitet af uddannelse og læringsresultater, som du ville modtage, hvis du studerer på campus.

Senest opdateret Sep 2020

Om skolen

Edith Cowan University is a young and progressive university with a strong reputation for excellence in teaching. We have been rated the maximum of five stars for teaching quality 12 years in a row. F ... Læs mere

Edith Cowan University is a young and progressive university with a strong reputation for excellence in teaching. We have been rated the maximum of five stars for teaching quality 12 years in a row. Fit study around your life and graduate sooner with our flexible and accessible accelerated and 100% online postgraduate courses. Minimer
Perth , Mount Lawley , East Bunbury + 2 Mere Mindre