præsentation

Kandidatuddannelsen i Forensic Criminalistics er en officiel grad af II livello (andet niveau) fra Pegasus Universitet i Italien, der giver adgang til doktorgraden på grund af sin tilpasning og modtagelse til Bologna-planen og Det Europæiske Højskoleområde (EHEA).

Denne kandidatgrad sigter mod at forberede og title alle, der ønsker at dykke ind i kriminalteknikens verden, især dem, der søger at opnå en officiel grad, der giver adgang til doktorgraden, og som giver dig mulighed for at udvikle dit erhverv som en privat ekspert, udstedelse og forsvar domstolene de rapporterer, der anmoder dem om sagen.

Denne kandidatuddannelse i retsmedicinsk kriminalitet, omfattende faglige muligheder, uddannelse til fri udøvelse af den juridiske ekspert inden for kriminalitet i retlige sager for arbejde, civil eller kriminel samt at arbejde for andre, normalt i beslægtede virksomheder med undersøgelsen og i tilfælde af at være medlem af sikkerhedsstyrkerne (FCS) i sine specialiserede enheder inden for kriminalitet.

Læreplan for den officielle kandidatekspert i kriminalteknik

 • Kriminologi og kriminalitet
 • Teknisk-okulær inspektion
 • Identifikation, Loposkopi og Dactyloscopy
 • Biologi og indikationer
 • Forensisk analyse af teknisk undersøgelse af computer og elektroniske komponenter
 • Ballistiske og instrumentelle spor
 • Kalligrafisk ekspertise og dokumenter
 • Undersøgelse af trafikulykker
 • Strafferet
 • Forskningsmetodik i samfundsvidenskab
 • Final Master's Project (TFM)

Kvalifikation af den officielle kandidatekspert i kriminalteknik

Studerende, der har fået adgang til den officielle retsmedicinske mastergrad med akademisk grad, bachelorgrad eller tilsvarende, modtager en dobbeltgrad.

1.- Officielle Titel på Pegasus Universitet i Italien (Master di II Livello )

'Kandidatuddannelse i retsmedicinsk kriminalitet'

2.- Own Title of Iniseg

'Master i retskriminalitet'

Studerende, der har fået adgang uden akademisk kvalifikation, vil kun modtage INISEG egen grad.

Krav til at studere Officiel Master of Expert in Criminalistics

Denne kandidatgrad i retsmedicinsk kriminologi af officiel grad er især rettet mod kandidater i grader som kriminologi, lov, psykologi, biologi, kemi og fagfolk dedikeret til videnskabelig forskning og laboratorium, blandt andre.

Professionelle udflugter fra den officielle kandidatekspert i kriminalitet

Tjenesteydelser fra private eksperter på dette område bliver i stigende grad anmodet om, fordi de er absolut nødvendige for den private forretnings- og forskningsverden.

Domstolens afgørelser er først og fremmest baseret på de beviser, der er akkrediteret, og som grundlæggende skal opnås ved videnskabelige midler, idet den er den juridiske ekspert inden for kriminologi, som blandt andet er ansvarlig for denne type arbejde, således at der er flere og flere private kriminologi laboratorier og private specialister, der yder deres professionelle service til de mange kunder, der har brug for deres intervention.

Denne retsmedicinske retsmedarbejder kvalificerer sig til den frie udøvelse af den juridiske ekspert inden for kriminologi i de retlige processer af civilretligt eller strafferetligt omfang samt at arbejde for andre, normalt i selskaber, der er relateret til undersøgelsen, og i tilfælde af at være medlem af Sikkerhedskræfterne (FCS), i sine specialiserede enheder af kriminalitet.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 13 flere kurser fra INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global »

Senest opdateret September 7, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date