Master i Operations and Logistics Management

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science i operationer og logistikstyring defineres som de mest avancerede studier fra et professionelt og akademisk perspektiv i retning og styring af operationer og logistik. Forretningsmiljøets udfordringer kræver fagfolk, der er i stand til at skabe og styre virksomheder af alle slags på nationalt og internationalt niveau. I betragtning af dette forfølger kandidatgraden i drifts- og logistikstyring ved Universidad Panamericana uddannelse af fagfolk inden for de områder, hvor de deltager som en del af forsyningskæden, påtager sig ansvar og i udviklingen af de vigtigste kompetencer direktiver fra denne filial.

Til dette formål afslører kandidatuddannelsen et lærings- og specialiseringsprogram i den bedste ledelsespraksis og i udviklingen af de nødvendige færdigheder og holdninger, der letter beslutningstagning og løsning af operationer og logistikproblemer, som studerende som ledere i den virkelige verden og i deres daglige liv kan de stå overfor og udføre alle disse trin og beslutningstagning baseret på og understøttet af forretningssimulatorer fra den teknologiske partner CompanyGame®. Det er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at styre driften og logistikområdet inden for en virksomhed eller et selskab og har fremragende analysefunktioner, da de bliver nødt til at lære at levere løsninger til markedet med reelle og potentielle kunder.

Operationsdirektører med de andre områder af virksomheden har et meget stærkt forhold, men det centrale arbejde inden for drifts- og logistikpersonalet sikrer, at processen med produktion og levering af varer udvikles på den mest passende måde svarer til markedets efterspørgsel. samme. Studerende, der har adgang til og fuldt ud bestået kandidatgraden i operationer og logistikstyring ved Universidad Panamericana, ud over at have opnået disse færdigheder og viden, få adgang til en grad med validering godkendt af CEPS

modalitet

100% online med specialiserede vejledere.

Professionelt felt

Det er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at styre driften og logistikområdet inden for en virksomhed eller et selskab og har fremragende analysefunktioner, da de bliver nødt til at lære at levere løsninger til markedet med reelle og potentielle kunder. Operationsdirektører med de andre områder af virksomheden har et meget stærkt forhold, men det centrale arbejde inden for drifts- og logistikpersonalet sikrer, at processen med produktion og levering af varer udvikles på den mest passende måde svarer til markedets efterspørgsel. samme. I dette forhold er det, hvor specialisten skal demonstrere deres færdigheder og viden for at understøtte og forbedre de mål, der er sat af driften og logistikstyringen, som de vil udvikle gennem denne kandidatgrad fra Universidad Panamericana (Guatemala) ud over at have disse færdigheder og erhvervet viden, få adgang til en grad med validering godkendt af CEPS.

Indgangsprofil

 1. Graduate og uddannet professionel på niveau af enhver universitets universitets karriere anerkendt af CEPS i Guatemala.
 2. Uddannet fra karriere inden for ingeniørvidenskab eller forretningsadministration.
 3. Besidder kvaliteter og holdninger til respekt, anerkendelse og etisk engagement.
 4. Besidder positiv mentalitet for at kunne møde og løse problemer.
 5. Ønske om at forbedre evnen til at træffe beslutninger efter en dybtgående analyse.
 6. Har erfaring inden for produktion, lager, transport, køb, verificerbar i mindst 2 år i midterste eller høje positioner.
 7. Overholder registreringskravene ved Universidad Panamericana.

Graduate Profil

Evaluer virksomhedens miljø for at træffe relevante beslutninger.

Strukturstrategier til styring af operationer og logistikprocesser for forskellige typer virksomheder.

Design indkøbspolitikker for at maksimere driftsomkostninger

Implementerer udviklingsplaner for drifts- og logistikpersonale.

Foreslår løsninger på operationelle problemer med produktion, opbevaring og transport eller foregriber dem gennem analyse og rettidig situationsdiagnose.

Det stimulerer kapaciteten til teamwork blandt dens samarbejdspartnere under beslutningsprocessen.

