Read the Official Description

Vi er en online lærerinstitution tilgængelig på 3 sprog (engelsk, spansk og portugisisk) baseret i London, men med online-kurser tilgængelige over hele verden.

Hvorfor MSc i Marketing?

Marketing spiller en afgørende rolle i erhvervslivet, som bliver mere krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet søger højtuddannede, kreative, innovative og udstyret med effektive strategier i internationale sammenhænge. Disse fagfolk forventes at kunne give svar til løsning af ledelses- og strategiproblemer på forskellige forretningsområder.

MSc i Marketing ved London School of Design og Marketing vil udvide og udvikle ny viden, nye færdigheder og effektive metoder til marketingfolk til at blive højt kvalificerede specialister, der opnår høje karriere mål.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv

OVERSIGT OVER KURSEN

introduktion

Master of Science i Marketing fokuserer på at udvikle nye kompetencer, der forbedrer forståelsen og implementeringen af ​​innovative og effektive markedsføringsstrategier samt forstå det stadig mere krævende og konkurrencedygtige marked. Kurset er udelukkende online og er designet til at opmuntre eleverne til at udvikle kritiske og teoretiske færdigheder gennem den mangfoldighed af anvendte vurderingsmetoder, herunder den faglige og praktiske komponent, såsom egentlige casestudier og anvendte projekter.

Læringskompetencer

Studerende vil tage en integreret oversigt over marketing management processen og fremhæve muligheder for faglig udvikling. Betydningen af ​​denne vision og dens tilgange til ledelsesstrategier vil blive demonstreret, der skaber planer for en bred vifte af organisationer eller virksomheder. Kursplanen fremmer også brugen af ​​teori og praksis af eksisterende forskning for at udvikle strategisk tænkning og marketing management praksis, der giver LSDM studerende med avanceret og specialiseret viden, akademikere og iværksættere for at sætte dem i stand til at forfølge en karriere konsolideret i fremtiden.

fakultetet

Fakultetet består af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover den akademiske uddannelse på ph.d.-niveau præsenterer de konsoliderede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.

Tutor Center

LSDM studerende følger ugentligt gennem Tutor Center bestående af et team af vejleder, der specialiserer sig i markedsføring med masterniveau uddannelse og bevist flerårig erfaring. Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

Professionelle modtagere og udgange

Master of Marketing er rettet mod studerende, fagfolk, iværksættere og ledere med ambitionen om en konsolideret karriere inden for marketing. Master of Marketing forbereder fagfolk inden for kommunikation, reklame, ledelse, salg, produktkontrol og / eller service, kreativ og ansvarlig inden for forretningsområdet.

ENTRYKKRAV

Kandidater kan ansøge om en kandidat i Marketing gennem følgende ansøgning muligheder:

- Gradgrad: Har gennemført en videregående uddannelse (3 års studier) i oprindelseslandet, certificeret af et certifikat udstedt lovligt. Denne grad skal være opnået i det valgte område eller beslægtet disciplin.

dokumenter:

 • CC eller identitetskort eller identifikationskort
 • pas
 • CV og motivation brev
 • Bacheloruddannelse

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres oprindelses sprog).

- Via erhvervserfaring: Relevant erhvervserfaring, der demonstrerer din evne til at studere på Master of Marketing-niveau, underlagt LSDM-godkendelse baseret på affiniteten og relevansen af ​​den studerendes grundlæggende uddannelse, træning og projektoplevelse. Du bliver bedt om at have en portefølje, der afslører din faglige erfaring inden for Design.

dokumenter:

 • CC eller identitetskort eller identifikationskort
 • pas
 • CV og motivation brev

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres oprindelses sprog).

Studerende med særlige behov kan også anvende. Der vil blive foretaget en analyse mellem den studerende og den ansvarlige for den studerendes støtte vedrørende de enkelte behovs særlige behov.

Senior studerende kan også anvende. Der vil blive foretaget en analyse af din faglige vej, svarende til hvad der gøres i kandidaturerne via Via Professional Experience.

* Studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres oprindelsesland, skal ved deres ansøgning vedlægge et certifikat som bevis på, at de har et gennemsnit på 6,0 på det sprog, der vælges eller svarer til IELTS-eksamen. Få mere at vide om IELTS.

STRUKTUR

Master of Marketing er 100% online, designet til at lære efter tilgængelighed uden fast tidsplan. Det vil sige, at LSDM-studerende definerer, hvornår og hvor man skal få adgang til indholdet samt evalueringen. Kun afsluttende papirer og rettidige præsentationer vil blive planlagt til bestemte tidspunkter og meddeles eleverne rettidigt.

Omkring 12 måneder har han afsluttet sin mester i Marketing, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), et af de førende specialiserede universiteter i Storbritannien, undervist på sit modersmål uden at forlade sit hjem.

 • Undervisnings- og læringsmetoder vedtaget i kurset:
 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk;
 • Maksimalt 3 enheder på samme tid og et sidste projekt
 • Indholdet af enheden er asynkron og organiseres af ugentlige emner;
 • Tutor Center fungerer som støtte og interaktion for den studerende;
 • Online ressourcer (f.eks. Forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og sessioner, feedback, facilitering af fora og online diskussionsgrupper, praktiske øvelser).
Program taught in:
Portuguese (Portugal)
Engelsk
Spansk

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (PT) »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
£ 5.700,00 per niveau. Ansøgning: £ 150.00
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date