Formålet med postgraduate-programmet "Trådløse kommunikationssystemer" er at fremme principperne for design og drift af cellulære og andre trådløse bredbånds telekommunikationssystemer (f.eks. 2G / 3G / 4G, 802). Programmet dækker designprincipper, deres arkitekturer, deres dimensionering, sikkerhedsproblemer og eksempler på applikationer og tjenester. Programmet lærer de specialiserede viden, teorier, teknologier og teknikker, der kræves til design af mobiltelefoni systemer (f.eks. GSM, UMTS, LTE osv.) Og andre små, mellemstore og store trådløse bredbåndsnet.

Studerende vil også have mulighed for at anvende den teoretiske viden, de vil erhverve gennem Labs specialiserede moduler.

Det skal bemærkes, at laboratoriemodulerne ikke kræver elevernes fysiske tilstedeværelse, men udføres eksternt som resten af ​​de tematiske enheder. Under disse moduler vil eleverne have mulighed for at designe realistiske trådløse systemer / netværk ved brug af simulatorer til at designe og teste lokaliseringsalgoritmer til lokaliserings lokalisering (LBS) applikationer, og eksperimentere med sikkerhedsapplikationer via deres computer. Studerende leverer arbejde baseret på laboratorieøvelser, som de bedømmes for.

Som en del af programmet vil eleverne også kunne forstå og anvende de forskellige forskningsteknikker og udvikle de specifikke færdigheder, de skal bruge for at afslutte kandidatafhandlingen.

Programmet tager sigte på:

  • Studerende med en første grad i datalogi, teknologi, teknik, matematik, fysik og andre specialiteter.
  • Medarbejdere i privat teknologi, it og teleselskaber.
  • Arbejdere i de offentlige myndigheder.
  • Undervisere og telekommunikationskonsulenter.
  • Ledere.
  • Mennesker, der er karriereorienterede.

Programmets struktur

Tematiske moduler

Adgangskrav

  • Første grad indehaver fra en anerkendt højere uddannelsesinstitution i Grækenland eller i udlandet
  • God kendskab til det engelske sprog
  • Computer brug færdigheder

Udnytte en studietitelKandidater fra de trådløse kommunikationssystemer (MCS) kan drage fordel af deres grad inden for teknologi, informationsteknologi, mobiltelefoni, telekommunikation, rådgivning og offentlige tjenester.

applikationerAnsøgninger om optagelse til studieåret 2017-2018 kan indgives af interesserede parter fra 6. juli til 5. september . Ansøgninger indgives kun elektronisk via APIKY hjemmesiden på følgende link: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

kosteOmkostningerne for hvert emne er € 450, mens prisen på hvert værksted er € 675. Udgifterne til kandidatuddannelsen er 1.350 €. De samlede omkostninger ved at deltage i studieprogrammet for trådløse kommunikationssystemer beløber sig til € 5.400. Hvad angår undervisningsgebyr / administrationsomkostninger, vil en rabat på 10% for 2017-2018 gælde.

Program undervist i:
  • Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date