Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt

Master of Science i sundhed systemadministration er designet til at give strategiske evner for nutidens sundhedsvæsen ledelse. Nu, som aldrig før, sundhedspleje er hurtigt at omdanne. Tempoet i teknologi og innovation er ved at ændre, hvordan, hvornår, og hvor behandlingen er givet, og hvem der leverer det. Samtidig sundhedspleje kunder har høje forventninger til kvalitet og lydhørhed over for deres behov-leveres i en omkostningseffektiv måde. At give disse strategiske evner, Master of Science i sundhedssystemerne administrationen bygger på et fundament af kurser i politik og lovgivning dannelse, sundhedspleje økonomi, innovation og lederskab. Yderligere indstillinger leveres via kursus markeringer, opbygningen af ​​et integreret program, der opfylder de individuelle udfordringer i de deltagende elever.

Denne online program giver eleverne mulighed for at forfølge deres grad og samtidig opretholde fuldtidsbeskæftigelse på steder rundt omkring i verden. En klar fordel er mangfoldigheden af ​​de studerende, der giver mulighed for kreativ diskussion og forståelse af globale sundhedspleje spørgsmål, og hvordan disse relaterer til de standarder og praksis i det amerikanske sundhedssystem. Evnen til at dele information og ideer, og til at sammenligne og kontrast strategier, giver eleverne et niveau af kreativitet og omfanget af praksis ikke fundet i den traditionelle klasseundervisning.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til optagelse på MS-program i sundhedssystemerne administration, skal kandidaterne opfylde følgende krav:

  • Hold en studentereksamen grad på et regionalt akkrediteret kollegium eller universitet
  • Har en kumulativ GPA på 3,0 eller derover (eller overlegen påtegning)
  • Indsend to breve af reference fra personer, der har mulighed for at observere ansøgerens arbejde output
  • Indsend officielle udskrifter (på engelsk) af alle tidligere afsluttet bachelor-og kandidatniveau selvfølgelig arbejde
  • Gennemfør et interview med programmet stol (for dem uden sundhedspleje erfaring)
  • Gennemfør en kandidat ansøgning
  • En test af engelsk sprog egnethed, der kræves af alle ansøgere og kursus registranter, hvis modersmål ikke er engelsk. RIT accepterer TOEFL, IELTS, og PTE eksamener.

Det anbefales, at ansøgerne har mindst tre års erfaring i en sundhedspleje eller sundhedsrelaterede organisation som enten en praktiserende læge eller leder. Ansøgere, der ikke opfylder dette krav kan blive bedt om at udfylde visse bachelorkurser som en bro for indholdet viden, der kræves for graduate-program. De kan også være påkrævet for at fuldføre en kandidatniveau praktik i sundhedsvæsenet forud for eksamen.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date