Vi er udbyder af online uddannelsesprogrammer med kontorer i Det Forenede Kongerige. Vores programmer er undervist på 3 sprog for alle.

Hvorfor en Master i Marketing?


Marketing spiller en afgørende rolle i virksomhedsstrukturen, som er i stigende grad krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet søger højt kvalificerede, kreative og innovative fagfolk, der har effektive strategier i internationale sammenhænge. Det forventes, at disse fagfolk vil kunne reagere ved at løse ledelses- og strategiproblemer på forskellige forretningsområder.

Master i Marketing på London School of Design og Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.

Master i markedsføring af LSDM er udelukkende online og er tilgængelig på spansk, engelsk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIVITET


introduktion

Vores Master i Marketing fokuserer på udvikling af nye kapaciteter, der forbedrer forståelsen og implementeringen af ​​innovative og effektive marketingstrategier samt forståelsen af ​​det stadig mere krævende og konkurrencedygtige marked. Vores kursus er udelukkende online og er udviklet for at opmuntre eleverne til at udvikle kritiske og teoretiske færdigheder gennem de mange anvendte evalueringsmetoder, herunder en akademisk og praktisk komponent, såsom real case studies og anvendte projekter.


Lærefunktioner

Studerende vil vedtage en integreret vision af marketing management processen og fremhæve muligheder for faglig udvikling. Vi vil vise dig, hvordan denne vision og de respektive tilgange til ledelsesstrategier er vigtige, når der opstilles planer for en lang række organisationer og virksomheder. Vores studieplan fremmer også brugen af ​​eksisterende forskningsteori og praksis for at udvikle strategisk tænkning og marketing management praksis. Dette vil tilbyde LSDM studerende avanceret viden, specialiseret, akademisk og iværksætterlig, hvilket vil give dem mulighed for at forfølge en konsolideret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale

Vores lærerpersonale består af kvalificerede, ansete og erfarne lærere. Udover det akademiske niveau af doktorgrad, præsenterer de konsoliderede faglige karriere, der forbinder den akademiske komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center

LSDM studerende ledsages ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af vejledere specialiseret i marketing, med master og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og professionelle output

Vores Master i Marketing er beregnet til studerende, fagfolk, iværksættere og ledere med ambitioner eller en konsolideret karriere i marketingbranchen. Vores Master i Marketing forbereder fagfolk inden for kommunikation, reklame, ledelse, salg, produktkontrol og / eller tjenester, samt reklamer, business managers, blandt andre.


ENTRYKKRAV


Vores kandidater kan ansøge om vores Master i Marketing gennem en af ​​disse ansøgning muligheder:


Gennem en bachelor: Har gennemført en videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, verificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal tilhøre det område, du har valgt eller til et beslægtet kursus.


Gennem erhvervserfaring: Relevant erhvervserfaring, som demonstrerer din evne til at fuldføre en kandidatuddannelse i marketing. Dette er underlagt godkendelse fra LSDM baseret på affiniteten og relevansen af den grundlæggende uddannelse, uddannelse og erfaring med elevprojekter. Kandidaten vil blive bedt om at præsentere en portefølje med hans erhvervserfaring inden for marketing.


Studerende med særlige behov kan også anvende. Der vil blive foretaget en analyse mellem den studerende og den ansvarlige for at støtte den studerende med hensyn til de enkelte behovs særlige behov.


Ældre studerende kan også anvende. En analyse af den faglige karriere vil blive gennemført som i kandidaturerne gennem erhvervserfaring.


STRUKTUR


Vores Master i Marketing er 100% online, skabt til at lære i overensstemmelse med din tilgængelighed og uden en fast tidsplan. Det vil sige, LSDM studerende kan definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer vil blive planlagt på et bestemt tidspunkt, der vil blive meddelt i rette tid til de studerende.

Om cirka 12 måneder har du gennemført vores Master of Marketing akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), et af de bedste specialuniversiteter i Det Forenede Kongerige. Undervises på dit eget sprog uden at forlade dit hjem.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtaget i dette kursus:

  • Undervises på spansk, engelsk og portugisisk;
  • Fem studieplaner og et sidste projekt;
  • Indholdet af enhederne er asynkron og er organiseret af ugentlige temaer;
  • Du kan få adgang til indholdet når og hvor du vil
  • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
  • Online ressourcer (såsom konferencer, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program undervist i:
  • Spansk
  • Engelsk
  • Portugisisk

Se 3 flere kurser fra London School of Design and Marketing (ES) »

Senest opdateret April 17, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
Total pris Master: 4 750 pounds Sterling
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

Presentación del Máster Marketing

Asociación con la University for the Creative Arts

Testimonios de Alumnos LSDM