Oversigt

Dette program er underlagt en endelig godkendelse fra British Columbia Ministry of Advanced Education.

I en skiftende og stadig mere afhængig retssektor er udvidelsen af ​​din viden nøglen til succes i et udviklende retfærdighedslandskab.

Vores unikke program er grundlagt i en tværfaglig tilgang til retlige studier for at løse komplekse sociale spørgsmål. Det er problemfokuseret og tegner fra forskellige discipliner for at hjælpe dig med at håndtere evolutionsproblemer på handlingsorienterede, løsningsorienterede og kontekstspecifikke måder.

MA i Justice Studies er et toårigt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram og understreger vigtigheden af ​​en samarbejdsvillig og problemfokuseret tilgang til retfærdighed. Ved at erkende de multiproblematiske aspekter af komplekse sociale spørgsmål er denne tværfaglige tilgang afgørende for forståelsen af ​​problemets kompleksitet og ved at udvikle effektive løsninger, der ofte savnes under mere traditionelle tilgang til retfærdighed.

Et etårig kandidateksamen i retlige studier udbydes også.

Hvem er det til

Ideel til dem, der søger karriereudvikling i en retligt relateret institution eller et agentur, herunder regering, politi, rettelser, told og indvandring, DND og Coast Guard, for-profit / non-profit og internationale organisationer, og for studerende, der søger at fortsætte deres post-sekundær uddannelse i retlige studier.

Ansøgere, der ikke har den formelle akademiske uddannelse for at få adgang til optagelse, kan vurderes på grundlag af både deres formelle uddannelse og deres uformelle læring, i overensstemmelse med den fleksible adgangsproces. Ansøgninger vurderes fra sag til sag. For mere information, besøg vores program adgangspunkt.

Leveringsmodel

Online Learning

Størstedelen af ​​dette program er erfaret gennem online læring. Online kurser giver dig mulighed for at opfylde kravene til arbejde og familie, mens du studerer. Ved hjælp af vores webbaserede læringsplatform får du adgang til dine læsematerialer, gennemføre individuelle og gruppearbejde og engagere dig med resten af ​​dine klassekammerater og instruktører; online fra hvor som helst. Hvert online kursus vil være ni uger i længden, med en to-ugers pause mellem kurser.

On-campus Residency

I løbet af dit toårige program deltager du i to, to uger på campus-boliger. Her møder du ansigt til ansigt med dine instruktører, cohort og team. Du har indstillet klassetimer samt lektier og møder uden for klassetimer, hvilket gør dette til en intensiv og givende tid.

Kompletionsindstillinger

I løbet af det første studieår vil alle studerende tage det samme sæt af kurser. I løbet af andet år kan eleverne vælge mellem følgende muligheder:

  1. Speciale Spor: Studerende, der tager specialeprofilen, vil blive forpligtet til at tage et andet forskningskursus under deres andet opholdstilladelse.
  2. Kursusbaseret spor: Studerende, der tager kurset, vil kunne fortsætte deres studier online i løbet af andet år ved at vælge fra en række valgfag, der er designet til at appellere til studerende i alle tre humanitære studier.
  3. Kursusbaseret spor med praktik: Inden for det kursusbaserede spor kan eleverne vælge at tage en 6-kredit praktikophold. Studerende, der vælger en praktikplads, vil få erfaring fra fagområdet. Denne erfaringsmæssige læring vil hjælpe eleverne med at anvende deres teoretiske viden ved at demonstrere deres evne i en virkelighedssammenhæng og dokumentere deres oplevelser.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurser fra Royal Roads University »

Senest opdateret November 14, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Jan 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Price
31,240 CAD
$ 24.790 (indenlandske) $ 31.240 (International)
Deadline
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 7, 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

Jan 7, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Aug 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
End Date