Master i innovation og iværksætteri

Generelt

Program beskrivelse

Master i innovation og iværksætteri

Online-master med nøglerne til at opnå virksomhedernes konkurrenceevne gennem innovation.

I anden halvdel af det tyvende århundrede og begyndelsen af nutiden har vi været vidne til dybe teknologiske, sociale og politiske ændringer, der har ændret miljøet, som mennesker og organisationer opererer i. Der har været spektakulære fremskridt inden for alle videnskabelige og menneskelige discipliner, og disse ændringer har introduceret nye paradigmer, der har resulteret i nye forretningsmodeller og nye måder at administrere og styre organisationer på.

Virkningen af disse ændringer i vores professionelle miljø bliver stadig hurtigere, i betragtning af denne situation skal vi reagere og træffe beslutninger, der foregriber de nye behov hos organisationer.

Derfor er fagfolk, der er parat til at fremme og lede disse nødvendige ændringer i organisationer, nødvendige. Fagfolk med nye færdigheder som kreativitet og innovationskapacitet og orienteret mod forbedring og kontinuerlig forbedring.

”Den eneste kilde til fordele, den eneste grund til at investere i virksomheder i fremtiden er deres evne til at innovere og deres evne til at differentiere sig” - Jeffrey Immelt, tidligere CEO General Electric

I dette globale, ultrakompetitive og skiftende miljø er innovation det vigtigste værktøj til at skabe bæredygtige konkurrencefordele, der giver dig mulighed for at differentiere dig selv. Innovation bliver en grundlæggende proces for at opnå konkurrenceevne. Bestræbelserne på at forbedre sig ved at gøre det samme som altid har nået deres grænse og er ikke længere nok. Vi står over for et sceneskift, der kræver nye færdigheder og kompetencer.

Det er også nødvendigt at bryde med en myte: innovation er ikke resultatet af en ulykke, men er resultatet af en proces og en metode. Et af målene med programmet er at overføre de nødvendige færdigheder og den mest succesrige metode til at drive innovation i dine organisationer.

"Galskaben er at fortsætte med at gøre det samme og forvente forskellige resultater" Albert Einstein

I denne Master i iværksætteri, der hovedsageligt er fokuseret på iværksættere, vil du lære at analysere virksomhedens behov til enhver tid, opdage nye vækstmuligheder, tilpasse dig hurtigt til ændringer og foregribe dem, når det er muligt.

Dets prioriterede formål er anvendelsen af innovationsstrategien på alle virksomhedsområder for at skabe førende organisationer.

Master i innovation og iværksætteri giver deltagerne et solidt kendskab til de mest innovative forretningsstyringsstrategier, fremmer udviklingen af ledelsesmæssige færdigheder og uddyber de gældende teknikker for at maksimere resultaterne af organisationens forskellige funktionelle områder.

Programmet er akkrediteret med EOCCS-certificering af EFMD, et førende internationalt netværk af handelsskoler og virksomheder i forkant. Akkrediteringen tilbyder en international referenceramme for evaluering af den akademiske kvalitet i panoramaet af onlineuddannelsen, for programmerne i Management, på udkig efter internationaliseringen, den praktiske nytte og den maksimale kvalitet.

Inden for rammerne af Master i innovation og iværksætteri, tilbyder vi dig muligheden for at deltage i en virtuel udveksling på TEC i Monterrey.

I denne udveksling kan de studerende på OBS Business School , der ønsker det, tage et forudbestemt emne ved TEC i Monterrey og fritage dem for at forfølge deres ækvivalenter på OBS Business School .

De studerende, der gennemfører udvekslingen og godkender emnet, får et certifikat fra Monterrey TEC.

karrieremuligheder

 • produktchef
 • Innovationskonsulent
 • Direktør for innovation
 • Generaldirektør
 • Creative Director
 • Afdelings-ID
 • Projektleder
 • Marketing Director
 • Operationsdirektør

målsætninger

 • Analysere og formulere strategier for forbedring eller ændring i ledelse og retning af virksomheden, der anvender innovation.
 • Implementere tidligere definerede strategier, tag de mest korrekte beslutninger for at nå målene.
 • Udvikle ledelsesmæssige og tekniske færdigheder til at være en agent for forandring i organisationer.
 • Lav en innovationsplan, der gælder for professionel aktivitet.
 • Danne et skema med skabelse og anvendelse af innovation i en organisation.

Curriculum

Strukturen, varigheden og indholdet af Master i innovation og iværksætteri giver os mulighed for at sikre opfyldelsen af de opstillede mål. En modulopbygget, tværgående og sekventiel struktur struktureret omkring innovation og dens anvendelse. Programmet er opdelt i ti moduler plus et tværgående slutprojekt (TFM).

Ud over denne hovedstruktur er andre aktiviteter planlagt, såsom Møder med ledere, hvor du kan lære førstehånds erfaringer fra relevante fagfolk, der fører forretningsprojekter.

Til sidst fremhæver OBS engagement i de endelige projekter, der stammer fra dette kandidatprogram, med oprettelsen af OBS Talent Award for at hjælpe promotorerne med at udføre deres ideer.

Kort sagt et program designet og konceptualiseret for at sikre:

 • Ledelse og forandringsledelse
 • Kreativ tænkning og designtænkning
 • Oprettelse af nye forretningsmodeller
 • Innovationsstrategi
 • Innovation management
 • Innovation inden for produkter og tjenester
 • Process Innovation
 • Talent Management
 • Produktstyring og væksthacking
 • Forretningsplan og opstartfinansiering
 • Final Master's Project (TFM)

Masterkrav

Det grundlæggende formål med vores optagelsesproces er at sikre kandidaternes egnethed. Alle deltagere skal få mest muligt ud af denne læringserfaring gennem en sammenhæng, hvor det er muligt at udvikle et langsigtet forhold til klassekammerater, lærere og alumner.

Dette er faser af optagelsesprocessen:

 1. Forudsætninger for optagelse
 2. Ansøgning om optagelse
 3. Personlig interview
 4. Motivation brev
 5. Evaluering af optagelsesudvalget
 6. registrering
Kandidatgrad i innovation og iværksætteri

Mennesker, der består evalueringen af programmet og opfylder de faglige krav, der er fastlagt af UB, får deres egen grad fra UB (University of Barcelona).

For at få UB's egen grad er det nødvendigt at have en universitetsgrad (Ingeniør, bachelorgrad eller diplom). I tilfælde af ikke at have en universitetsgrad, opnås et universitetsudvidelseseksamen fra UB, når de forskellige evalueringer er bestået.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

OBS Business School nace en 2006 como la primera escuela de negocios 100% online en lengua española. Se funda en el entorno del Grupo Planeta, líder mundial en la publicación de contenidos para el mer ... Læs mere

OBS Business School nace en 2006 como la primera escuela de negocios 100% online en lengua española. Se funda en el entorno del Grupo Planeta, líder mundial en la publicación de contenidos para el mercado de habla hispana y con un importante know-how en e-learning, con la colaboración del partner estratégico: Minimer
Barcelona , Madrid + 1 Mere Mindre