Read the Official Description

Vi er en britisk baseret udbyder af online-uddannelse, der er tilgængelig på verdensplan på 3 forskellige sprog.

Hvorfor en kandidatgrad i markedsføring?


Marketing spiller en afgørende rolle i forretningsstrukturen, som finder sig i stigende grad krævende og konkurrencedygtig. Arbejdsmarkedet ser ud til højt kvalificerede, kreative og innovative fagfolk, der er glade for effektive strategier i internationale sammenhænge. Disse fagfolk forventes at kunne løse ledelses- og strategiproblemer på flere forretningsområder./>

London School Of Design And Marketing s mastergrad i Marketing vil udvide og udvikle ny viden, færdigheder og effektive metoder, så marketing fagfolk bliver højt kvalificerede eksperter og nå høje karriere mål.


London School Of Design And Marketing
/>

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN/>


Introduktion/>

Vores kandidatgrad i marketing fokuserer på udvikling af nye færdigheder, som forbedrer forståelsen og gennemførelsen af ​​innovative og effektive markedsføringsstrategier samt en forståelse for det stadig mere krævende og konkurrencedygtige marked. Vores kursus er udelukkende online og er udviklet til at bede eleverne om at udvikle kritiske og teoretiske færdigheder gennem de mange anvendte evalueringsmetoder, som omfatter en akademisk og praktisk komponent, som egentlige undersøgelsessager og anvendte projekter.


Læringsfærdigheder/>

Eleverne vil vedtage en integreret vision af marketing management processen og fremhæve muligheder for faglig udvikling. Vi vil vise, hvor vigtig denne vision og de respektive tilgange til ledelsesstrategier er, ved at skabe planer for en bred vifte af organisationer eller virksomheder. Vores studieplan fremmer også brugen af ​​teori og praksis af eksisterende forskning for at udvikle strategisk tænkning og praksis i marketing management. Dette vil give LSDM eleverne den avancerede, specialiserede, akademiske og iværksætterkundskab, som vil give dem mulighed for at forfølge en etableret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale/>

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center/>

LSDMs elever overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere inden for markedsføring, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets/>

Vores kandidatgrad i Marketing er beregnet til studerende, fagfolk, iværksættere og ledere med ambitionen om at have en etableret karriere i marketingbranchen. Vores kandidatgrad i Marketing forbereder fagfolk fra kommunikations-, reklame-, ledelses-, salgs-, produkt- og / eller servicekontrolfelter samt reklamer, business managers, blandt andre.


ADGANGSKRAV/>


Vores kandidater kan ansøge om vores kandidatgrad i Marketing gennem en af ​​følgende ansøgnings muligheder:/>


Gennem en bachelorgrad: Efter at have afsluttet en videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, certificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal være i det område du har valgt eller et beslægtet kursus./>

Dokumentation:

 • ID kort
 • Pas
 • CV og motivation brev
 • Bacheloruddannelse

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål).


Gennem arbejdserfaring: Relevant erhvervserfaring, der viser din evne til at gennemgå en kandidatgrad i markedsføring. Dette er underlagt godkendelse fra LSDM baseret på affiniteten og relevansen af ​​den studerendes grundlæggende uddannelse, træning og projektoplevelse. Kandidaten vil blive bedt om at præsentere en portefølje, der afslører hans erhvervserfaring i Design./>

Dokumentation:

 • ID kort
 • Pas
 • CV og motivation brev

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål).


Studerende med særlige behov er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret af den studerende og den ansvarlige for at tage sig af eleven om de specifikke behov i hver enkelt sag./>


Senior studerende er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret hans faglige karriere, som i tilfældet med ansøgningerne gennem erhvervserfaring./>

* Studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål, skal vedlægge deres certifikat som bevis på, at de har et gennemsnit på 6,0 eller et ækvivalent til IELTS-eksamen på det valgte sprog. Vide mere om IELTS.


STRUKTUR/>


Vores kandidatgrad i Marketing er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold og udføre evalueringsopgaverne. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, som i god tid indberettes til studerende./>

I løbet af ca. 12 måneder har du gennemført vores kandidatgrad i Marketing, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af ​​de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige, der læres på dit eget sprog uden at forlade dit hus.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:/>

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Maksimalt 3 enheder på samme tid og et sidste projekt
 • Enheds indhold er asynkron og organiseres af ugentlige emner;
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (for eksempel forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, forenkling af fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
Totalpris for kandidatgrad: 5700 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date