Master i Business Administration - MBA Online

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

I det komplekse scenarie, hvor vi opererer, ligger succes ikke længere inden for ledelsesværktøjers domæne, men i evnen til at løse de problemer, der opstår.

Derfor er ESEUNE Business School Online MBA designet ud fra et innovativt værdiforslag til at forberede fagfolk, der leverer transformerende løsninger til virksomheder og samfund. Udvikler færdigheder (ledelse, teams, kreativitet, vision osv.) Og forbedrer viden (strategi, innovation, finansiel planlægning osv.), Der bidrager til succes i forretningsledelsen og forbedrer deltagernes professionelle karriere.

Online MBA kombinerer asynkrone sessioner, hvor den studerende arbejder individuelt med en klasse om måneden on-site-digital (gennem Zoom), hvor studerende og lærere styrker læringen.

Hvad er de vigtigste succesfaktorer for Online MBA?

 1. Deltagende mennesker
  Mennesker med professionel erfaring og projektion, der stræber efter ledelse af organisationer.
 2. Lærerne
  Professionelle (blandt de bedste inden for deres respektive områder), der skiller sig ud for deres omfattende erfaring inden for de emner, de arbejder med.
 3. Metoden
  Helt fokuseret på at forbedre færdigheder og konsolidere viden til forretningsstyring.
 4. Netværk
  Omkring 3.000 ledere, der har afsluttet deres MBA på ESEUNE, arbejder i hundreder af virksomheder i 30 lande rundt om i verden.
 5. MBA-dig selv-strukturen
  Det giver mulighed for at forene udviklingen af mesteren med den studerendes professionelle og personlige aktivitet.
 6. Den globale vision
  Valgfri undervisningsperioder ved Georgetown University, Kina, Silicon Valley, Indien og Afrika.

man, businessman, tablet computer

program

A. Mennesker og udstyr

Folk er nøglefaktoren i nutidens organisation. De er den vigtigste kilde til konkurrencemæssig fordel, da kun gennem kreativitet og viden genereres de ideer, som en organisation har brug for for at skabe værdi konstant og i stigende grad. På dette område af programmet viser vi nøglerne til at arbejde med mennesker, starte med sig selv (selvkendskab), fortsætte med teamet (ledelse) og slutte med organisationens miljø for at udvikle en ny ledelsesstil orienteret mod værdiskabelse gennem menneskers energi.

 1. Ledelse og følelsesmæssig intelligens
 2. Sådan arbejder du med teams
 3. Team coaching
 4. NLP og effektiv kommunikation
 5. Anerkendelse af mennesker
 6. Styrke hold til forandring

B. Værdi og marked

Ideer i sig selv skaber ikke værdi. Værdien sættes af kunden og markedet. Innovation forvandler ideer til værdi. På dette område af programmet viser vi nøglerne til innovation ved at anvende værktøjer og metoder, der hjælper ledere med at kanalisere den energi, der genereres af mennesker, til udvikling af produkter, tjenester og organisationsmodeller, der sigter mod at skabe værdi.

 1. Værdien, kunderne, markedet
 2. Innovation og kreativitet
 3. Innovativt lederskab
 4. Værdikort
 5. Sådan udvikles differentierede værdiforslag
 6. Innovation som en systemisk kapacitet
 7. MAP (Multidisciplinary Action Project)

C. Digital transformation

Vores virksomheder står over for den største udfordring, de nogensinde har oplevet: transformation af deres forretningsmodeller. Det er ikke en tid med forandring; vi lever en æraændring. Teknologi, globalisering, nye forbrugerværdier skaber nye forretningsmodeller i flere og flere sektorer. Og når denne transformation når ud til en sektor, er de, der ikke har vidst, hvordan de skal tilpasse sig forandring, udeladt af konkurrencen. På dette område analyserer vi nøglerne til at transformere forretningsmodeller fra et særdeles praktisk perspektiv understøttet af arbejdsmatricer, der Facilitatorer brugt i virksomheder til at hjælpe med disse ændringsprocesser.

 1. Eksponentielle teknologier
 2. Digital strategi
 3. Udvikling af nye forretningsmodeller
 4. Digital talent management
 5. Industri 4.0
 6. digital markedsføring
 7. MAP (Multidisciplinary Action Project)

D. Effektivitet

Den bæredygtige virksomhed lærer at optimere ressourcer og opnår mere med mindre (effektivitet). På dette område uddyber vi optimeringen af organisationens værdi gennem planlægning af økonomiske ressourcer, idet vi understreger nøglebeslutninger på nuværende tidspunkt såsom finansforvaltning, finansiering eller investeringsplanlægning.

 1. Regnskab
 2. Penge styring
 3. Økonomistyring og investeringer
 4. International finansiering
 5. SOGE (Simulation)

E. Strategi

At køre organisationer styrer ikke kun ressourcer. Det indebærer at vælge fremtiden: at overvinde den fremherskende kortsigtede vision (løse daglige problemer) og tænke på mellemlang og lang sigt for at lede organisationen mod fremtiden ved at træffe beslutninger i nutiden.

 1. Strategisk vision
 2. Krom orienterer virksomheden mod fremtiden
 3. Design, udførelse og kontrol
 4. Retnings- og usikkerhedsmiljøer
 5. MAP (Multidisciplinary Action Project)

G. Globalisering (valgfrit)

Vi lever i en globaliseret verden, og lederen skal forstå indvirkningen af de forskellige kulturer, der udgør et marked kaldet verden i design af forretningsstrategier. MBA Online inkluderer valgfri klasseværelsesperioder i Amerika, Asien og Afrika for at forbedre deltagernes globale vision.

 1. Georgetown University Executive Program
 2. Silicon Valley CEO Academy
 3. Forretning i Kina (Beijing og Shanghai)
 4. Israel Startup Nation
 5. Indien
 6. Africa Service Learning
Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene ... Læs mere

Fundada en Bilbao (País Vasco, España) en 1992, ESEUNE es una Escuela de Negocios europea con un marcado espíritu global y con una actitud dinámica e innovadora. Hoy en día una persona directiva tiene que estar capacitada para resolver problemas en un mercado llamado mundo. La globalización es una realidad incuestionable y en ESEUNE creemos que la mejor forma para comprender la globalización es vivirla en primera persona. Apostamos por aprender haciendo, compartiendo experiencias, viviendo la realidad. Por eso hemos diseñado una metodología única que convierte nuestros masters en acción: MBAction! De la experiencia práctica hacia la asimilación de contenidos y herramientas; de los problemas en un mundo real a su solución. Una metodología que aumenta la motivación y la comprensión por parte de las personas participantes logrando un aprendizaje más efectivo. Minimer