Master i finans online

Generelt

Program beskrivelse

Kør den økonomiske transformation

Master in Finance Online er et program, der ikke kun taler om digitalisering, men er designet til at leve det. Oplev den bedste tilgang til at imødekomme efterspørgslen efter bedre finansielle produkter og tjenester med et program, der er tilpasset branchens tendenser i et helt digitalt format.

Format Deltid
Varighed 18 måneder
Programindtag April og september
Sprog spansk

Tag økonomiske løsninger til det næste niveau

Dette program var designet til at overskride barrierer for et traditionelt program og hjælpe fremtidige finansielle eksperter med at nå deres potentiale, uanset hvor de er. Oplev et onlineformat, der styrer din læringsoplevelse gennem avancerede platforme og metoder.

Adræt og relevant indhold

Udvikl dine nye færdigheder med en fleksibel, kompetencebaseret læseplan, hvor du ikke kun lærer om økonomisk transformation, men også dykker ned i økonomiske og finansielle grundlæggende for at forstå branchen på en holistisk måde.

Lær af eksperterne

Udvikl din nye viden ved hjælp af EGADE-fakultetet, der består af fremragende eksperter i denne branche sammen med globale specialister og iværksættere, der fungerer som gæster i de virtuelle klasseværelser.

Deltag i den økonomiske udvikling

Vær en del af den næste generation af ledere, der fremmer økonomisk integration gennem strategier, der passer til vores nuværende miljø. Tilegne dig specialiserede færdigheder såsom anvendelse af Blockchain og Big Data til risikoreduktion.

Stræk dit netværk

Samarbejd med internationale partnere, del erfaringer og etablere alliancer, der gør det muligt for dig at tage dine ideer til andre markeder og globalisere dit forslag. Som studerende på Master i Finance Online har du eksklusiv adgang til et globalt netværk af forretningsledere fra forskellige brancher og sektorer, som vil hjælpe dig med at opbygge gensidigt fordelagtige relationer, der tager din karriere til det næste niveau.

Lær mere om adgangskrav

Optagelse til dette program er meget konkurrencedygtig. Optagelsesudvalget gennemgår omhyggeligt hver ansøgning og ser på alle kvantitative og kvalitative aspekter af en ansøgers faglige og akademiske baggrund og vurderer potentialet for akademisk succes og faglig vækst. Vi søger dygtige kandidater, der har potentiale til at udvikle færdigheder og tankegang til at lede virksomheder ved at inkorporere innovation i deres økonomiske strategi.

Adgangskrav

Professionel erfaring Ikke påkrævet
Aldersspænd 22 - 53
Uddannelse College kandidater
Minimum / gennemsnitlige testresultater 550/600 PAEP (eller tilsvarende som GMAT / GRE / Executive Assessment)
Sprog Engelsk færdighedseksamen (TOEFL, IBT eller tilsvarende)
Yderligere krav
  • Ansøgningsskema
  • Adgangstest score (PAEP eller tilsvarende)
  • To professionelle anbefalingsbreve
  • Opdateret CV
  • Officiel dokumentation
  • Engelsk eksamensbevis (TOEFL eller tilsvarende)
  • En redegørelse for formål
  • Interview med programlederen eller fakultetsmedlemmet
Senest opdateret Okt 2020

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Læs mere

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimer
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mere Mindre