Master i Management af Informationssystemer og Business Technology

Generelt

Program beskrivelse

Informationssystemer og erhvervsteknologi er blevet strategiske punkter i en verden baseret på informationens magt og fleksibilitet. Det er derfor ikke overraskende, at de er blevet en arbejdssektor, der bevæger nye forretningsmuligheder og efterspørges af virksomheder og institutioner.

Ifølge en ny artikel offentliggjort i avisen Expansión vil ca. 860.000 arbejdspladser i sektoren ikke blive dækket i Europa på grund af manglen på kvalificerede fagfolk. Dette forklarer, hvorfor 94% af ikt-fagfolk nu har et arbejde, ifølge en undersøgelse foretaget af Ideada.

Online Master i Management af Information Systems og Business Technology fra IMF Group og University of Nebrija giver de fagfolk, der ønsker at blive en it-chef, for at få et dybt kendskab til forvaltningen og administrationen af informationssystemafdelingen.

Læreplanen udviklet af specialister i sektoren giver værktøjer til fremtidens CIO at blive en innovationsmotor med ledelsesværktøjerne, og giver et perspektiv af de nye teknologiske tendenser, deres muligheder som forretningsområder og hvordan man bruger dem til globalisering af virksomheden.

HVORFOR DETTE PROGRAM

Giv et dybt kendskab til forvaltningen af informationssystemafdelingen til fagfolk, der ønsker at blive IT-chef. Giv værktøjer til den fremtidige CIO for at blive en innovationsmotor med ledelsesværktøjer, forretningsapplikationer og nye teknologiske trends. Forklar den nye rolle, som CIO spiller i virksomheden, idet den bliver en ren leder af tjenester til at være en forretningsmotor i virksomheden, idet systemstrategien altid tilpasses forretningsstrategien. Giv en 360º visning til virksomheden, se de grundlæggende begreber i hver afdeling, som systemlederen skal forstå deres forretningsbehov og hvordan systemafdelingerne kan hjælpe med at dække disse behov. En 360º visning af alle de nye teknologiske tendenser og hvordan disse nye trends genererer forretning. Da disse nye teknologiske tendenser er blevet nye forretningstendenser og hvordan man bruger dem til globaliseringen af virksomheden.

MÅLSÆTNINGER TIL Masteren I Informationssystem Management: Arkitektur, analyse og applikationer

Lær at omdanne informationssystemer til et centralt værktøj for virksomheden, når det kommer til at forbedre deres forretninger.

Du vil også lære at:

 • Kend ledelsen af informationssystemafdelingen.
 • Forklar den nye rolle, som CIO spiller i virksomheden.
 • Kend de vigtigste anvendelser af analyse og ledelse af virksomheden.
 • Tilbyder et 360º perspektiv af virksomheden og kender de grundlæggende begreber i hver afdeling, der har brug for systemlederen.
 • Analyser og forstå alle de nye teknologiske tendenser og hvordan de genererer forretning.

Metode og evaluering

METODE

Studerende har en state-of-the-art teknologisk platform med komplementært indhold, adgang til nyheder, interesseposter, aktiviteter foreslået af vejleder og fora i området. Gennem platformen har de direkte og personlig kontakt med specialiserede vejleder på de forskellige områder af programmet, aktive fagfolk, der bidrager med det praktiske syn med deres erfaring inden for sektoren.

IMF tilbyder alle sine elever en række gratis, permanent og personlig høring, både telefonisk, via e-mail eller via den interne postkasse på Virtual Campus med deres vejledning. Derudover kan du arrangere personlige eller virtuelle tutorials for at løse tvivl eller vejledning om kurset.

Fra IMF satser vi på online træning Alt indhold af mesteren kan downloades i PDF-format, selvom vi også giver dig mulighed for at få kursusmaterialet i bogformat. Studiehåndbøgerne er fuldt opdaterede og har stor teknisk rigor, let forståelig og med et klart praktisk kald.

EVALUERING

Den studerende vil kunne udføre selvevalueringsøvelser i hvert modul af træningsprogrammet i den virtuelle campus for at selvvurdere indholdets viden.

Ligeledes vil opnåelsen af kandidatuddannelserne ved IMF Business School og kandidatuddannelsen ved universitetet i Nebrija være underlagt en afsluttende eksamen i nogen af de tilbudte modaliteter.

karrieremuligheder

I slutningen af vores mester vil du være parat til at øve som:

 • Tekniker specialiseret i nyeste teknologiske trends
 • Direktører for systemer eller CIO
 • Projektleder for forretningsapplikationer
 • Projektleder for forretningsarkitektur og sikkerhed
 • Virksomhedsapplikationskonsulenter
 • Business applikationer funktionelle analytikere

Garanteret praksis i virksomheder

IMF Business School garanterer gennem sine Portal for Beskæftigelse og Praktik studerende af kandidatuddannelsen i Digital Business og Digital Marketing, praktikophold i virksomheder i sektoren. Kontroller forholdene.

Blandt de virksomheder, som IMF har pædagogiske samarbejdsaftaler med om uddannelse i job, omfatter:

Partners128

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Stipendium op til 65%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
 • Betalingsform: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Læs mere

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Minimer
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer

AACSB Accredited