Read the Official Description

Vi er udbyder af online uddannelsesprogrammer med kontorer i Det Forenede Kongerige. Vores programmer er undervist på 3 sprog for alle.

Hvorfor en Master i Marketing?


Marketing spiller en afgørende rolle i virksomhedsstrukturen, som er i stigende grad krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet søger højt kvalificerede, kreative og innovative fagfolk, der har effektive strategier i internationale sammenhænge. Det forventes, at disse fagfolk vil kunne reagere ved at løse ledelses- og strategiproblemer på forskellige forretningsområder./>

Master i Marketing på London School of Design og Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.


London School of Design and Marketing/>

Hvor lidenskab bliver et erhverv


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIVITET/>


introduktion/>

Vores Master i Marketing fokuserer på udvikling af nye kapaciteter, der forbedrer forståelsen og implementeringen af ​​innovative og effektive marketingstrategier samt forståelsen af ​​det stadig mere krævende og konkurrencedygtige marked. Vores kursus er udelukkende online og er udviklet for at opmuntre eleverne til at udvikle kritiske og teoretiske færdigheder gennem de mange anvendte evalueringsmetoder, herunder en akademisk og praktisk komponent, såsom real case studies og anvendte projekter.


Lære evner/>

Studerende vil vedtage en integreret vision af marketing management processen og fremhæve muligheder for faglig udvikling. Vi vil vise dig, hvordan denne vision og de respektive tilgange til ledelsesstrategier er vigtige, når der opstilles planer for en lang række organisationer og virksomheder. Vores studieplan fremmer også brugen af ​​eksisterende forskningsteori og praksis for at udvikle strategisk tænkning og marketing management praksis. Dette vil tilbyde LSDM studerende avanceret viden, specialiseret, akademisk og iværksætterlig, hvilket vil give dem mulighed for at forfølge en konsolideret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale/>

Vores lærerpersonale består af kvalificerede, ansete og erfarne lærere. Udover det akademiske niveau af doktorgrad, præsenterer de konsoliderede faglige karriere, der forbinder den akademiske komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center/>

LSDM studerende ledsages ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af vejledere specialiseret i marketing, med master og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og professionelle output/>

Vores Master i Marketing er beregnet til studerende, fagfolk, iværksættere og ledere med ambitioner eller en konsolideret karriere i marketingbranchen. Vores Master i Marketing forbereder fagfolk inden for kommunikation, reklame, ledelse, salg, produktkontrol og / eller tjenester, samt reklamer, business managers, blandt andre.


ENTRYKKRAV/>


Vores kandidater kan ansøge om vores Master i Marketing gennem en af ​​disse ansøgning muligheder:/>


Gennem en bachelor: Har gennemført en videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, verificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal tilhøre det område, du har valgt eller til et beslægtet kursus./>

dokumentation:

 • Identifikationskort
 • pas
 • CV og motivation brev
 • Licensurcertifikat

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et sprog, der ikke er deres modersmål).


Gennem erhvervserfaring: Relevant erhvervserfaring, som demonstrerer din evne til at fuldføre en kandidatuddannelse i marketing. Dette er underlagt LSDM godkendelse baseret på affiniteten og relevansen af ​​den grundlæggende uddannelse, uddannelse og erfaring med elevprojekter. Kandidaten vil blive bedt om at præsentere en portefølje med hans erhvervserfaring inden for marketing./>

dokumentation:

 • Identifikationskort
 • pas
 • CV og motivation brev

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et sprog, der ikke er deres modersmål).


Studerende med særlige behov kan også anvende. Der vil blive foretaget en analyse mellem den studerende og den ansvarlige for at støtte den studerende i forhold til de enkelte behovs særlige behov./>


Ældre studerende kan også anvende. En analyse af den faglige karriere vil blive gennemført som i kandidaturerne gennem faglig erfaring./>

* Studerende, der ønsker at studere på et sprog, der ikke er deres modersmål, skal ved deres ansøgning vedlægge et certifikat, der viser et gennemsnit på 6,0 eller en tilsvarende IELTS-eksamen på det valgte sprog. Lær mere om IELTS.


STRUKTUR/>


Vores Master i Marketing er 100% online, skabt til at lære i overensstemmelse med din tilgængelighed og uden en fast tidsplan. Det vil sige, LSDM studerende kan definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold og udføre vurderingsopgaver. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer vil blive planlagt på et bestemt tidspunkt, der vil blive meddelt i rette tid til de studerende./>

Om cirka 12 måneder har du gennemført vores Master of Marketing akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), et af de bedste specialuniversiteter i Det Forenede Kongerige. Undervises på dit eget sprog uden at forlade dit hjem.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtaget på dette kursus:/>

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Maksimalt 3 enheder på samme tid og et sidste projekt
 • Indholdet af enhederne er asynkron og organiseres af ugentlige emner;
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (såsom konferencer, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Spansk
Engelsk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
Totalpris Master: 5 700 pund sterling
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date