Læs den officielle beskrivelse

San Diego State University Hospitality and Tourism (HTM) Master's Program er et lederskabsudviklingsprogram designet til travle fagfolk fra hele verden og leveret online i en lille klasseindstilling med en uges møde på SDSUs smukke campus til begge start og afslut programmet.

HTM Master kurser registreres hver uge af vores professorer og tilpasses dine specifikke ønsker og aktiviteter.

Hvis du nyder TED Talks, vil du elske vores gæste video forelæsninger fra globalt gennemført ledere under dit program. Alle programmets kurser er skræddersyet til virkelige applikationer, som du kan anvende den næste dag på dit kontor.

Læseplanen er en kombination af grundlæggende business acumen og innovativt tænkning, der ændrer den måde, organisationer fungerer, vokse og trives. Studerende, der aflægger en mastergrad i HTM, er parat til at føre forandring.

Kurset udgør en udfordrende, men håndterbar 10-12 timer om ugen med læsning, opgaver og forumdiscussioner, der kan udfyldes på din tidsplan. Projekterne er rettet mod real-world applikationer, der giver meget mere end en bogstavkarakter som et resultat.

Dette intensive 18-måneders program giver dig den støtte, netværk og opmuntring du har brug for at trives og lykkes i løbet af kurset.

Hvorfor det er en stor investering

Lejlighed

Vores alumner har gået på at holde lederstillinger med verdens mest anerkendte navne i gæstfrihed og turisme, herunder Hilton, Hyatt, Universal og mange andre.

Tilslutninger

Du er i selskab med lige drevne, ligesindede mennesker, herunder programalder og professorer. En stramt strikket gruppe betyder livslange obligationer.

Tillid

Få den evne, fremme og selvtillid, du har brug for at flytte op og køre forandring.

En HTM-masteruddannelse er ikke bare et stykke papir. Det er en karriereinvestering, der giver:

Alsidighed

Denne ledelsesgrad er gældende for mere end 100 gæstfrihed og turisme-relaterede industrier og stort set enhver karrierevej.

Værdi

Mens de fleste masterprogrammer koster $ 60k- $ 120k, kommer vores ind på omkring $ 30k. Finansiel støtte er også let tilgængelig, og programmet kan betale sig selv i karriere succes.

Fleksibilitet

HTM Master's Program passer ind i din travle tidsplan. Da kun 5 dage i begyndelsen af ​​18-månedersprogrammet og 5 dage ved programmets afslutning er fysisk på campus, har vi studerende fra hele landet og verden, som finder det let at indskrive.

Mød vores fakultet

Vores mangfoldige og erfarne fakultetsteam skaber utrolige kurser, der trækker på deres baggrunde som ...

Den tidligere formand og administrerende direktør for Burger King Corporation, Tidligere Senior Vice President for Pepsi-Cola Company, Tidligere VP Finance

Disse 10 grunde er nogle af mange, der gør gæstfriheden

# 1 Bliv en bedre leder

Vores program er fokuseret på personlig lederudvikling, der gælder for enhver branche!

# 2 Udvid dit netværk (

Dette er din direkte adgang til nogle af de øverste organisationer og ledere i gæstfrihed og turisme industrier over hele landet.

# 3 Få en mentor

Vi parrer hver elev med en mentor til praktisk rådgivning og real-world coaching gennem 1-til-1 mentorskab.

# 4 Nyd fleksible online kurser

Alle vores elever har travle liv fulde af arbejde, familie og venner. Vi sikrer, at vores klasser er fleksible, så du kan få din kandidatgrad.

# 5 Oplev virkelige verdensprojekter og lærere

Kurset er direkte gældende for din nuværende eller fremtidige karriere.

# 6 Få personlig undervisning

Der er ikke noget "boxed" eller "cookie cutter" om vores foredrag! Hver uge får du et nyt foredrag fra din professor med dig i tankerne.

# 7 Deltag fra hvor du er nu

Vi har haft studerende fra hele verden få deres HTM Masters grad. Vores program kræver kun, at du er på campus i San Diego i en uge i begyndelsen af ​​programmet og en uge i sidste ende, så vi har studerende til stede fra hele verden.

# 8 Få mere for mindre

Mens mange masters programmer kan køre $ 80,000-120,000, San Diego State University Hospitality and Tourism Master's program kommer omkring $ 30.000 for hele programmet. Med økonomisk hjælp, der er let tilgængelige, er vores elever spændte over den investering, de laver i sig selv og deres fremtid.

# 9 Bare 18-Måneder og Ingen Speciale kræves

Programmet tager kun 18 måneder at afslutte, og der kræves ingen afhandling. I stedet fokuserer programmet på et projekt i virksomheden, der giver dig mulighed for at gøre noget innovativt.

# 10 Skift dit liv

Uanset om du søger at forbedre dit lederskab, gå videre i din nuværende karriere, skifte karriere eller udvide dit netværk - Masterprogrammet er designet til at hjælpe dig med at forandre dit liv til det bedre. Hvad venter du på?

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret April 6, 2019
This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date