Master i Logistik og Supply Chain Management

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Denne master træner den studerende som specialist i aktiviteterne i Supply Chain Management sammenlignet med analysen af kvantitative teknikker eller operationelle analytiske modeller af de elementer, der udgør forsyningskæden.

Dobbeltgrad - Universidad Europea de Monterrey

Takket være aftalen fra Det Europæiske Postgraduate Institute med Det Europæiske Universitet i Monterrey tilbyder denne kandidat en dobbelt grad af høj prestige på internationalt niveau.

Hvorfor vælge denne mester?

Med denne postgraduate vil du få de nødvendige færdigheder til at føre transformationen af traditionelle forretningsmodeller, der genererer nye markeder.

 • Vi uddanner fremtidige transformationsledere, der vil foretage ændringer i organisationer, i harmoni med de globale makrotendenser.
 • Du vil demonstrere din strategiske og ledelsesmæssige vision for Supply Chain Management og det giver dig mulighed for at få den internationale certificering CSCM® , Certified Supply Chain Manager, af ISCEA.
 • Du kender de ændringer, som industrielle, kommercielle og servicevirksomheder har brug for for at tackle de udfordringer, der kommer fra starten af den fjerde industrielle revolution (virksomheder 4.0).
 • Du vil opdage de nye udfordringer på de vigtigste internationale markeder.

program

 1. Global Supply Chain Management (4 ECTS)
 2. Grundlag for international handel (4 ECTS)
 3. Strategisk indkøbsforvaltning: Køb og Leverandører (4 ECTS)
 4. Kvantitativ modellering til beslutningstagning i Supply Chain (4 ECTS)
 5. Produktion af bæredygtige varer og mindeværdige serviceoplevelser (4 ECTS)
 6. Planlægning, styring og forvaltning af beholdninger (4 ECTS)
 7. Anvendte Informationsteknologier (4 ECTS)
 8. Forvaltning af Distribution og Netværk Design (4 ECTS)
 9. Efterspørgselsdrift
 10. Logistik anvendt til international handel (4 ECTS)
 11. Ledelse af højt effektive hold (4 ECTS)
 12. Strategisk planlægning og økonomistyring i Supply Chain (4 ECTS)
 13. Iværksætter- og forretningsplan (4 ECTS)

Afslutning af programprojekt: Udarbejdelse af CSCM®-certificeringen - CertifiedSupplyChain Manager og internt auditor certifikat ISO 28000 (8 ECTS).

Nærhed og personalisering

Kontakt af studerende, lærere og vejledere er kontinuerlig gennem den virtuelle platform, den vil også have:

 • Samlet tilgængelighed af materialer (24/7)
 • At rejse tvivl til enhver tid på dagen.
 • Kontinuerlig kommunikation gennem diskussionsfora.

Takket være dette og indholdets struktur er evalueringen af programmerne grundlæggende praktisk.

vidnesbyrd

"Faktisk har gennemgangen gennem IEP været en vidunderlig oplevelse, kvaliteten af studiematerialet såvel som lærerne er stor, metodologien giver mulighed for at tilpasse viden på en passende måde, feedback og deltagelse i foraene er meget god, og tilfældene med Virksomheder, der studeres, hjælper med at fokusere de teoretiske koncepter. Generelt anbefaler jeg at studere 100% i IEP . " Miguel Angel Marmolejo

Studiehjælp - Finansiering

Instituttet har et stipendium , der kan dække op til 40% af udgifterne til undervisning. I hvert opkald tilbydes et begrænset antal stipendier baseret på kandidaternes personlige, faglige eller økonomiske situation.

Der er også særlige finansieringsbetingelser for at hjælpe eleverne til at påtage sig kursen ved hjælp af et system med udskudte betalinger.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Læs mere

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Minimer
Madrid , Spanien Online + 1 Mere Mindre