Master i trafik, mobilitet og færdselssikkerhed

Generelt

Program beskrivelse

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) identificerer inden år 2030 skader og følger af trafikulykker som en af de største globale byrdefaktorer, der påvirker befolkningens sundhed og sikkerhed. I øjeblikket forårsager trafikulykker mere end 1,3 millioner dødsfald pr. År og mellem 25 og 52 millioner alvorlige skader.

WHO har globalt fremmet tiårets trafiksikkerhed. De vigtigste offentlige og forretningsmæssige enheder implementerer nye styringsmodeller og trafik-, mobilitets- og trafiksikkerhedssystemer, der reducerer risikoen ved trafikulykker og optimerer deres mobilitetsressourcer. Disse bestræbelser er at reducere trafikulykker og desuden skabe økonomisk værdi og reducere omkostninger i finansielle saldi.

Denne Master of IMF i samarbejde med University of Nebrija giver den nødvendige viden til at designe trafiksikringssystemer for at opnå ISO 39001 certificeringer og andre eksisterende på markedet og fremme bæredygtig mobilitet i deres handlingsmiljøer

DIREKT TIL:

Enhver offentlig eller privat enhed, der har chauffører (fagfolk eller ej) og køretøjer (flåder) eller en kombination af begge elementer.

HVORFOR DETTE PROGRAM

Mesteren i trafik, mobilitet og færdselssikkerhed er primært rettet mod forebyggende teknikere for erhvervsmæssig risiko, der forsøger at definere programmer for ulykkesreduktion i forbindelse med brugen af køretøjet og fodgængerhovedkilder til ulykker. Også til teknikere af forskellige autonome og offentlige organismer for at forebygge og reducere ulykker.

Formålet med kandidatuddannelsen i trafiksikkerhed er at uddanne den studerende til at definere mobilitets- og trafiksikkerhedsplaner, give værktøjer, ideer og dokumenterede programmer effektivt, således at folk, der er interesseret i at forbedre trafiksikkerheden, kan gøre det i både private og offentlige organisationer. Det giver en global ide om erhvervslivet, ISO-certificeringer, så virksomhederne kan demonstrere deres effektivitet og kvalitet i trafik og trafiksikkerhed.

Det er en blomstrende sektor, nedsænket i tiåret med at forbedre trafiksikkerheden globalt, defineret af FN's organisation. Uddannelsen er knyttet til regeringernes og de offentlige organisationers bestræbelser på at reducere risikoen for ulykker. Virksomheder og virksomheder indarbejder i deres ledelsesprocesser mobilitets-, ledelses- og optimeringsplaner i brugen af køretøjet, hvilket aldrig har krævet så mange fagfolk inden for dette område før.

Metode og evaluering

METODE

IMF tilbyder alle sine studerende en gratis, permanent og personlig høringslinje, både telefonisk og via e-mail, med en specialiseret vejleder. Der er også mulighed for at arrangere så mange private interviews, som det anses passende med vejleder. Studerende kan vælge mellem at tage afstandskursus eller e-læring. I forbindelse med fjernundervisning vil de have studiehåndbøger, fuldt opdateret og med stor teknisk rigor, let forståelig og med et klart praktisk kald. I mellemtiden har de, der beslutter sig for e-learning-modaliteten, adgang til en virtuel campus, hvor de kan høre og downloade materialet, få adgang til lovgivningen, udføre aktiviteter foreslået af vejlederen osv.

EVALUERING

Den studerende vil kunne udføre selvevalueringsøvelser i hvert modul af træningsprogrammet i den virtuelle campus for at selvvurdere indholdets viden.

Ligeledes vil opnåelsen af kandidatuddannelserne ved IMF Business School og kandidatuddannelsen ved universitetet i Nebrija være underlagt en afsluttende eksamen i nogen af de tilbudte modaliteter.

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

  • Stipendium op til 65%
  • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
  • Betalingsform: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Læs mere

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Minimer
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Mere Mindre