Master i vedvarende energi

Generelt

Program beskrivelse

Området for vedvarende energi fremmer med en fantastisk hastighed, som i dag er den første mulighed for at generere energi verden over. Vi lever en ideel situation for at studere en mester i vedvarende energi (EERR). Sidste år oversteg investeringer i vedvarende energi over hele verden investeringer i traditionelle energier for andet år i træk.

Den nuværende energistruktur indebærer behovet for specialiserede fagfolk, teknikere uddannet med viden i energimiljøet. Eksperter, der mestere situationen for energikilder og typer af vedvarende energi (vind, sol, solceller, termisk, mini-hydro, biomasse ...), finansieringslinjer, energieffektivitet og alt relateret til verden af Vedvarende energi

Mesteren i vedvarende energikilder i IMF søger at uddanne fagfolk med de færdigheder, viden og teknikker til at udvikle og implementere vedvarende energi på forskellige områder: administration, erhvervsliv eller energiindustri.

Virksomheder, der leder efter teknikere, har i stigende grad brug for at lave forretningsprojekter inden for ERS. Derfor er IMF 's uddannelsesprogram for vedvarende energi IMF designet til at uddybe dets anvendelse, de forskellige anvendelser, projekternes tekniske levedygtighed og miljøpåvirkningen af disse. Når de studerer vedvarende energikilder, får de en specialisering i området og en tilgang til design, udvikling, montering og vedligeholdelse af produktionsfaciliteterne.

Samfund og virksomheder er i stigende grad opmærksomme på behovet for at søge alternativer fra vedvarende energikilder, hvad enten det skyldes virksomhedernes sociale ansvar eller respons på den offentlige mening. Af denne grund åbnes en bred vifte af forretningsmæssige og faglige muligheder rundt omkring i verden af grønne energier.

Start for øjeblikket og blive en vedvarende energi tekniker med IMF postgraduate program. Anmod om information om master i vedvarende energi online, en akademisk rådgiver vil kontakte dig for at løse dine tvivl, tale om pris, stipendier eller spørgsmål, du har om, hvad der er vedvarende energi eller mulige faglige muligheder i virksomheder og institutioner.

HVORFOR DETTE PROGRAM

Denne mester inden for vedvarende energi giver dig mulighed for at:

 • Design, udvikle og bestemme gennemførligheden af vedvarende energi projekter.
 • Master spansk lovgivning, regler og forskrifter om vedvarende energi.
 • Få finansieringslinjer og andre eksisterende hjælpemidler.
 • Master hovedtyperne af vedvarende energi, deres anvendelser og mulige miljøpåvirkninger: vindenergi, hydrauliske installationer, biomasse energi, solvarmeenergi, solceller.
 • Kendskab til andre former for vedvarende energi såsom geotermisk, hydrogen, tidevands- og brændselsceller.
 • Udvikle en forretningsplan inden for vedvarende energi, understøttet af økonomiens drift, salgs- og forhandlingsmetoder og de dele, der udgør den.

MÅL FOR ONLINE MASTER I FORBEDDELIGE ENERGIER (EERR)

At uddybe det nuværende miljø af vedvarende energikilder og erhverve færdigheder, viden og teknikker til udvikling og implementering på forskellige områder, fra Administration, Enterprise og Industry.

Du vil også lære at:

 • Giv et overblik over den vigtigste spanske lovgivning om vedvarende energi.
 • Beskriv og analyser andre former for vedvarende energi (geotermiske, tidevands-, brint- og brændselsceller)
 • Kend de forskellige typer biomasse, der findes, og deres egenskaber.
 • Kend de grundlæggende egenskaber ved solvarmeenergi og dens vigtigste anvendelser.
 • Kend potentialet i den fotovoltaiske sektor med dets styrker og afhængigheder.
 • Kendskab til markedsøkonomiens funktionsmåde, de afgørende faktorer for økonomisk udvikling, en iværksætters egenskaber og forbedring af dem, salgs- og forhandlingsmetoderne, forretningsplanen og de dele der udgør den.
 • Vær klar over den metode, der fulgte i evalueringen af enhver form for projekt.

Metode og evaluering

METODE

IMF Business School spil på kandidatuddannelsen i vedvarende energi ved hjælp af en kompatibel metode uanset studentens situation. En online eller tilgængelig metode overalt.

 • Online metodik: online træning, der favoriserer højere specialisering gennem den virtuelle campus, hvor du kan finde den komplette pensum.
 • Afstandsmetode: Du vil have kursusets kursusplan i bogformat.

Mere end 80.000 studerende er den bedste påtegning af vores metode og dens 5 søjler:

 • Online klasser: Live og forsinket. Få adgang til online klasser til tider kompatible med dit personlige eller professionelle liv gennem vores e-learning platform. Du vil kunne interagere med lærere og klassekammerater som om det var en business school personligt. Alle virtuelle klasser registreres og uploades til den virtuelle campus, så de kan ses så mange gange som nødvendigt.
 • Virtual Campus: Multi-Device Access platform, hvor du kan få adgang til pensum og downloade alt materiale. Derudover vil du være i stand til at udføre praktiske sager og selvvurderingsøvelser, dele viden og debat i fora og chats eller få direkte adgang til din personlige vejleder.
 • Opfølgning Tutorial: Som IMF studerende har du adgang til en tildelt personlig vejledning, som vil ledsage dig gennem hele studieåret. Du kan oprette e-face tutorials, løse tvivl via telefon, forum eller chat, når du har brug for det. Personlige vejledninger er også tilgængelige.
 • Virtuelt bibliotek: IMF studiefællesskabet har fri adgang til det virtuelle bibliotek, med mere end 9.000 bibliografiske poster fra erhvervslivet.
 • Netværk og arrangementer: Der er hver måned arrangementer, masterklasser og rundborde, hvor eleverne kan udvide deres kontaktnet med andre elever på kandidatuddannelsen i vedvarende energikilder, samtidig med at sektorens nuværende situation er kendt.

EVALUERING

Afslutningen af Master i EERR er knyttet til, at den løbende vurdering gennemføres gennem hele kurset. Den studerende skal i hver modul bestå en kombination af online eksamen og praktiske øvelser for at frigøre materiale.

At opnå titlerne fra IMF og University of Nebrija, kræver færdiggørelse af hvert modul.

karrieremuligheder

I slutningen af vores mester vil du være parat til at øve som:

 • Designer af solcelleanlæg og solcelleanlæg.
 • Drift og vedligeholdelse ledelse tekniker i solcelleanlæg og vind solinstallationer.
 • Ansvarlig for samlinger i solceller og vindmølleparker.
 • Specialist i vedligeholdelse af solcelleanlæg og vindmølleparker.
 • Ansvarlig for samling af vindmøller.

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Stipendium op til 70%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
 • Betalingsform: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Læs mere

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Minimer
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer

AACSB Accredited