Læs den officielle beskrivelse

Master of Arts i tværfaglige studier

Texas Tech University's Master of Arts i tværfaglige studier tilbydes af Graduate School. Tværfaglige studier på Texas Tech University giver kandidatstuderende friheden til at designe en grad, der integrerer områder og kurser fra de eksisterende kandidatskoler og -programmer. Formålet med denne integration gør det muligt for eleverne at oprette et program, som bedst passer til deres interesser og karriereforhørelser, som måske ikke defineres i traditionelle disciplinære grænser.

Programoversigt

Online Master of Arts i tværfaglige studier er et uddannelsesprogram beregnet til studerende, der ønsker at fortsætte uddannelsen på kandidatniveau, men søger ikke specialundervisning koncentreret i et traditionelt stort område. Dette program er ikke en erstatning for en traditionel kandidatgrad; Det er snarere designet til studerende med bredere interesser på flere områder eller for dem, hvis karrieremål ikke passer helt sammen med en enkelt identificerbar akademisk enhed eller afdeling. Der lægges vægt på fortsat intellektuel og kulturel udvikling i et konstant skiftende samfund, hvor nye karriereinteresser kan strække sig over flere traditionelle specialiseringer.

Ansøgningsproces

Selvom der ikke er ansøgningsfrist, opfordres potentielle studerende til at indsende alle ansøgningsmaterialer mindst tre måneder før den forventede indledende tilmelding.

1. Ansøg på Texas Tech University som enten en første gangs freshman eller en bacheloroverførsel.

  • Ansøgningsgebyret er $ 75 for amerikanske studerende og $ 125 for internationale ansøgere.
  • Ud over at anvende, skal du indsende ACT eller SAT score og en officiel high school transkript med klassestilling.

2. Ansøg om økonomisk støtte og / eller stipendier.

  • Finansiel støtte er fordelt på fuldtidstilmelding og flere andre krav til støtteberettigelse. Dine tilmeldte timer fra den 12. klasse i efterår og forårssemester bestemmer din tilmeldingsstatus for semesteret, og økonomisk støtte udbetales i overensstemmelse hermed. At deltage mindre end fuldtidsarbejde kan betyde en reduktion af støtten.

3. Udfyld et afdelingsspørgeskema, der angiver dine valg for tre studieområder og indsend spørgeskemaet til Graduate School.

  • Efter indlevering af afdelingsspørgeskemaet skal eleverne kontakte den tværfaglige studiekoordinator eller den akademiske rådgiver, som vil arbejde med dem for at diskutere deres valgte studieområde og navigere ansøgningsprocessen.

4. Ved accept vil du blive tildelt en rådgiver for at sikre din fortsatte fremgang mod graden. Hvis du modtager et afslag, er der mulighed for at indgive en evalueringsanmodning, hvis ydeevnen forbedres.

  • Texas Tech University vil underrette dig om din ansøgningsstatus ved at opdatere fanen Programmer i dit Raiderlink.

Programkrav

Forudsætning: Bacheloruddannelse

  • 12 timer fra et hvilket som helst område inden for mindst to forskellige gymnasier
  • For den 36-timers non-thesis option, kan eleverne vælge kandidateksamen, en praktikplads, en projektrapport eller porteføljen som deres endelige omfattende del af deres program.
  • Specialeopsætningen kræver 24 timers kandidatuddannelser plus 6 timers afhandling.
Program undervist i:
Engelsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Se 65 flere kurser fra Texas Tech University Worldwide eLearning »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date