Read the Official Description

Vi er en britisk baseret udbyder af online-uddannelse, der er tilgængelig på verdensplan på 3 forskellige sprog.

Hvorfor en kandidatgrad i design?


I et komplekst og konkurrencedygtigt miljø, som den ene virksomhed i øjeblikket integrerer, er design blevet en vigtig konkurrencedygtig og strategisk fordel, da det giver innovation og differentiering./>

London School Of Design And Marketing s Master i Design repræsenterer muligheden for at gøre fagfolk til eksperter fra flere designområder ved at forbedre deres grundlæggende, kritiske og proceduremæssige færdigheder, ikke kun for at forstå virksomhedens virkelighed, men også at bidrage til værdiprocessen skabelse.


London School Of Design And Marketing
/>

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN/>


Introduktion/>

Vores kandidatgrad i Design fokuserer på den intellektuelle støtte, som forbedrer forståelsen af ​​design og dets forhold til virksomheder og professionelle industri. Vores kursus er udelukkende online og fokuserer på tre hovedområder inden for praksis: kommunikationsdesign, interaktivt design og produktdesign.


Læringsfærdigheder/>

LSDMs elever vil vedtage en refleksiv, analytisk og evaluativ tilgang til design, der opnår en større forståelse for de dynamiske forhold mellem design, industri og kommerciel sektor. Vores studieplan absorberer virkelighed, giver avanceret, specialiseret, kunstnerisk, akademisk og iværksætterkundskab, som giver eleverne mulighed for at forfølge en etableret karriere i fremtiden.


Undervisningspersonale/>

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center/>

LSDMs studerende overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere i Design, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets/>

Vores kandidatgrad i Design er beregnet til studerende, fagfolk, kunstnere eller frilansere med ambitioner eller en etableret karriere inden for reklame (kunstdirektører, producenter eller designere), visuelt design, kommunikationsdesign, grafisk design og interaktivt design (designere, producenter, teamledere , kunstdirektører eller kreative direktører).


ADGANGSKRAV/>


Vores kandidater kan ansøge om vores kandidatgrad i Design gennem en af ​​følgende ansøgnings muligheder:/>

Gennem en bachelorgrad: Efter at have afsluttet en videregående uddannelse (3 år) i oprindelseslandet, certificeret af et lovligt udstedt certifikat. Denne grad skal være i det område du har valgt eller et beslægtet kursus.

Dokumentation:

 • ID kort
 • Pas
 • CV og motivation brev
 • Bacheloruddannelse
 • Portefølje

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål).


Gennem arbejdserfaring: Relevant erhvervserfaring, der viser din evne til at gennemgå en kandidatgrad i Design. Dette er underlagt godkendelse fra LSDM baseret på affiniteten og relevansen af ​​den studerendes grundlæggende uddannelse, træning og projektoplevelse. Kandidaten vil blive bedt om at præsentere en portefølje, der afslører hans erhvervserfaring i Design./>

Dokumentation:

 • ID kort
 • Pas
 • CV og motivation brev
 • Portefølje

* IELTS-certifikat (kun for studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål).


Studerende med særlige behov er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret af den studerende og den ansvarlige for at tage sig af eleven om de specifikke behov i hver enkelt sag./>


Senior studerende er også berettiget til ansøgning. Der vil blive analyseret hans faglige karriere, som i tilfældet med ansøgningerne gennem erhvervserfaring./>

* Studerende, der ønsker at studere på et andet sprog end deres modersmål, skal vedlægge deres certifikat som bevis på, at de har et gennemsnit på 6,0 eller et ækvivalent til IELTS-eksamen på det valgte sprog. Vide mere om IELTS.


STRUKTUR/>


Vores Master i Design er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold og udføre evalueringsopgaverne. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, som i god tid vil blive rapporteret til LSDMs elever./>

Om cirka 12 måneder har du gennemført vores mester i Design, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af ​​de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige, undervist på dit eget sprog uden at forlade dit hus.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:/>

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Maksimalt 3 enheder på samme tid og et sidste projekt
 • Enheds indhold er asynkron og organiseres af ugentlige emner;
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (for eksempel forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, forenkling af fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
4,750 GBP
Totalpris for kandidatgrad: 5700 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date