Formålet med Postgraduate Program of Banking and Finance er at forberede og styrke finansinstitutionens ledere gennem erhvervelse af specialiseret økonomi og bank viden og færdigheder for at kunne reagere effektivt på de nye udviklinger på det moderne internationaliserede marked. Postgraduate Programmet lægger vægt på udvikling af kritisk tænkning og disciplin, således at eleverne kan klare udfordringerne hos moderne finansielle institutioner og banker og få en omfattende analyse af de centrale spørgsmål i forbindelse med programmets læseplan.

Programmets struktur

Den vellykkede deltagelse og undersøgelse af fire (4) tematiske enheder og forberedelsen af ​​en kandidats speciale fører til en kandidatgrad i Bank og Finans.

Studerende, under ledelse af deres lærere, inviteres til hver skole. at producere mindst fire skriftlige opgaver og, når de har opnået de krævede karakterer, berettiger dem til at deltage i de afsluttende prøver.

Tematiske moduler

  • TOIK 50 - Bankmiljø
  • TOIK 51 - Bankforvaltning
  • TOIK 60 - Finansiering
  • TOIK 61 - Regnskab
  • Speciale
Tematiske moduler

AdgangskravFor at komme ind i Postgraduate Program of Banking and Finance er det nødvendigt at holde et eksamensbevis fra en anerkendt universitetsinstitution.

Bemærk: Det er ønskeligt, at potentielle studerende har et godt kendskab til det engelske sprog som en del af valgfri studieplan for programmet er på engelsk.

applikationerAnsøgninger om optagelse til studieåret 2017-2018 kan indgives af interesserede parter fra 6. juli til 5. september 2017 . Ansøgninger kan kun indsendes elektronisk via universitetets hjemmeside på følgende https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL

Program undervist i:
  • Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
5,400 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date