Master i litterær skabelse

Generelt

Program beskrivelse

Der er muligheder for stipendier og hjælpemidler


Til det knappe akademiske tilbud, der opdages på skabelsesområdet, tilføjes fraværet af ambitiøse læseplaner, der adresserer handelen med at skrive fra en yderst praktisk og tværfaglig tilgang.


Definition af programmet

Hovedformålet med denne grad er at tilbyde en avanceret træning i skrivebranchen, der er orienteret mod faglig specialisering og indsættelse i de studerendes redaktionelle kredsløb. Modellen af ​​e-face-to-face undervisning, der er karakteristisk for VIU-praksis, er en del af dette.


Hvad gør denne mester unik?

 • Tværfaglig og integreret tilgang, hvor litterær skabelse, tekstudgave og illustration er forbundet.
 • Deltage i studiet af den redaktionelle virkelighed fra et strategisk og kommercielt synspunkt.
 • Tre nævner: litteraturfiktion, litterære nonfiction og blandede genrer og fortællende børn og unge.
 • Kloster bestående af forfattere tildelt med første klasse litterære priser på internationalt plan.
 • Den TFM, der er værdsat med de højeste karakterer, kan tildeles med en professionel læserapport af teamet af udgivere af Grupo Planeta.
 • Afslutningsceremoni med en litterær aften i Madrid i slutningen af ​​mesteren, hvor elever, hvis arbejde har opnået de højeste karakterer, vil kunne deltage.


Professionelle afganger

Mesterstuderendes interesser er forskellige og tjener en professionel profil rettet mod:

 • Offentliggørelse af tekster, bøger og tekster i digital.
 • Tryk kontorer og kommunikation
 • Kommunikationsbureauer
 • Digital markedsføring, kommunikationsstrategier i netværk.
 • Forfatter, manusforfatter eller kopi
 • Undervisnings fagfolk
 • Editorials og magasiner


Indgangsprofil

Formålet med alle de studerende, der er skriftlig skriftligt, har som mål at have en udtømmende kontrol over de teknikker, der giver dem mulighed for at udvikle sig inden for fortællingsområdet med et godt niveau og desuden ønsker at erhverve viden inden for den redaktionelle verden af ​​hånden af ​​fagfolk af anerkendt prestige i brevens verden.

Ansøgning om registrering via:

 • Et følgebrev, der udtrykker studentens kreative interesser
 • Et personligt litterært projekt, der er beregnet til at arbejde gennem hele kurset.
 • Læreplanen, der definerer den personlige og faglige oplevelse af den studerende.


Adgangskrav

Adgangskravene til og adgangen til den officielle kandidatuddannelse i Det Internationale Valencian Universitet er oprettet i overensstemmelse med artikel 16 i kongeligt dekret 1393/2007, der etablerer organisation af officiel universitetsuddannelse.

De vil kunne få adgang til de officielle universitetsstudier eller de tilhørende master, der opfylder et af følgende krav:

 1. For at få adgang til officielle kandidatuddannelser er det nødvendigt at holde en officiel universitetsgrad i Spanien eller en anden udstedt af en videregående uddannelsesinstitution i det europæiske højere uddannelsesområde, som giver udstederen tilladelse til at få adgang til kandidatuddannelsen.
 2. Også kandidater kan få adgang i henhold til uddannelsessystemer uden for det europæiske videregående uddannelsesområde uden at have behov for homologation af deres grader efter godkendelse af universitetet, at de akkrediterer et uddannelsesniveau svarende til de tilsvarende officielle spanske universitetsgrader, og som giver magt i landet, der udsteder eksamensbeviset for adgang til postgraduate uddannelse. Adgangen på denne måde indebærer ikke under alle omstændigheder homologeringen af ​​den tidligere titel, som er i besiddelse af den interesserede part eller dens anerkendelse til andre formål end studiet af kandidatuddannelsen.

Titlen kan have yderligere specifikke adgangskrav, som du kan konsultere på informationssiden for hver af dem.


Adgang til egen Master VIU (Spanien og EU)

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en t ... Læs mere

La VIU es una universidad presencial tecnológica con una enseñanza online y audiovisual. A través de la pantalla del ordenador y desde cualquier parte del mundo, los/las estudiantes reciben clase en tiempo real a través de videoconferencias interactivas que imparten los mejores expertos internacionales. Minimer
Valencia , Barcelona , Madrid , Bogotá , Lima , Quito + 5 Mere Mindre