Vil du penne den næste store amerikanske roman? Eller skriv en kritisk anerkendt undersøgelse af Danticat, Dante eller Hemingway? Eller blive en dedikeret professor, der inspirerer den næste generation af universitetsstuderende?

Mercy College 's Master of Arts (MA) i engelsk litteraturprogram giver et stærkt fundament for studerende interesseret i disse og andre sysler. Nogle af vores kandidater har gået videre til ph.d.-uddannelser, har fortsat i college-undervisningspositioner, eller er gået videre til at opnå avancerede kreative skrivegrader. Talrige engelske lærere har optjent MA eller graduate indholdskreditter gennem vores program med henblik på (re) licensiering, forfremmelse eller blot at øge kendskabet til deres område.

Nogle af vores MA studerende har ikke sådanne professionelle mål eller behov og simpelthen elsker litteratur og deltager i vores program for at studere og opleve med hinanden den enorme magt, mysterium og betydning, der bevæger sig igennem og fremgår af litteraturen. Vores program omfatter studerende i stort set alle aldre placeret i hele USA og over hele kloden.

Studerende i programmet lærer teori og avancerede metoder til litterær kritik, mens de engagerer sig i britisk, amerikansk og nogle verdenslitteratur. Der lægges vægt på både traditionelle forfattere, genrer og epoker, samt litteratur om forskellige kulturelle og historiske traditioner.

Studerende vil finde kurser lige fra standarder på området til kurser, der er unikke for vores program og designet af Mercy professorer. Alle kurser undervises af Mercy College fakultet, som er eksperter på deres områder.

MA-graden kan tjene helt online via Mercy College 's virtuelle Blackboard-miljø. Dette giver elever fra hele landet og kloden en tilgængelig og praktisk måde at lære og at optjene MA-graden fra et fuldt akkrediteret college.

Engelsk litteratur Hurtige fakta

 • Beriger ens intellektuelle og kreative liv
 • Kvalificerer dig til at undervise på college-niveau engelsk
 • Kan være en skridt til en PH.D
 • Kan give indholdskreditter til lærere
 • Kan åbne døre til felter som: Udgivelse, redigering, skrivning, medier og reklame

Programudfald

I slutningen af ​​dette program skal eleverne kunne:

 • Demonstrere kritisk tænkning og fortolkningsevner, der afspejler viden og forståelse af vigtige britiske litterære tekster
 • Demonstrere kritisk tænkning og fortolkningsevner, der afspejler viden og forståelse af vigtige amerikanske litterære tekster
 • Demonstrere kritisk tænkning og fortolkningsevner, der afspejler en bevidsthed om teoretiske tendenser og kritik
 • Demonstrere kendskab til nogle af de litterære traditioner og / eller kulturelle situationer og / eller historiske tidspunkter, hvorfra litteraturen henvist til i ovenstående læringsresultater opstod
 • Opret originale forskningsemner, forskning primære og sekundære kilder om emner ved hjælp af digitale databaser, og lav skrifter om de emner, der viser klare grammatiske prosa og præcis stil

Adgangskrav

En udfyldt ansøgning, to anbefalingsbrev, transkripsioner og en skriftlig prøve er påkrævet. Skrifteksemplet kan enten være et videnskabeligt papir skrevet til et tidligere litteraturkursus eller et essay om emnet hvorfor du ønsker at forfølge en kandidatstudium. Ansøgere, der er bekymrede for, om deres faglige forberedelse er tilstrækkeligt til MA-programmet, opfordres til at indsende både et prøveuddrag og et personligt essay Imidlertid er kun den ene eller den anden påkrævet af enhver ansøger. GRE er ikke påkrævet. Kontakt programchefen til enhver tid for at diskutere disse krav yderligere.

Kursuskrav til MA English-programmet

Graden kræver 30 studiepoints i form af ti 3-kurser og er normalt afsluttet i alt fra 1,5 til 2,5 år afhængigt af hvor mange studiepoints en studerende tager hvert semester, og om den studerende vælger at tage kurser eller ej semesteret (se FAQ sektionen for mere information). Skemaet nedenfor viser skemaet for de ti kurser, der kræves for graden.

Påkrævede kurser

Overfør Credits

Graduate kurser taget ved andre institutioner før optagelse på Mercy College kan, hvis relevant for studieplanen, krediteres på kandidatuddannelsen. Tilladelse til overførsel af kreditter skal anmodes om på optagelsestidspunktet, og officielle transkripsioner og kursusbeskrivelser skal forelægges programlederen for evaluering. Overførselskredit er normalt begrænset til seks semester timer for kredit for kurser taget inden for de sidste fem år, hvor den studerende har fået en B-karakter eller bedre og er ikke optaget som en del af GPA.

Vedligeholdelse af matriculation

Studerende i programmet skal holde matriculation i efterår og forår semester ved enten at registrere for kurser eller, hvis ikke at tage kurser i et semester, betale vedligeholdelse af matriculation gebyr på $ 100. Sommertid er valgfri.

Studerende, der ikke har opretholdt matriculation og ønsker at vende tilbage til deres program inden for et år efter deres sidste kursus vil blive opkrævet Maintenance Matriculation gebyr på $ 100 for hver ubesvarede session. Vedligeholdelse af matriculation uden at deltage i klasser er begrænset til et år. Aktiverede amerikanske militære reservister er ikke forpligtet til at betale vedligeholdelsen af ​​matriculation gebyr.

Vedligeholdelse af god akademisk stående

Den kumulative GPA for både god akademisk stående og graden conferral er en 3,0. En studerende optaget som Special Matriculant er forpligtet til at opnå et gennemsnit på 3,0 eller bedre efter at have afsluttet et bestemt antal studiepoeng som fastsat i deres respektive program. Karakterer er genstand for revision af fakultetets rådgiver og programleder i slutningen af ​​hvert semester. Hvis det akademiske gennemsnit falder under 3,0, lægges de studerende på akademisk prøve.

