Master i uddannelse og digital pædagogisk udvikling

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Denne kandidat kvalificerer sig til at erhverve en global og integreret vision af undervisningsfeltet med fokus på studiet af de mest innovative uddannelsesmæssige teknologiske værktøjer. Det giver dig mulighed for at få de nødvendige digitale færdigheder til at tilbyde en passende undervisning i den digitale tidsalder.

Dobbeltgrad - Universidad Europea de Monterrey

Takket være aftalen fra Det Europæiske Postgraduate Institute med Det Europæiske Universitet i Monterrey tilbyder denne kandidat en dobbelt grad af høj prestige på internationalt niveau.

Hvorfor vælge denne mester?

Masteruddannelsen i uddannelse og digital uddannelsesudvikling i IEP giver IEP at erhverve en global og integreret vision af undervisningsfeltet med fokus på studiet af de mest innovative uddannelsesmæssige teknologiredskaber.

 • Det giver dig mulighed for at få de nødvendige digitale færdigheder for at tilbyde tilstrækkelig undervisning til den digitale tidsalder.
 • Du får en avanceret vision for uddannelse, hvor du positionerer dig som en lærer eller forsker på højt niveau, svarer på de nye udfordringer i det digitale samfund, hånd i hånd med fremme af informations- og kommunikationsteknologier (IKT).
 • Det vil give dig mulighed for at tilpasse din undervisningsprofil til det avancerede niveau, der er fastlagt i den fælles ramme for digitale kompetencer, der er offentliggjort af National Institute of Education Technologies and INTEF.

program

 1. Menneske Natur og Udvikling (4 ECTS)
 2. Teorier om læring og uddannelsesmæssige sammenhænge (4 ECTS)
 3. Færdigheder i uddannelse i globalisering (4 ECTS)
 4. Metoder til undervisning (4 ECTS)
 5. Playful færdigheder til undervisning (4 ECTS)
 6. Nye teknologier og uddannelse (4 ECTS)
 7. Design og udvikling af undervisningsprogrammer (4 ECTS)
 8. Uddannelsesmæssige Trends Online (4 ECTS)
 9. Design, Ledelse og Evaluering af E-Learning Projekter (4 ECTS)
 10. Administration af Uddannelse (4 ECTS)
 11. Techno-pædagogisk og Uddannelsesdesign (4 ECTS)
 12. Processer og værktøjer til læring gennem nye teknologier (4 ECTS)
 13. Evaluering af læring (4 ECTS)
 14. Juridiske principper for uddannelse (4 ECTS)

Afslutning af programprojekt (4 ECTS)

Nærhed og personalisering

Kontakt af studerende, lærere og vejledere er kontinuerlig gennem den virtuelle platform, den vil også have:

 • Samlet tilgængelighed af materialer (24/7).
 • At rejse tvivl til enhver tid på dagen.
 • Kontinuerlig kommunikation gennem diskussionsfora.

Takket være dette og indholdets struktur er evalueringen af programmerne grundlæggende praktisk.

vidnesbyrd

"Faktisk har gennemgangen gennem IEP været en vidunderlig oplevelse, kvaliteten af studiematerialet såvel som lærerne er stor, metodologien giver mulighed for at tilpasse viden på en passende måde, feedback og deltagelse i foraene er meget god, og tilfældene med Virksomheder, der studeres, hjælper med at fokusere de teoretiske koncepter. Generelt anbefaler jeg at studere 100% i IEP . " Miguel Angel Marmolejo

Studiehjælp - Finansiering

Instituttet har et stipendium , der kan dække op til 45% af udgifterne til undervisning. I hvert opkald tilbydes et begrænset antal stipendier baseret på kandidaternes personlige, faglige eller økonomiske situation.

Der er også særlige finansieringsbetingelser for at hjælpe eleverne til at påtage sig kursen ved hjælp af et system med udskudte betalinger.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Læs mere

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Minimer
Madrid , Spanien Online + 1 Mere Mindre