Formålet med postgraduate-programmet " Computer og netværkssikkerhed " er at fremme principperne om edb-sikkerhed, sikker netværksoperation og cybersikkerhed.

Programmet dækker principperne for kommunikationsnet design, retsmedicinske computere og netværk, computer, netværk og cybersikkerhed, krypteringsproblemer, sikkerhedsproblemer i trådløse netværk samt spørgsmål i forbindelse med styring af sikkerhedsrisici i informations- og kommunikationssystemer. Programmet lærer den specialiserede viden, der kræves til udformningen af ​​sikre systemer og netværk.

Studerende vil have mulighed for at anvende den teoretiske viden, de vil erhverve gennem specialiserede virtuelle computer-, netværks- og cybersikkerhedslaboratorier. Det skal bemærkes, at brugen af ​​virtuelle laboratorier ikke kræver fysisk tilstedeværelse af studerende, så længe adgangen til dem er fjern. Ved brug af virtuelle laboratorier vil eleverne have mulighed for realistisk at eksperimentere med rigtige værktøjer relateret til computer- og netværkssikkerhed via deres computer eller smart enhed . Studerende leverer arbejde baseret på laboratorieøvelser, som de bedømmes for.

Som en del af programmet vil eleverne også kunne forstå og anvende de forskellige forskningsteknikker og udvikle de specifikke færdigheder, de skal bruge for at afslutte kandidatafhandlingen.

Programmet tager sigte på:

For dem, der er interesseret i at udvide deres viden om spørgsmål relateret til viden om computer og netværkssikkerhed.

  • Studerende med en første grad i datalogi, teknologi, teknik, matematik, fysik og andre specialiteter.
  • Medarbejdere i privat teknologi, it og teleselskaber.
  • Arbejdere i de offentlige myndigheder.
  • Undervisere og telekommunikationskonsulenter.
  • Ledere.
  • Mennesker, der er karriereorienterede.

Programmets struktur

Tematiske moduler

Adgangskrav

  • Første grad indehaver fra en anerkendt højere uddannelsesinstitution i Grækenland eller i udlandet
  • God kendskab til det engelske sprog
  • Computer brug færdigheder

Udnytte en studietitelKandidater fra "Computer and Network Security" kan bruge deres grad i teknologi, informationsteknologi, mobiltelefoni, telekommunikation, konsulentvirksomhed, regering eller andre organisationer, der er involveret i beskyttelse af computere og netværk .

applikationerAnsøgninger om optagelse til studieåret 2017-2018 kan indgives af interesserede parter fra 6. juli til 5. september . Ansøgninger indgives kun elektronisk via APIKY hjemmesiden på følgende link: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

kosteUndervisningsgebyret for postgraduate-programmet "Computer and Network Security" beløber sig til i alt € 5400. Undervisningsgebyret for hvert semester af tematiske modul er € 675, og studieafgiften for kandidatuddannelsen er € 1350. Den studerende betaler et gebyr pr. År efter hans / hendes valg. Ved afgørelse fra universitetets forvaltningskomité for uddannelsesåret 2017-2018 vil de administrative omkostninger / studieafgifter (afhængigt af programmets programniveau) for hver tematisk enhed reduceres med 10% .

Program undervist i:
  • Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
5,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date