Vi er en britisk baseret udbyder af online-uddannelse, der er tilgængelig på verdensplan på 3 forskellige sprog.

Hvorfor en kandidatuddannelse i markedsføring?


Marketing spiller en afgørende rolle i forretningsstrukturen, som finder sig i stigende grad krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet ser ud til højt kvalificerede, kreative og innovative fagfolk, der er glade for effektive strategier i internationale sammenhænge. Disse fagfolk forventes at kunne løse ledelses- og strategiproblemer på flere forretningsområder.

London School Of Design And Marketing s mastergrad i Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.

LSDMs MA Marketing er udelukkende online og er tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN


Introduktion

Vores kandidatuddannelse i marketing fokuserer på udvikling af nye færdigheder, som forbedrer forståelsen og implementeringen af innovative og effektive marketingstrategier samt en forståelse af det stadig mere krævende og konkurrencedygtige marked. Vores kursus er udelukkende online og er udviklet til at sætte de studerende i stand til at udvikle kritiske og teoretiske færdigheder gennem de mange anvendte evalueringsmetoder, som omfatter en akademisk og praktisk komponent som egentlige undersøgelsessager og anvendte projekter.


Læringsfærdigheder

Eleverne vil vedtage en integreret vision af marketing management processen og fremhæve muligheder for faglig udvikling. Vi vil vise, hvor vigtig denne vision og de respektive tilgange til ledelsesstrategier er, ved at skabe planer for en bred vifte af organisationer eller virksomheder. Vores studieplan fremmer også brugen af teori og praksis af eksisterende forskning for at udvikle strategisk tænkning og praksis inden for marketing management. Dette vil give LSDM eleverne den avancerede, specialiserede, akademiske og iværksætterkundskab, som vil give dem mulighed for at forfølge en etableret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center

LSDMs studerende overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere inden for markedsføring, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets

Vores kandidatgrad i markedsføring er beregnet til studerende, fagfolk, iværksættere og ledere med ambitionen om at have en etableret karriere i marketingbranchen. Vores kandidatgrad i Marketing forbereder fagfolk fra kommunikations-, reklame-, ledelses-, salgs-, produkt- og / eller servicekontrolfelter samt reklamer, business managers, blandt andre.


ADGANGSKRAV


Vores kandidater kan ansøge om vores kandidatuddannelse i marketing gennem en af følgende ansøgnings muligheder:


Gennem en bachelorgrad: Efter at have afsluttet videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, certificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal være i det område du har valgt eller et beslægtet kursus.


Gennem arbejdserfaring: Relevant erhvervserfaring, der viser din evne til at gennemgå en kandidatgrad i Marketing. Dette er underlagt godkendelse fra LSDM baseret på affiniteten og relevansen af den studerendes grundlæggende uddannelse, træning og projektoplevelse. Kandidaten vil blive bedt om at præsentere en portefølje, der afslører hans erhvervserfaring inden for marketing.


Studerende med særlige behov er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret af den studerende og den ansvarlige for at tage sig af eleven om de konkrete behov i hver enkelt sag.


Senior studerende er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret hans faglige karriere, som i tilfældet med ansøgningerne gennem erhvervserfaring.


STRUKTUR


Vores kandidats grad i markedsføring er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, der vil blive indberettet i rette tid til studerende.

I løbet af ca. 12 måneder har du gennemført vores kandidatgrad i Marketing, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af ​​de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige, der læres på dit eget sprog uden at forlade dit hus.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:

  • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
  • 5 enheder og et sidste projekt
  • Enhedens indhold er asynkront og organiseret af ugentlige emner;
  • Du kan få adgang til indholdet når og hvor du vil
  • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
  • Online ressourcer (for eksempel forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, forenkling af fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk
  • Portugisisk

Se 3 flere kurser fra London School Of Design And Marketing »

Senest opdateret April 17, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
Samlet pris for kandidatgrad: 4750 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date

MA Marketing Presentation

Partnership with University for the Creative Arts

LSDM Student Testimonials