Master i datalogi

Generelt

Program beskrivelse

137075_pexels-photo-3184355.jpeg

Kort resume

Master in Data Science-programmet ved Amsterdam Institute of Technology er et deltidsstudium, online-uddannelse, der forbereder dig til at være en allround datavidenskabsmand med både tekniske og ledelsesmæssige færdigheder.

Hvorfor AIT?

Reimagining af uddannelsesmodellen

Vi tilbyder en læringsmodel, der passer til dagens generation: færdighedsbaseret, frigørende og helt digital. Ved at deltage i vores digitale campus kan du lære hvor som helst uden at skulle forlade dit job.

Få de færdigheder, du og din arbejdsgiver ønsker

Vores læseplan er kompetencebaseret: du fokuserer på din kompetenceudvikling, mens vi snakker med brancheeksperter og lærer, hvad de har brug for. Vi bruger førsteklasses digitalt indhold og indbringer altid nye værktøjer til at fremme din læring.

Undersøg nu, betal senere

Med vores fleksible betalingsmodeller er du i stand til at fokusere på dine studier. Vi tror, at vi kan hjælpe dig med at få dit drømmejob og dele det økonomiske ansvar med dig.

Arbejd mod dit drømmejob

Lær af brancheeksperter: vores kursusfasilitatorer og mentorer arbejder alle i dit drømmedomæne. Du arbejder med praktiske opgaver og projekter, så du kan opbygge en portefølje, der viser arbejdsgiverne dine evner og viden. Med vores Talent Accelerator-program letter vi din adgang til jobmarkedet gennem karrierecoaching og introduktion af arbejdsgivere.

Program Specs

Master i datavidenskab er et 60 ECTS-program. Varigheden af dette kandidatprogram er 16 måneder med en forventet ugentlig kursbelastning på 14-16 timer. Dette program og graden tilbydes i partnerskab med European Leadership University.

Læreplanen kombinerer kommunal læring under live-workshops med datavidenskabsmænd og handlingslæringssæt med din kohort med fleksibel selvstudium om vores online læringsmiljø.

Curriculum

Data Science Bootcamp

 • Modul 1: Start med datavidenskab
 • Modul 2: Mastering the Basics
 • Modul 3: Bliv seriøs med data
 • Modul 4: Forstå DataFrames og manipulation
 • Modul 5: Datavisualisering og statistik
 • Modul 6: Avancerede teknikker i datavidenskab

Leadership Bootcamp

 • Modul 1: Selvledelse
 • Modul 2: Peer-Peer Leadership
 • Modul 3: Team Leadership
 • Modul 4: Organisatorisk lederskab
 • Modul 5: Community Leadership

Afsluttende projekt

Brug af handlingsforskning, design og udfør et arbejdsbaseret datavidenskabeligt projekt på din arbejdsplads / en organisation.

137076_pexels-photo-3769021.jpeg

Krav til støtteberettigelse

Hvem skal anvende?

Du bør tilmelde dig dette program, hvis du vil starte en ny karriere inden for datavidenskab eller opgradere dine færdigheder og øge din beskæftigelsesegnethed til job inden for datavidenskab, hvis du overvejer at arbejde som freelance datavidenskabsmand eller vil starte din egen virksomhed.

Krav til støtteberettigelse

 • Bachelorgrad, helst inden for et STEM-felt
 • Mellem- eller avanceret niveau af Python-programmering
 • Engelsk færdigheder (IELTS 6.5 / TOEFL 90-91)
 • Min. 3 års arbejdserfaring foretrækkes, men ikke påkrævet

Adgangsproces

Optagelsesprocessen består af tre trin:

 1. Online ansøgningsskema
 2. Online analytisk tænketest
 3. Interview med Admission Team
Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Amsterdam Institute of Technology helps IT professionals stay ahead in the fourth industrial revolution. We offer flexible, online programs that enable you to work and study at the same time.

Amsterdam Institute of Technology helps IT professionals stay ahead in the fourth industrial revolution. We offer flexible, online programs that enable you to work and study at the same time. Minimer