Master i Interiørdesign

Generelt

Program beskrivelse

esdebarca601Program, der giver værktøjerne til at møde interiørdesignprojekter, der kombinerer kreativitet med mere stive retningslinjer for projektion og materialeproduktion af den idé eller det rum.

Se dig omkring og se rummet omkring dig, på en eller anden måde har det været tænkt ud fra en intention, det er designet til at tilfredsstille et specifikt behov, for at løse et problem.

I det væsentlige er dette en af de facetter, der definerer design, en relativt ung disciplin i dens undervisning, men en, der er en del af vores DNA, og som stammer fra vores kreative evne til at søge løsninger på de problemer, der opstår. Til dette er en transformationsproces nødvendig, der begynder inden for idéens felt, og som ender med at udvikle sig i dette tilfælde håndgribelige rum, huse, hvor man kan bo og udvikle en del af ethvert menneskes liv.

Dette er grunden til, at hjemmedesignmarkedet er ekstremt stort, vi har alle brug for et sted at bo, og det kræver fagfolk, der er i stand til at udvikle projekter, der er i stand til at tilpasse sig som en skræddersyet dragt til hver bruger, hvor de skal overføres, ikke kun behov grundlæggende, men deres egen personlighed, en social fremskrivning.

Imidlertid er design af interiørrum en mere kompleks opgave, end det først kan se ud, og består af en sum af forskellige procedurer, der skal følges for at kunne tackle projektet. Fra de første ideer til levering af et værk går der flere måneder, hvor det er nødvendigt at følge en ordineret, stiv arbejdsmetodik, der står i kontrast til idéens kreativitet, som er hjertet i ethvert projekt.

I Master i interiørdesign vil vi give de nødvendige værktøjer til studerende til at lære og udvikle en metode, tilpasse den til deres projektsprog og give dem mulighed for at se deres fremtidige interiørdesignprojekter ud fra kreativitetsområdet og hjælpe med at finde en sprog, der er skræddersyet til hver enkelt, der gør det muligt at repræsentere og uddybe ideer med et kulturelt grundlag bagved, fantasifuldt at løse de forskellige projekter, der måtte opstå og således møde deres kompleksitet.

Denne metode skal kombinere kreativitet med projektion og materialeproduktion af denne idé i et rum efter mere stive retningslinjer, der involverer skrivning af hele projektet i detaljer, beregning og kontrol af omkostninger, retningen af arbejdet, op til levering af huset til klienten.

målsætninger

Hovedformålene med dette program er:

  • Erhverv en personlig arbejdsmetodik, der gør det muligt at optimere, styre og kontrollere de forskellige udførelsestider for et projekt.
  • Tilby værktøjer til at kunne styre, designe og implementere et interiørdesignprojekt fra starten til levering af arbejdet til klienten.
  • Hold en økonomisk kontrol over arbejdet, fra præsentation af gebyrer til klienten, målinger, kontrol af budgetter og af arbejdet.
  • Udskud viden om de forskellige rum for at hjælpe med at projektere mere smidigt.
  • Lær at kontrollere projektet på dets forskellige skalaer, indtil konstruktionsdetaljerne er udviklet.
  • Giv den studerende viden og teknikker for repræsentation til at præsentere et visuelt ordnet projekt.
  • I slutningen af kurset får de studerende materiale, der er genereret til at udvikle en digital portefølje, der giver dem mulighed for at markedsføre sig selv på arbejdspladsen.

Studieplanen er struktureret i fire moduler.

De emner, der udgør studieplanen, fordeles som følger:

EMNER ECTS
Plads til reflektion 5
Metodik og ledelse: trin, der skal følges i projektet 5
faciliteter 5
Rum og forhold mellem dem 5
Sociologi, nye måder at bebo på 5
Arbejde derhjemme 5
Styling, føle sig hjemme 5
Konstruktion og produktion, materialer 5
Byggeri og produktion, vi går ind i arbejde 5
Repræsentationsteknikker 5
Afsluttende kandidatprojekt 10
TOTALE ECTS 60

Anbefalet profil

Denne kandidat er rettet mod mennesker, der møder følgende profil: Højere kandidater i designarkitekter Tekniske arkitekter Bygningsingeniører Kandidater i billedkunst I de tilfælde, hvor den studerende akkrediterer højere studier inden en proces med akkreditering af universitetsgraden, vil det akademiske udvalg evaluere CV og portefølje af kandidaten såvel som den udførte studieplan, som skal opretholde en rimelig ækvivalens med de aktuelle gradstudier på det samme område.

titrering

Mennesker, der passerer programevalueringen, opnår dobbeltkvalifikationen: ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona egen titel ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona og Own Title fra det internationale universitet i Valencia, som vil godkende dem som fagfolk i den studerede specialitet.

karrieremuligheder

Studerende, der tager denne Master, kan udvikle deres professionelle karriere inden for følgende områder: Interiørdesignstudier Arkitekturstudio med interiørdesignafdeling Specialiserede møbelbutikker eller interiørdesigntjenester Store virksomheder med fokus på renovering af hjemmet samt byggeri nyt tilbyder "nøglefærdige" produkter

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarr ... Læs mere

Conoce la Escuela Superior de Diseño de Barcelona Formamos a profesionales para convertirles en motor del cambio que les permita la trasformación del entorno y la generación de nuevos espacios, desarrollando la creatividad y la innovación. Minimer