Anvend ledelses- og forhandlingsevner, der er nødvendige for at sikre succes i dit arbejdsliv.

Designer logistikplanlægningen for at placere produktet i distributionskanalerne til tiden.

Designprocesser under Lean Six Sigma-filosofien for at reducere omkostningerne på grund af spild og affald

Undersøg pensum

Bimester 1

 • Indkøb og leverandørstyring
 • Human Resources Department

Bimester 2

 • Lagerstyring
 • Erhvervskultur

Bimester 3

 • Bestilling og lagerstyring
 • Strategifundament

Bimester 4

 • Omkostningsregnskab
 • Lean Manufacturing

Bimester 5

 • Ledelsesfærdigheder og forhandling
 • Lagerdesign og organisation

Bimester 6

 • Drift og produktionsprocesser
 • Logistikplanlægning

Bimester 7

 • Sikkerhed og risikoforebyggelse på lageret
 • Operations management

Bimester 8

 • Samlet kvalitet
 • Optimering af logistikkæden

Bimester 9

 • Propedeutica-simulator
 • Egress simulator

Egress System

Studerende udeksamineres ved at forberede et afsluttende gradsprojekt, der vil blive udviklet i de simulatorer, der er til rådighed til dette formål. Studerende får støtte fra en specialist og undervisning i klasseværelset og klasseværelset af de to foregående simulatorer og deres endelige udvikling med den beskrevne GlobalMarket-model. Dette punkt er muligt, fordi denne Master of Business Administration (MBA) fra Universidad Panamericana (Guatemala) er professionel, hvilket betyder, at kandidater har en fuldstændig anvendelig og skærende profil, i dette tilfælde ledelsesmæssigt. Derfor accepteres og erstattes den traditionelle afhandling og dens forberedelse med brugen af simulatorer arrangeret til dette formål, og den praktiske anvendelse inden for det virtuelle miljø, der præsenteres for alt, hvad man lærer og modtager på et teoretisk niveau, evalueres. Dette vil give den studerende en mere berigende og rentabel oplevelse for hans fremtid ved at bringe ham mere direkte til et forretningsmiljø.

Administrative decharge processer

Studerende, der har lukket sin pensum og godkendt deres endelige rapport for, hvad der blev udviklet i Business Simulator III Final Work (beskrevet ovenfor) i Master of Business Administration (MBA) ved Universidad Panamericana (Guatemala), skal udvikle følgende trin i den administrative proces af udgang:

a) Bliv optaget i Universidad Panamericana som en almindelig studerende.

b) Anmod om deres kontante solvens, med angivelse af, at de ikke har nogen gæld hos universitetet.

c) Anmod om biblioteksolvens.

d) Anmod om solvens i akademisk kontrol.

e) Med de respektive solvenser skal du anmode om de respektive udtalelser fra fakultets sekretariat.

f) Forelægge sekretæren for vicegeneratoriet den trykte version af resultatet af deres afsluttende arbejde, herunder udtalelserne til en endelig gennemgang af formularen på hovedsidene i det dokument, der vil blive sendt til udskrivning.

g) Når gradueringsarbejdet udskrives, vil tre trykte kopier og en digital version blive leveret til det centrale bibliotek, og en vil blive opbevaret i dekanen.

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Somos la escuela de negocios moderna e integradora con el futuro como punto de mira y hoja de ruta a transitar que demanda nuestra región para encarar los desafíos que se presentan en el siglo XXI; es ... Læs mere

Somos la escuela de negocios moderna e integradora con el futuro como punto de mira y hoja de ruta a transitar que demanda nuestra región para encarar los desafíos que se presentan en el siglo XXI; estamos comprometidos en la permanente búsqueda de ideas de vanguardia para llevarlas a la practica, y con una manera de pensar que promueva la acción y abrace el cambio permanente desde nuestra cultura para alcanzar el intercambio constante de ideas y conocimientos. Minimer
Guatemala City