Master i intelligens

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

præsentation

Den officielle kandidatgrad i intelligens er en officiel grad af II livello (andet niveau) fra Pegasus Universitet i Italien, der giver adgang til doktorgraden på grund af sin tilpasning og modtagelse til Bologna-planen og Det Europæiske Højskoleområde (EHEA). Med denne kandidatgrad kan den studerende vælge omtale i økonomisk intelligens eller i sikkerhed og forsvar, afhængigt af de valgfag, han vælger.

Selvom behovet for at vide er et medfødt kendetegn for mennesket, såvel som behovet for at forudse begivenheder, er kaoset, der stammer fra den komplekse virkelighed, i hvilken vi bevæger os, en konstant indsats, som oftest er umærkelig, at bestille sådan kompleksitet, udstyrende sig med instrumenter, der tillader afkodning af eksisterende oplysninger. Denne officielle mastergrads intelligens gør os på den måde så, at mennesket står over for den virkelige verden og den information, den indeholder gennem hjerneprocesser, der i sidste ende kan omdanne informationer - offentligt eller privat - til viden.

Men viden er ikke lineær eller irreversibel, da de forskellige informative forestillinger fra 80'erne af det 20. århundrede forsøger at beskrive den (eksemplificeret i Pyramid of Knowledge of Russel Ackoff i 1989). I dag er viden ikke nok, og det er nødvendigt at gå et skridt videre og få det til at blive forstået.

I denne officielle mastergrad i intelligens vil vi forsøge at analysere dybt, hvad intelligens er, og hvordan den anvendes, og ekstrapolere brugen af ​​den struktur, hvori den anvendes. På denne måde har intelligens som redskab til at reducere usikkerheden i enhver beslutningsproces en direkte anvendelse i både den offentlige og private sektor. Imidlertid finder du i denne intelligensforløbet ikke lange teoretiske sondringer om, hvad der er efterretninger eller dens efternavne, heller ikke vil det være centreret om en ikke-systematisk klassifikation af indsamlingsteknikker eller om de ikke-videnskabelige analysemetoder (strukturerede teknikker af analyse).

Tværtimod er dette kursus i intelligens orienteret om, hvordan man bruger intelligens i din professionelle præstation fra teoretisk stringens og konseptuel klarhed, ja, men med en praktisk tilgang til, hvordan man bruger dette værktøj i professionel præstation.

Vi starter fra overbevisningen om, at intelligens ikke kan forstås eller studeres i et vakuum, uafhængigt. Faktisk er det nødvendigt at være opmærksom på det forhold, som dette (intelligensen) har med andre dele af strukturen og det tidsmæssige rum, hvori det anvendes.

Den officielle mester i underretningsplan

 • Intelligence Fundamentals
 • Evolution: Intelligence Structures
 • Intelligence Production, Basic Professional Guides
 • Intelligens, psykologi og beslutningstagning
 • kontraspionage
 • Retsgrundlag for intelligens i Spanien
 • Cyber ​​Intelligence
 • Intelligence i lyset af risici og trusler fra det nuværende internationale samfund (valgfrit)
 • Økonomisk og Business Intelligence (valgfrit)
 • Forskningsmetodik i samfundsvidenskab
 • Final Master's Project (TFM)

Officiel kandidatuddannelse i efterretninger

Studerende, der har adgang til kandidatuddannelsen i efterretninger med den akademiske grad, bachelorgrad eller tilsvarende, får en dobbeltgrad:

1.- Officielle Titel på Pegasus Universitet i Italien (Master di II Livello )

'Master's Degree in Intelligence'

2.- Own Title of Iniseg

'Master in Intelligence'

Studerende, der har fået adgang uden akademisk kvalifikation, vil kun modtage INISEG egen grad.

Krav til at studere Officiel Master i Intelligence

Denne officielle kandidatgrad i Intelligence har et praktisk kald og er rettet mod fagfolk i sektoren, der ønsker at forbedre deres praksis og procedurer, eller som er interesserede i at anvende forskellige værktøjer til at reducere usikkerheden i beslutningsprocesserne i deres sektor eller professionelle præstationer.

Eleven vil blandt sine klassekammerater finde andre fagfolk fra forskellige sektorer, som kan ekstrapolere brugen og implementeringen af ​​intelligens fra forskellige strukturer.

Professionelle output fra den officielle Master in Intelligence

Blandt andre output kan studerende, der tager denne kandidatuddannelse i intelligens, dedikere sig til følgende erhverv eller sektorer:

 • Computeringeniører
 • Medlemmer af de væbnede styrker
 • Økonomiske analytikere
 • Intelligence analytikere
Afhængigt af de emner, som den studerende vælger, vil dette få en omtale i økonomisk intelligens eller omtale i sikkerhed og forsvar.
Senest opdateret Sep 2018

Om skolen

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales qu ... Læs mere

INISEG es un Instituto Internacional de Estudios que nació como una necesidad de entregar a sus futuros alumnos toda la formación, información de estudios, actividades y oportunidades profesionales que se desarrollan en el área de la Seguridad Global. Minimer
Madrid , Zamora + 1 Mere Mindre