Academic Probation

Alle studerende, der har en kumulativ GPA på under 3,0, vil blive placeret på akademisk prøve. Hvis en studerende ikke vil kunne opnå en kumulativ GPA på 3,0 inden for en rimelig tid, afvises den studerende fra programmet. Hvis en studerende modtager en klasse F eller FW i et hvilket som helst kursus, kan den studerende blive genstand for afskedigelse fra kollegiet.

For alle studerende på prøve skal fremtidige registreringer gennemgås og godkendes af direktøren for elevens program samt skoledekanen.

I alle efterfølgende termer, hvor den studerende er på prøve, skal den studerende opnå en term GPA på 3,0 eller bedre. Hvis 3.0 eller højere ikke opnås, afvises den studerende. Studerende, der modtager en klasse mindre end B, kan kræve at gentage kurset. Studerende må kun gentage et kursus en gang.

Frist

Studerende, der deltager i programmet løbende fra datoen for deres accept, vil være i stand til at afslutte uddannelseskravene om to og et halvt år. Studerende vil være forpligtet til at afslutte deres eksamensbehov inden for seks år efter at have optaget programmet. (Bemærk: Studerende, der søger permanent New York-statscertificering i videregående uddannelse, er under en tidsbegrænsning for at gennemføre programmet inden for fem år eller derunder).

Full-Time / deltid

Studerende, der kræver officiel fuldtidsstatus, skal tage ni studiepoeng (tre kurser) pr. Semester. MA-programmet anbefaler dog seks studiepoeng (to kurser) pr. Semester som den foretrukne arbejdsbyrde for de fleste kandidatstuderende. Begge disse kreditbelastninger kvalificerer sig til økonomisk støtte. Studerende kan også tage et kursus hvert semester gennem dette kvalificerer ikke til økonomisk støtte. Studerende skal færdiggøre graden inden for seks år efter starten af ​​programmet. Programmet byder på kurser om efterår, forår og sommer.

Den omfattende eksamen

Mellem deres næstsidste og det ultimative semester i programmet skal de studerende tage en omfattende skriftlig eksamen udarbejdet og administreret af kandidatfakultetet i engelsk litteratur. Undersøgelsen vil være baseret på de kurser, der tages under hver elevs embedsperiode i programmet. Prøven, som alle elementer i Mercy MA-graden, kan administreres via fjernundervisning.

Den afsluttende afhandling Paper

MA-graden kræver en afsluttende afhandling papir fokuseret på original forskning, hvorfra et papir på cirka 25 sider i MLA Style vil blive udviklet. Studerende skriver denne afhandling papir under det afsluttede nødvendige kursus i programmet, ENGL 599 Master's Thesis Tutorial. Hver elev vælger en mentor fra kandidatfakultetet til at lede hende eller hans 599 tutorial. Mentoren vejleder den studerende under udarbejdelsen af ​​specialeemnet og gennem processen med at forske og udarbejde afhandlingen i løbet af semesteret. I slutningen af ​​semesteret gennemgås et poleret udkast af papiret af et panel bestående af mentoren og en anden fakultetslæser, hvoraf enten kan anmode om eller kræve yderligere revision. For at en studerende skal kunne bestå ENGL 599, skal begge medlemmer af panelet endelig godkende specialepapiret.

Engelsk litteratur MA Curriculum

MA-graden kræver 30 studiepoeng eller 10 trekreditkurser. Alle studerende skal tage programmets kerne teori kursus (ENGL 500) og den afsluttende speciale tutorial (ENGL 599). Ud over disse to kurser har eleverne en stor frihed til at tegne en personlig vej mod MA-graden.

Studerende skal tage mindst et kursus fra 505 - 510 eller 517; et kursus fra 521 - 540; et kursus fra 541 - 560; et andet kursus fra 521 - 560; og derefter fire valgfag af ethvert tal fra 505 - 598. Hver af disse talegrupper har tendens til en særlig vægt. Kurser i 505 - 510-serien fokuserer på en bestemt type skriftligt, en litterær form. 517 er et kreativt skrive kursus for dem, der ønsker at udforske denne mulighed. 521 - 540 kurser har noget af britisk vægt. 541-560 har noget af amerikansk vægt. Og kurser fra 561 - 598 er dem, der ikke meningsfuldt inddeles i de andre felter. Programmet kører normalt seks kurser hvert efterår og forårssemester og mellem to og fire kurser om sommeren.

En komplet liste over vores katalogkurser findes ved at få adgang til Mercy College Graduate Catalog her tilgængelig. Vi har også en række nyere "emne" kurser, der kører på prøve, og som endnu ikke er blevet tilføjet til Graduate Catalogue. Ansøgere interesseret i at lære mere om disse emne kurser kan se igennem de seneste kursusplaner på programblog og / eller kan kontakte Programchefen for mere information.

Karrieremuligheder

Kandidater er kvalificeret til at ansøge om de fleste fuldtids fællesskab college engelsk professorater, og at undervise sammensætning og litteratur som et supplement på de fleste samfund og højtstående gymnasier. MA kan være skridtet til ph.d.-nogle barmhjertighed MA kandidater er gået på ph.d. Graden kan også føre til ikke-akademisk karriere inden for områder, der kræver skrive, kritisk tænkning og forskningsfærdigheder, såsom udgivelse, redigering, reklame, teknisk skrivning, journalistik og andre medier. Gymnasielærere kan tjene graduerede engelske indholdskreditter til ting som (re) licensiering, forfremmelse og opbevaring.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 18 flere kurser fra Mercy College »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
2.5 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date