Master i ledelse af bankenheder og finansielle institutioner

Generelt

Program beskrivelse

Væksten i finans- og banksektoren i Guatemala kræver, at akademiske enheder leverer viden og værktøjer til en solid juridisk og teknisk uddannelse i aspekter, der vedrører det finansielle, bank- og værdipapirmarked, både i investeringsaktiviteter og finansiering med en høj komponent. af undersøgelser, der giver mulighed for at stræbe efter konklusioner om et højt niveau af fundament.

Gennem kandidatgraden i bank- og finansieringsinstitutstyring ved Universidad Panamericana vil den studerende lære at tage strategiske økonomiske beslutninger med at evaluere risici og afkast, lære om de kommercielle markedsførings- og ledelseskontrolpolitikker, der bruges af kreditinstitutter, og vil få en dyb vision om banklovgivningen. Tænkt både for fagfolk i den finansielle sektor, der ønsker at give et kvalitativt løft til deres karriere og for universitetsuddannede, der ønsker at blive professionelle inden for dette felt, i Master vil du lære at fortælle udviklingen i det økonomiske og økonomiske miljø.

Formålet med denne kandidatgrad er at give den studerende, uanset om de arbejder i det økonomiske system, viden og færdigheder til at yde en bedre service eller at opnå de bedste resultater fra finansielle institutioner med et højere produktivitetsniveau at opnå med højere grad af sandsynlighed for de foreslåede personlige og forretningsmæssige mål.

modalitet

Virtuel i realtid.

køreplan

En gang om måneden.

Fredag 16:00 / 20:00, lørdag 08:00 - 17:00.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Somos la escuela de negocios moderna e integradora con el futuro como punto de mira y hoja de ruta a transitar que demanda nuestra región para encarar los desafíos que se presentan en el siglo XXI; es ... Læs mere

Somos la escuela de negocios moderna e integradora con el futuro como punto de mira y hoja de ruta a transitar que demanda nuestra región para encarar los desafíos que se presentan en el siglo XXI; estamos comprometidos en la permanente búsqueda de ideas de vanguardia para llevarlas a la practica, y con una manera de pensar que promueva la acción y abrace el cambio permanente desde nuestra cultura para alcanzar el intercambio constante de ideas y conocimientos. Minimer
Guatemala City