Master i grafisk design

Generelt

Program beskrivelse

I nutidens samfund er den grafiske designers rolle en grundlæggende del af den visuelle kommunikation af en virksomhed , der efter en projektiv og kreativ metode er i stand til at dække hver af de små detaljer i nævnte kommunikation. Designeren er det uerstattelige stykke i det gode kommunikationsarbejde og det nødvendige bidrag af merværdi til produkt- og forretningsservicen .

For at blive det punkt, hvor designeren bliver essentiel, er han utvivlsomt nødt til at træne gradvist, begyndende med at studere de grundlæggende fundamenter i grafisk design , og derefter dirigere sin træning til viden om de forskellige discipliner, der afslutter kommunikationsverden i sin grafiske facet. Og kun efter at have tilegnet os den nødvendige træning og viden i de forskellige arbejdsmiljøer, kan vi sikre en total assimilering af, hvad grafisk design betyder.

I dette kursus er det meningen, at introducere den studerende til verdenen af grafisk design ved at foreslå en lineær rejse, der starter med de mest basale begreber inden for design (typografi, grafisk tegn, retorik osv.) Og fortsætter med at studere hver af de discipliner, hvorpå fundamentet for den verden af arbejde, der er relateret til design, er etableret: Branding, Redaktionel Design, Packaging Design, Digital Design og Signage Design eller Wayfinding.

Ved at give en berømt professionelle i sektoren en stemme, vil hver af dem påvirke den specialisering, de bedst mestrer inden for det professionelle felt, hvilket gør dette kursus til et program, der på en afbalanceret måde kombinerer de teoretiske og praktiske dele af denne fascinerende verden af grafisk kommunikation .

målsætninger

Hovedformålene med dette program er:

 • Assimilér den historiske, teoretiske og praktiske viden for den rigtige forståelse af det grafiske projekt fra oprettelsen af koncepter gennem dets formalisering indtil produktionen af det samme.
 • At kunne udvikle kreativitet og evnen til at finde originale og funktionelle løsninger .
 • Få designeren til at forstå de forskellige realiteter i det grafiske designprojekt i henhold til de forskellige discipliner, der tilsammen danner de samme aktuelle forhold.
 • Lær at tage beslutninger for at opnå optimale resultater.
 • Mestrer det sprog, der bruges i mediet og de forskellige discipliner.
 • Introducer de vigtigste fagfolk i designverdenen , vide hvad de gør, og hvad deres projektmetoder er.
 • Lær hver af de metoder og færdigheder, der bruges i de forskellige opgaver i de grafiske designprocesser, i deres forskellige faser og indsatsområder.
 • Erhverve en evne til at være kritisk og være i stand til at vælge mellem et godt grafisk projekt og et, der ikke er.
 • Beher produktionsfaserne og være i stand til at forberede god planlægning samt være i stand til at beregne gebyrer og budgetter.

Anbefalet profil

Denne master er rettet mod mennesker, der møder følgende profil:

 • Kandidater i kommunikation og reklame
 • Bachelor of Fine Arts
 • Kandidater i journalistik
 • Kandidater i reklame og public relations
 • Kandidater i audiovisuel kommunikation

I de tilfælde, hvor den studerende akkrediterer højere studier inden en proces med akkreditering af universitetsgraden, vil det akademiske udvalg evaluere kandidatens CV og portefølje såvel som studieplanen, som skal opretholde en rimelig ækvivalens med de aktuelle bachelorstudier. det samme område.

titrering

Mennesker, der passerer programevalueringen, opnår dobbeltkvalifikationen : ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona egen titel ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona og Own Title fra det internationale universitet i Valencia, som vil godkende dem som fagfolk i den studerede specialitet.

karrieremuligheder

Studerende, der gennemfører denne Master, kan udvikle deres professionelle karriere inden for følgende områder:

 • Grafiske designstudier
 • Kreative afdelinger i reklamebureauer
 • Layoutafdelinger i magasiner og redaktionelle.
 • Freelance-fagfolk, iværksættere, nye virksomheder, opstartfirma ...
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Læs mere

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Minimer