Master i organisation af arrangementer, protokol og forretningsrejse (Afstand)

Generelt

Program beskrivelse

Mesteren i arrangement af arrangementer, protokol og erhvervsturisme (MICE) er et innovativt program, der svarer til udfordringerne og behovene i sektoren med en metode, der er tilpasset erhvervsmiljøet, både fra den private sektor og fra offentlige virksomheder.

Programmet er opdelt i 45 fælles kreditter, med en ruteplan rettet mod lederfunktionen med en yderst praktisk forstand, hvor viden kombineres med den personlige og faglige udvikling af den studerende. Konto også med en endelig mesters arbejde på 15 point, der suppleres med de forskellige moduler og materialer i rækkefølge.

Føreren, der er udviklet under en online-afstandsmetode, kan afsluttes om 12 måneder takket være sin fleksible læringsmodel, der tilpasser deltagernes behov.

Hvis du ønsker at specialisere sig i arrangementer, protokol og forretningsrejser, har du en universitetsgrad, men du har ikke tid til at deltage i klassen, eller du vil gøre din familie og arbejdsliv kompatibel med din træning, det er den herre du har brug for.

Efter færdiggørelsen vil du modtage en tredobbelt kandidatgrad udstedt af universitetet i Lleida, EAE Business School og Ostelea.

Grunde til at studere mesteren i arrangementet af arrangementer, protokol og erhvervsturisme (MICE) i Ostelea:

 • Forretningsturisme har et stort potentiale for udvikling og fortsætter med at vokse både i Spanien og i resten af ​​verden. At være en sektor, der tilbyder og vil fortsætte med at tilbyde mange professionelle muligheder.
 • Det store antal internationale arrangementer, der afholdes hvert år, Spanien, gør det til et af verdens førende lande inden for business turisme eller MICE. Det betyder, at virksomheder i sektoren permanent kræver uddannede fagfolk med specifik viden om sektoren.
 • Mesteren har også støtte fra to referencepartnere på nationalt plan i uddannelsessektoren : EAE Business School , den næstbedste erhvervsskole i Spanien 2014; og universitetet i lleida , der for nylig er blevet kendetegnet som campus of international excellence.

Anbefalet profil

At være en tværfaglig og tværgående rejseplan er master rettet mod kandidater fra enhver gren af ​​viden, der ønsker at erhverve anvendt uddannelse inden for arrangementer, protokol og business turisme. Og især de mennesker, der ikke har tid til at deltage i klassen, eller ønsker at gøre deres arbejde og familieliv foreneligt med deres træning, udnytte fleksibiliteten i undervisningsmetoden, under hvilken masteruddannelserne udvikles.

målsætninger

Mesteren i arrangement af arrangementer, protokol og forretningsrejser giver dig mulighed for at:

 • Kendskab til og styring af forretningskommunikationens værktøjer med særlig vægt på organisering og styring af begivenheder som en del af kommunikations- og marketingstrategien inden for turisme og hotelbranchen.
 • Få de ledelsesmæssige færdigheder og viden, der er nødvendige for at udvikle de forskellige protokolmodeller i event management-sektoren.
 • Udvikle din professionelle karriere på ledelsesniveau inden for business turistsektoren og arrangement af arrangementer.
 • Få en omfattende vision af branchen af ​​arrangementer og forretningsrejser, der giver dig mulighed for at udvide og forbedre din viden om vigtige processer i organisationen af ​​forskellige typer arrangementer.

Curriculum

Mesteren i organisering af begivenheder, protokol og erhvervsturisme i Ostelea er klassificeret i 6 moduler:

 • Strategiske rammer for erhvervslivet og erhvervsturismen
 • Event management
 • protokol
 • Markedsføring og kommunikation
 • Finansiering, styringskontrol og juridiske aspekter i arrangementshåndtering
 • Menneskelige ressourcer og ledelsesmæssige færdigheder

karrieremuligheder

Formålet med denne mester er at forberede fagfolk til at udvikle deres faglige aktiviteter inden for arrangementshåndtering og organisation, protokol og forretningsrejse. Af denne grund tilbyder vi en integreret og specialuddannelse, der kvalificerer deltagerne til at tage ansvar for ansvarsområder i virksomheder, der organiserer begivenheder eller i protokolområder af institutioner, samt for udarbejdelse af strategiske planer og deres anvendelse til øjeblikkelig handling i MICE miljøer (møder, incitamenter, konferencer og udstillinger). I slutningen af ​​skibsføreren vil den studerende kunne:

 • Organiser kulturelle arrangementer for private virksomheder, offentlige eller individuelle kunder.
 • Administrer og organiser sponsor-, sponsor- og protestbegivenheder for virksomheder, der bruger disse teknikker som en måde at kommunikere med deres marked på.
 • Udvikle sin professionelle karriere inden for public relations og kommunikation bureauer dedikeret til arrangement af arrangementer og kommercielle kampagner for sine kunder.
 • Være ansvarlig inden for en kæde eller hotel etablering for tilrettelæggelse af arrangementer, konvektioner og konferencer der skal afholdes.

Karriere Karriere Tjenesten kanaliserer og fungerer som et mødested mellem studerende, alumner og samarbejdsvillige virksomheder og andre erhvervsgrupper, der kræver professionelle fra sektoren uddannet i Ostelea.

titrering

Deltageren, der gennemfører programmet, opnår TRIPLE TITLE:

 • Kandidatuddannelsen i Organisation af arrangementer, protokol og erhvervsturisme af The Ostelea, School of Tourism
 • Kandidatuddannelsen i organisation af arrangementer, protokol og erhvervsturisme af EAE Business School.
 • Graden fra universitetet i Lleida.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con ... Læs mere

Nuestra misión es contribuir al desarrollo social, económico y cultural de forma sostenible de la industria, a través de la formación de directivos, profesionales del sector. Estamos comprometidos con la innovación e impulsamos el vínculo entre empresas del sector y Ostelea para nutrir al mercado de nuevas soluciones. Minimer
Madrid , Barcelona , Spanien Online + 2 Mere Mindre