Master i Neuromarketing Online

Generelt

Program beskrivelse

Cr é bevillinger:
60 ECTS
varighed:
9 måneder
Startdato: november 2019
Frist: 31/10/2019
Investering: 4.900 euro.
Stipendier: Fra 10% til 20%
Two digital marketing experts planning about SEO and link building strategies. Diggity Marketing / Unsplash

Det er en af de mest komplette mestre i neuromarketing på markedet, da det har den perfekte kombination mellem den teoretiske og praktiske del med førsteklasses lærere og er godkendt af det katolske universitet i Spanien .

Retning til

Ledere eller direktører for marketing, kommerciel eller forskning, gruppearbejdere, brandledere eller brandmanagers, brand- eller forskningsassistenter, der ønsker at skille sig ud i deres professionelle karriere ved at kende de seneste tendenser inden for neurovidenskabelig marketing.

moduler

  1. Neurovidenskab, marketing, neuromarketing og neuroøkonomi.
  2. Videnskabelig base af neuromarketing og neurofysiologi.
  3. Adfærd og forbrugerpsykologi.
  4. Teknikker og undersøgelser af neuromarketing.
  5. Neuromarketing-blandingen: Produkt, pris, distribution og kommunikation.
  6. Fremtidige og nye trends.


MindMetriks har en aftale, der kan give dig op til 20% -stipendium , hvis du beslutter at gøre det. Hvis du vil ansøge om stipendiet, skal du blot udfylde nedenstående formular, så sender vi dig alle oplysninger til den e-mail, du har registreret .

Spørg om kreditbetalingsplanerne med 0% rente.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

MindMetriks es una de las compañías pioneras en Neuromarketing en Colombia y América Latina y una de las compañías líderes en consultoría y distribución de Neuro y Bio Tecnología Científica para labor ... Læs mere

MindMetriks es una de las compañías pioneras en Neuromarketing en Colombia y América Latina y una de las compañías líderes en consultoría y distribución de Neuro y Bio Tecnología Científica para laboratorios de Neurociencias de las principales universidades de Colombia, México, Perú, Ecuador Guatemala, Costa Rica, Chile y Argentina entre otros. Minimer