Oversigt

Royal Roads University tilgang til konfliktanalyse og -administration er enestående, idet den afspejler det fulde spektrum fra interpersonel til international konflikt. Vi ser konflikt som hverken god eller dårlig, men som et nødvendigt element i alle relationer. Konflikt eksisterer overalt og muligheder eksisterer for at arbejde med det, ændre det og udnytte det.

Vores program fokuserer på både teorien og forståelsen af ​​konfliktens virkninger. Vi giver dig færdigheder til at arbejde med konflikt, og vi hjælper dig med at skabe selvbevidsthed om, hvad din rolle er inden for det konfliktsystem, og hvordan du kan få indflydelse på at gøre en forskel. Du vil blive introduceret til en bred vifte af færdigheder - lettelse, forhandling, mægling og andre - og lære at sætte pris på styrken og begrænsningerne af dem alle.

MA i Konflikt Analyse og Ledelse er et 36-årig, blandet, et kandidatprogram, der giver eleverne grundlag for at identificere, analysere og håndtere konflikter inden for gruppe og flertallet i en række organisatoriske sammenhænge, herunder indenlandske , interkulturelle og internationale miljøer. For at opnå dette understreger programmet en holistisk, systemisk, tværkulturel tilgang til konfliktanalyse og ledelse. Studerende er udsat for en bred vifte af relevante praktiske færdigheder samt moderne og innovativ, anvendt forskning, der giver dem mulighed for at blive kritiske, reflekterende praktikere, der bidrager til det voksende felt og erhverv i konflikthåndtering.

Der tilbydes også et års Graduate Diploma in Conflict and Analysis Management.

Blended Delivery Model

Online Learning

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus vil være ni uger i længden, med en to-ugers pause mellem kurser.

On-campus Residency

I løbet af dit toårige program deltager du i to, to uger på campus-boliger. Her møder du ansigt til ansigt med dine instruktører, cohort og team. Du har indstillet klassetimer samt lektier og møder uden for klassetimer, hvilket gør dette til en intensiv og givende tid.

Kompletionsindstillinger

I løbet af det første studieår vil alle studerende tage det samme sæt af kurser. I løbet af andet år kan eleverne vælge mellem følgende muligheder: 1) Projektspor : De studerende, der tager specialeprofilen, skal tage et andet forskerkursus under deres andet opholdstilladelse. 2) Kursusbaseret spor : Studerende, der tager kurset, vil kunne fortsætte deres studier online i løbet af andet år ved at vælge fra en række valgfag, der er designet til at appellere til studerende i alle tre humanitære studiers kandidatuddannelser på Royal Roads University ; 3) Kursusbaseret spor med praktikplads : Inden for det kursusbaserede spor kan eleverne vælge at tage en 6-kredit praktikplads. Studerende, der vælger en praktikplads, vil få erfaring fra fagområdet. Denne erfaringsmæssige læring vil hjælpe eleverne med at anvende deres teoretiske viden ved at demonstrere deres evne i en virkelighedssammenhæng og dokumentere deres oplevelser.

Hvem er det til

Studerende i dette program kommer fra hele Canada og rundt om i verden. Mange er eller ønsker at være, ledere, forhandlere, facilitatorer eller konsulenter i miljøer, hvor gruppekonflikter ofte forekommer. Da konflikter kan forekomme på mange områder - inden for samfundet, regeringer, virksomheder, civilsamfundet og internationale indstillinger - er vores kandidater parat til at lede forandringer inden for arbejdsmarkedsrelationer, samfundsudvikling, miljøledelse, internationale ngo'er og mange andre indstillinger .

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes på grundlag af både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring, i overensstemmelse med den fleksible adgangsproces. Ansøgninger vurderes fra sag til sag.

RRU Hatley Castle Front

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret June 1, 2019
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Jan 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
31,240 CAD
Undervisningsomkostninger er for hele programmet: $ 31.240 (International studerende), $ 24.790 (Indenlandske studerende).
Deadline
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 7, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

Jan 7, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
End Date

How we're different

Paul Robichaud, MA in Conflict Analysis and Management alumnus

MA in Conflict and Analysis Management faculty talk about our unique two-year interdisciplinary graduate program