Et innovativt efteruddannelsesprogram ved University of Strasbourg . Master i teknisk kommunikation og lokalisering (TCLoc) er et årslangt deltidsuddannelsesprogram, der udelukkende læres på engelsk. TCLoc er meget karriereorienteret og specielt designet til fagfolk, der ønsker at tage deres uddannelse og færdigheder til næste niveau. Ved afslutningen af programmet modtager TCLoc-kandidater samtidigt en kandidatgrad fra University of Strasbourg og et internationalt "Technical Communicator (Tekom) Professional Level" certifikat, udstedt af Tekom, Europas største faglige forening for teknisk kommunikation. Denne type dobbeltcertificering er unik i Europa og udgør en aktiv og fælles forpligtelse til at overbygge kløften mellem industri og akademi.

TCLoc blev oprettet for fagfolk og studerende med vidtrækkende akademiske baggrunde og karriere. Programmet fokuserer på fem hovedområder: teknisk kommunikation, lokalisering, projektstyring, webteknologi og visuel kommunikation. TCLoc kandidater kan derfor forfølge karriere inden for mange udvidende områder som teknisk skrivning og redigering, oprettelse af indhold og ledelse til hjemmesider og dokumentation, lokaliseringsteknik og projektledelse. Programmet udgør det andet år af en fransk kandidatgrad og er placeret på niveau 7 i den europæiske kvalifikationsramme (EQF = 300 ECTS).

Adgangskrav

Kandidater skal have:

  • En grad svarende til fire års videregående uddannelse, eller
  • En erhvervserfaring på mindst tre år inden for området (spørg validering - VAPP, detaljeret nedenfor)
  • Et højt niveau af flydende på engelsk
  • Gode ​​edb-færdigheder

VAPP - Validering af erhvervede erhvervsmæssige og personlige erfaringer: Studerende, der mangler det antal studiepoeng, der kræves til registrering i andet kandidatuddannelsesår, kan ansøge om VAPP (Bekendtgørelse des Acquis Professionnels et Personnels - dekret nr. 2013-756 af 19. august 2013) . Denne proces gør det muligt for potentielle elevernes personlige og faglige erfaring at tjene som erstatning for traditionel universitetsakkreditering. Ansøgningsproces Ansøgninger er åbne hele året på TCLoc hjemmesiden. Efter en indledende kortnoteringsfase inviteres udvalgte ansøgere til et Skype-interview. Registrering starter i september, og klasser begynder i januar hvert år.

Gebyrer: 5310 Euro (2019) i fem rater

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk
University of Strasbourg
Senest opdateret Maj 8, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Jan 2020
Duration
12 - 17 måneder
Deltid
Price
5,310 EUR
i fem rater
Deadline
Kontakt skolen
No deadline, admissions stop when we are fully booked
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
No deadline, admissions stop when we are fully booked

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
No deadline, admissions stop when we are fully booked
End Date

Master TCLoc | Presentation

Interview with Rita Pang, former student at TCLoc master's degree

The TCLoc Master's degree, in their own words

TCLoc student speaks about Spring TCLoc OnCampus