Master i Blockchain og dets forretningsapplikationer

Generelt

Program beskrivelse

Led den teknologiske revolution ved at udvikle decentrale applikationer.

Master i Blockchain og dens forretningsapplikationer fra Three Points giver den studerende mulighed for at tilegne sig al denne viden, mens han udvikler de færdigheder, der giver ham mulighed for at lede processen med udvikling og styring af projekter baseret på denne type teknologi.

Blockchain er oprindeligt udtænkt som den arkitektur, der tillader oprettelse af de forskellige eksisterende kryptokurser. Siden starten indtil i dag er interessen for denne type teknologi såvel som dens anvendelse inden for forskellige felter steget betydeligt på grund af fordelene ved brugen.

Alt dette har øget behovet hos virksomheder gradvist at integrere denne type teknologi. I denne sammenhæng er det nøglen at have fagfolk, der har kendskab til Blockchain og DLT-teknologier, fagfolk, der forstår deres drift, og som aktivt kan bidrage til processen med deres implementering. Faktisk bemærkes dette behov allerede på arbejdsmarkedet, hvor der har været en stigning på 26% i efterspørgslen efter denne type professionelle.

målsætninger

 • Forstå blockchain-teknologi, dens implikationer og anvendelighed inden for det teknologiske, forretningsmæssige og juridiske område.
 • Kend systemerne baseret på Smart-kontrakter i kontrast eller analogi med dem.
 • Forstå de typer sprog, der er mest brugt til programmering af smarte kontrakter og blockchain-baserede applikationer.
 • Kend forskellige metoder til udvikling af blockchain applikationer.
 • Integrer koncepter og værktøjer til at udvikle kriterier for beslutningstagning relateret til sociale og etiske ansvar.
 • Lær at administrere implementeringsprojekter af blockchain-teknologi i virksomheden.

program

Programmet er struktureret i 10 moduler, der er opdelt i 3 blokke:

 • Blok 1.- Blockchain Fundamentals: Dette giver de konceptuelle baser i Blockchain, der gør det muligt for eleven korrekt at følge de forskellige moduler, der udgør programmet.
 • Blok 2.- Blockchain-platforme: I denne blok studerer studerende forskellige platforme, der bruges i Blockchain-miljøet. Studerende vil se de sammenkoblede værktøjer såvel som de forskellige applikationer, de har.
 • Blok 3.- Blockchain-økonomiske forretningsapplikationer: I denne sidste blok af programmet analyseres de applikationer, som Blockchain-teknologien har inden for forskellige områder / sektorer i virksomheden.

Derudover inkluderer mesteren 2 praktiske workshops og et afsluttende masterprojekt, hvor de studerende vil arbejde med en virksomhed i udviklingen af et rigtigt projekt.

Studentprofil

Den nye digitale handelsskole Three Points, født i Barcelona, reagerer på det aktuelle økonomiske og forretningsmæssige scenarie.

130808_demographics.jpg

Optagelse proces

Vores hovedmål med vores administrationsproces er at sikre kandidaternes egnethed og udvikling, så alle vores studerende kan leve en digital oplevelse, der imødekommer deres nuværende og fremtidige behov.

130809_admission.jpg

karrieremuligheder

Når programmet er afsluttet, vil de studerende kunne besætte positioner som:

 • Innovationschef / direktør inden for finansielle virksomheder, transport og logistik, detailhandel eller andre sektorer.
 • Blockchain-konsulent.
 • Ekspert i implementering af innovations- og Blockchain-projekter.
 • Administrerende direktør for virksomheder baseret på Blockchain-teknologi.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

No hay elección: las nuevas tecnologías ya no son un mero valor añadido, sino que se han convertido en la única vía para lograr la competitividad y la continuidad de las empresas. Una tendencia que no ... Læs mere

No hay elección: las nuevas tecnologías ya no son un mero valor añadido, sino que se han convertido en la única vía para lograr la competitividad y la continuidad de las empresas. Una tendencia que no sólo está operando grandes cambios en el seno de organizaciones, sino también en la sociedad del conocimiento en su conjunto. Minimer
Spanien Online