præsentation

Master i International Geostragegy og Jihadistisk Terrorisme er en officiel grad af II Livello (anden niveau) af Pegasus Universitet i Italien, som giver adgang til doktorgrad på grund af sin tilpasning og modtagelse til Bologna-planen og Det Europæiske Højskoleområde (EHEA) .

Denne kandidatgrad i international geostrategi er designet til at give den studerende en omfattende viden om militære spørgsmål, national sikkerhed, forsvarspolitik, moderne forsvarsteori, konflikter og international politik, efterretningstjenester, terrorisme og organiseret kriminalitet, militær industri og økonomi. forsvaret blandt andre. Hovedformålet med den officielle kandidatgrad i geostrategi og terrorisme er den højt kvalificerede uddannelse af fagfolk og eksperter, uanset deres niveau eller stilling i beslutningstagningsstrukturen, fokuseret på strategisk planlægning og international geopolitik, kendskab til funktionen af efterretningstjenesterne i kampen mod terrorisme og modintelligensforanstaltninger i kampen mod jihadistrussel.

Det er en tværfaglig kandidatgrad, der vedtager en ledelses- og ledelsesstrategi, i modsætning til det tekniske perspektiv, der foreslås i lignende programmer, der dækker begreber, metoder og teknikker, der er nødvendige for integration af sikkerhed, strategi og drift af alle typer enheder, med særlig vægt i forbindelse med bekæmpelse af terrorisme.

Curriculum of the Official Master of International Geostrategy

 • Historien om udenrigspolitik og internationale forbindelser i USA
 • Den jihadistiske ideologi: fra politisk islamisme til doktrinen om takfir og global jihadisme
 • Den islamiske stat: Oprindelse, udvikling og trusler fra det geostrategiske perspektiv af konflikten. Den hemmelige krig i Syrien og den russiske militære intervention i krigen mod jihadistisk terrorisme
 • Geopolitisk og islamistisk terrorisme i Kina
 • De væbnede styrkeres lov i operationsområdet
 • Strategiske anvendelser af cyberspace
 • Kulturel intelligens og geopolitik af jihadistisk terrorisme
 • Analyse af cyberintelligens og cyberterrorisme
 • Forskningsmetodik i samfundsvidenskab
 • Kandidatspeciale

Kvalifikation af den officielle kandidat for international geostrategi

Studerende, der har fået adgang til kandidatuddannelsen i geostrategi med akademisk grad, bachelorgrad eller tilsvarende, modtager en dobbeltgrad:

1.- Officielle Titel på Pegasus Universitet i Italien (Master di II Livello )

'Kandidatuddannelse i international geostrategi og jihadistisk terrorisme'

2.- Own Title of Iniseg

'Master i International Geostrategi og Jihadistisk Terrorisme'

Studerende, der har fået adgang uden akademisk kvalifikation, vil kun modtage INISEG egen grad.

Krav til at studere Officiel Master of International Geostrategy

Dette geostrategikursus er designet til medlemmer af Forsvaret, Statens Sikkerhedskræfter og Korps eller andre politiorganer samt fagfolk, hvis daglige aktiviteter er relateret til sikkerheds- og forsvarsvidenskaberne.

Kandidatuddannelsen er specielt rettet mod universitetsstuderende.

Professionelle output fra den officielle Master of International Geostrategy

De faglige resultater af denne kandidatgrad i terrorisme og geostrategi er inden for interessesektorer som statens sikkerhedsstyrker og -korps, væbnede styrker, regionale politistyrker, justitsadministration i forbindelse med straffelovgivningen, statens eksterne aktion diplomatiske, permanente eller særlige missioner og faste repræsentanter for internationale organisationer og / eller medlemmer heraf (EU, NATO, FN) og andre områder af den civile administration, hvis arbejde er relateret til fænomenet terrorisme.

Efter færdiggørelse af kandidatuddannelsen i jihadistisk terrorisme vil den studerende kunne praktisere som en samarbejdspartner i SECINDEF konsulentfirmaet.

Med den viden, der er erhvervet i denne kandidatgrad, vil den studerende have grundlag for at indlede undersøgelser af denne type og vil kunne praktisere som analytiker og forsker af intelligens, geopolitik, international geostrategi, internationale relationer og terrorbekæmpelse.

Program undervist i:
 • Spansk

Se 13 flere kurser fra INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global »

Senest opdateret September 7, 2018
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date