Master i redaktionel design og digitale publikationer

Generelt

Program beskrivelse

esdebarca201Når vi taler om redaktionelt design og dets forskellige sfærer af indflydelse-sammenløb, tager det ikke mere end 10 sekunder at begynde at tænke over hvilke der er dens mest komplekse og vigtigste discipliner.

Og efterhånden som denne tankestrøm udvikler sig i dit hoved, tanken om, at Redaktionelt design er 100% grafisk design fra design eller valg af typografi, som man skal arbejde indtil levering af den endelige kunst, der passerer gennem diskussion om, hvilket foto eller illustration der skal ledsages til det eller et andet layout.

I dag kan enhver beslutning, der træffes let, være en fuldstændig fiasko af projektet. Hver af de valgte indstillinger skal tænkes, designes og programmeres for at opnå et optimalt resultat. Af denne grund lærer vi dig i denne Master i redaktionel design og digitale publikationer, hvordan du kalibrerer hver af disse beslutninger, der vil gøre dit forlagsprojekt til et vellykket projekt. Både på analoge og digitale medier.

Vi vil arbejde på typografi på mikroniveau , ved at navigere fra skrivningens begyndelse, årsagen til de lunefulde former for nogle tegn og tegningen af selve brevet. Vi vil se, hvordan vi begynder at designe en skrifttype, og hvilke værktøjer vi vil bruge til at digitalisere den.

Vi vil studere udviklingen i forlagsverdenen gennem brug af typografi gennem historien. Vi vil se, hvordan man konceptualiserer et projekt, der har behov for på en bestemt måde. Til dette vil vi arbejde på de beslutninger, der skal tages i betragtning for at udvikle attraktivt indhold, som vi senere vil give den passende form. Vi vil se, hvad der fører til, at vi vælger et bestemt layout, hvorfor valget af en eller flere forskellige modeller, hvad er den praktiske læsestrøm, der gør vores publikation sammenhængende og attraktiv.

Vi vil fuldt ud engagere os i brugen af den software, der er indikeret til redaktionel design, og vi vil arbejde på en avanceret måde på hvert eneste af de værktøjer, der leveres af den nævnte software. Både på print og digitalt niveau. Vi får vores computer til at arbejde for os og ikke omvendt.

Og efter at have behandlet forlagsprojektet som en helhed, vil vi forsøge at belyse de nye udgivelsesmarkeder baseret på digitale medier såvel som trykproduktion. Vi undersøger de nye redaktionelle understøttelser, digitale kiosker og produktion af elektroniske magasiner.

målsætninger

Hovedformålene med dette program er:

 • Anvende den historiske, teoretiske og praktiske viden til den korrekte forståelse af det redaktionelle projekt fra valg og udvikling af indhold til dets produktion.
 • At kunne udvikle kreativitet og evnen til at finde originale og funktionelle løsninger.
 • Lær at tage beslutninger for at opnå optimale resultater.
 • mestring af digitale værktøjer rettet mod forlagsverdenen.
 • Beher det sprog, der bruges i miljøet og disciplinen.
 • Lær hver af de metoder, der bruges til at opnå et godt redaktionelt projekt.
 • Erhverv evnen til at være kritisk og være i stand til at vælge mellem et godt redaktionelt projekt og et, der ikke er.
 • Beher produktionsfaserne og være i stand til at forberede god planlægning samt være i stand til at beregne gebyrer og budgetter.

Anbefalet profil

Denne master er rettet mod mennesker, der møder følgende profil:

 • Kandidater i Design
 • Kandidater i kommunikation og reklame
 • Bachelor of Fine Arts
 • Kandidater i journalistik
 • Kandidater i reklame og public relations
 • Kandidater i audiovisuel kommunikation

I de tilfælde, hvor den studerende akkrediterer højere studier inden en proces med akkreditering af universitetsgraden, vil det akademiske udvalg evaluere kandidatens CV og portefølje såvel som studieplanen, som skal opretholde en rimelig ækvivalens med de aktuelle bachelorstudier. det samme område.

titrering

Mennesker, der passerer programevalueringen, opnår dobbeltkvalifikationen : ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona egen titel ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona og Own Title fra det internationale universitet i Valencia, som vil godkende dem som fagfolk i den studerede specialitet.

karrieremuligheder

Studerende, der gennemfører denne Master, kan udvikle deres professionelle karriere inden for følgende områder:

 • Grafiske designstudier
 • Layoutafdelinger i magasiner og redaktionelle
 • Kreative afdelinger i reklamebureauer
 • Freelance-fagfolk, iværksættere, nye virksomheder, opstartfirma ...
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Læs mere

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Minimer