Master i Web-design med flere enheder

Generelt

Program beskrivelse

Har du tænkt på mængden af visuelle påvirkninger, du får om dagen fra webmiljøet via dets flere enheder?

Vi informerer kontinuerligt os selv, vi søger, vi deler, vi forholder os, vi interagerer, vi analyserer, vi kasserer, ... information leveret på internettet. Oplysningernes pålidelighed er lige så vigtig som den måde, den præsenteres og tilpasses til hvert af enhederne.

Markedet gør det vigtigt at have fagfolk, der er i stand til at forstå den konstante transformation af mediet, forstå brugeren til at levere informationen og beskeden.

I løbet af kurset vil den studerende være i stand til bedre at forstå og imødekomme behovene , teknologien og reelle mulighederne for hver enkelt klient eller projekt for at give et effektivt svar på deres mål, ud over at kunne tilbyde de grafiske kreative bidrag, de yder. gør det til et unikt og innovativt stykke.

I denne sammenhæng vil nøglerne til digital design være lige så vigtige som udviklingen af færdigheder og retningslinjer til overvågning af et projekt, fra at fange kundebehov til præsentation af det endelige produkt.

Vi vil fokusere på forholdet mellem virksomheder, designere og brugere, så længe projekterne formår at opfylde de mål og lokaler, som de er designet til.

målsætninger

De vigtigste mål for dette program er:

 • Forståelse af nye måder at se nutiden og fremtiden på i et online miljø. Erhverve færdigheder og viden om nye koncepter (interface design, brugervenlighed, interaktion eller positionering) og tilpasse andre, der allerede er kendt om grafisk design til dette miljø.
 • Erhverv en arbejdsproces, der assimilerer hver fase af projektet: orientering, konceptoprettelse, strategisk definition / mål baseret på kundernes behov, udvikling af det grafiske interface, produktion af prototyper, front-end-programmering.
 • Lær at syntetisere webstedets arkitektur, brugbarhed og strategi for et multimedieprojekt ved at designe dets grafiske interface og arbejde med wireframes.
 • Kontroller de forskellige faser i produktionen af et digitalt projekt, fra kontakt med klienten til lanceringen af produktet, tage hensyn til de involverede mennesker og kend kravene og kravene til med succes at bære hver enkelt af dem.
 • Internaliser koncepterne i brugeroplevelsen, så de kan bruges, når du opretter en interface
 • Lær kommunikationsprotokoller og teknologier fra multi-enheds- og internetprojekter for bedre at forstå, hvilke krav hver enkelt af dem har brug for, ved at anvende alt det på forskellige understøttelser (web og webApp) i et multiplatform-miljø (skærm, tablet og smartphone).
 • Erhverv evnen til at definere klientens webstrategi, planlægge projektet at arbejde på, placere weben både organisk og ved betaling (SEO og SEM).
 • Støtte innovation, konsolidere virksomhedens viden til at styre projekter på budgettet, organisationsdiagrammer, leverandørstyring og planlægning.
 • At kunne dele med fagfolk den daglige dag i en professionel undersøgelse, se, hvordan de håndterer projekter og den bedste måde at løse de problemer, der vises i udviklingen af et produkt med flere enheder.
 • I slutningen af kurset får de studerende materiale, der er genereret til at udvikle en digital portefølje, der giver dem mulighed for at markedsføre sig selv på arbejdspladsen.

Anbefalet profil

Denne Master er rettet mod personer med følgende profil:

 • Kandidater i design
 • Kandidater i kommunikationsvidenskab
 • Kandidater inden for telekommunikation og / eller computerteknik
 • Kandidater i audiovisuel kommunikation

I de tilfælde, hvor den studerende akkrediterer højere studier inden en proces med akkreditering af universitetsgraden, vil det akademiske udvalg evaluere kandidatens CV og portefølje såvel som studieplanen, som skal opretholde en rimelig ækvivalens med de aktuelle bachelorstudier. det samme område.

titrering

Mennesker, der passerer programevalueringen, opnår dobbeltkvalifikationen : ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona egen titel ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona og Own Title fra det internationale universitet i Valencia, som vil godkende dem som fagfolk i den studerede specialitet.

karrieremuligheder

Studerende, der gennemfører denne Master, kan udvikle deres professionelle karriere inden for følgende områder:

 • Grafiske undersøgelser
 • Reklamebureaus webafdelinger
 • Marketing-, kommunikations- og designafdelinger i store virksomheder
 • Reklamebureaus kontoafdelinger
 • Freelance-fagfolk, iværksættere, nye virksomheder, opstartfirmaer osv.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Læs mere

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Minimer