Master i International Handel

Generelt

Program beskrivelse

59 procent af de store eksportvirksomheder og 72 procent af SMV'er med international aktivitet har stærkt øget beskæftigelsen i de sidste 4 år. Derudover har de historisk modstået konsekvenserne af forskellige kriser bedre. Den gennemsnitlige løn i disse virksomheder har også tendens til at forbedre sig mere end i de øvrige virksomheder. Det har også verificeret en større faglig forfremmelse af de arbejdstagere, der deltager i disse processer. Af alle disse grunde er specialiseringen i international handel en merværdi for de fleste fagfolk.

På grund af den stigende efterspørgsel fra kvalificerede fagfolk, IMF Business School og University of Nebrija, har man udviklet denne Master i International Handel, som vælger en online-uddannelse på højt niveau, der kan gøres overalt og nemt. Det kan gøres helt online eller blended og varer 60 ECTS.

Forbedre din professionelle karriere med Master i International Handel og specialisere dig i det skiftende og dynamiske internationale miljø, træning i ledelseskompetencer hos kommercielle hold og effektiv styring af en international strategisk plan baseret på tekniske færdigheder.

I en globaliseret og dynamisk verden stopper efterspørgslen fra fagfolk med speciale i international handel ikke stigende. I de senere år er virksomheder med tilstedeværelse på forskellige markeder normalt dem med den største styrke og vækst. Så alt tyder på, at både spansk, latinamerikansk og global international aktivitet følger denne voksende linje.

Uanset om de er offentlige institutioner eller virksomheder på det private område, går organisationer over grænser, ikke længere fokuserer på nationale markeder, og fagfolk, der er i stand til at skabe kommercielle strategier med forskellige og specifikke tilbud til hver befolkning, er nødvendige. Ansvarlig for import og eksport, etablering af internationale relationer, kender international transport, beskatning og alt, der omgiver international handel.

MÅL FOR MASTER I INTERNATIONAL HANDEL

Hovedformålet med Master i International Handel og Supply Chain er at give den studerende den viden, færdigheder og ledelsesevner i forretningsmæssigt forbundet med international handel for at vurdere interessen for at operere på et bestemt internationalt marked. Med særlig viden om det økonomiske miljø, driften af de vigtigste internationale institutioner i forbindelse med internationale handels- og udenrigshandel markeder.

 • Få et systematisk syn for at analysere begivenhederne inden for internationale organisationer og nøglerne til det internationale salgssystem.
 • Opnå en analytisk og konceptuel kapacitet med fokus på effektivitet i ledelse og beslutningstagning i betragtning af protokolaspekter i internationale forhandlinger.
 • Udvikle, designe og anvende strategier og marketingprogrammer globalt.
 • Design, kend og implementer specifikke forsyningskæder efter produktets egenskaber, de forskellige internationale markeder og selvfølgelig kunden.
 • Opnå nøglerne for at nå ventureens succes og være i stand til at lave en strategisk international handelsplan for at udvikle en virksomhed.
 • Assimilere grundlaget for den lovgivningsmæssige ramme og kende den generelle ordning for internationale kontraherende parter.
 • Behold de væsentlige ledelsesmæssige færdigheder og kompetencer for effektivt at styre et kommercielt team.
 • Kend egnetheden i international finansiering, forstå de indflydelser, som den politiske og økonomiske situation har på globale markeder.

Metode og evaluering

METODE

Mesteren i International Handel af IMF læres gennem en fuldstændig tilgængelig modalitet, du kan vælge mellem:

 • Online metodik: Undersøg praktisk talt hvor som helst eller når som helst.
 • Distance Methodology: Få bøger med pensum.
 • Blended learning methodology: Med mulighed for at deltage ansigt til ansigt sessioner og seminarer.

Vi tror på en formation tæt på den studerende, og derfor kan du, uanset hvilken modalitet du vælger, nyde:

 • Live online klasser, som du kan få adgang til fra dit eget hjem med en computer, mobil eller tablet. Den virtuelle platform, der bruges til levende klasser, fremmer et interaktivt miljø mellem højttaler og studerende. Du kan stille spørgsmål, og læreren kan svare på dem som om det var en ansigt til ansigt klasse.
 • Udskudte klasser, så du kan se dem igen så mange gange, som du vil.
 • Virtual Campus: Som studerende har du adgang fra enhver enhed til vores virtuelle campus med simpel administration. Du kan downloade den faglige pensum og de anbefalede aflæsninger. Udfør praktiske tilfælde og selvevaluerbare øvelser. Du vil også have fora, debatter og chat til at interagere med resten af eleverne
 • Opfølgning Tutorial: Du har adgang til en personlig vejledende med ansvar for sporing gennem hele uddannelsesprocessen. Du kan planlægge epresencial tutorials og løse dine tvivl gennem chat, fora, opkald eller e-mails. Hvis du har brug for det også personligt.
 • Virtuelt bibliotek: Nyd internettet træningsindhold, mere end 9.000 referencer relateret til erhvervslivet.
 • Netværk og netværk: International Trade Events, rundbord, webinars og gratis masterclasses fra branchens eksperter. Etablere netværk af kontakter med andre studerende og fagfolk.

EVALUERING

Kontinuerlig evaluering gennem hele kurset. Hvert afsnit vil blive evalueret gennem en online eksamen og realisering af praktiske sager.

Udstedelsen af kandidatgrader ved universitetet i Nebrija og kandidatuddannelsen ved IMF Business School , vil være knyttet til bestået af alle moduler.

karrieremuligheder

Blomstrende sektor

Den internationale handelssektor har vist en høj modstand i den sidste krise og øget sin aktivitet gradvist i løbet af de sidste 4 år. Både store virksomheder og SMV'er ser internationalisering som en ressource for at fremme deres vækst, og efterspørger i stigende grad fagfolk, der er uddannet inden for sektornes særegenheder.

Efter at have afsluttet denne online mastergrad i international handel, kan du udføre følgende funktioner:

 • Eksportchef, International køber, marketingchef i specialiserede virksomheder til import og eksport af produkter.
 • Ekspert i forhandling med internationale leverandører og kunder i organisationer i internationaliseringsprocessen.
 • Professionel til konsulentfirmaer og virksomheder til prospektering og forskning af markeder og investeringer specialiseret i international forretning.
 • Ansvarlig for udvidelsen på globale markeder for e-handelsvirksomheder.
 • Offentlige stillinger i handelskamre.
 • Gennemfør dit eget internationale projekt.

Garanteret praksis

IMF Business School garanterer gennem sine portal for beskæftigelse og praksis borgere af kandidatuddannelsen i international handel, praktikophold i virksomheder i sektoren. Kontroller forholdene.

Blandt de virksomheder, som IMF har pædagogiske samarbejdsaftaler med om uddannelse i job, omfatter:

Partners123

Pris og stipendier

På IMF tilbyder vi vores studerende gode betalingsfaciliteter:

 • Stipendium op til 70%
 • Finansiering op til 12 måneder uden renter eller bankinterventioner (se betingelser)
 • Betalingsmetode Online: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
 • Betalingsform Blended: Kontant (Rabat 5%) / Betalingsafdrag uden renter
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Læs mere

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Minimer
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Mere Mindre