Læs den officielle beskrivelse

Master of Science i Cyber ​​Security

Om uddannelsen

Et sæt kerne kurser giver de nødvendige færdigheder i Cyber ​​Security, organisationsstruktur og adfærd, forskning og skrivning. Fokusområder i ledelse og Cyber ​​Security giver eleverne mulighed for at vælge kurser, der opfylder deres individuelle mål, interesser og karrierebehov.

Program Mål

Udviklet fra en læringsmodel baseret på Bloom's Taxonomy, identificerer uddannelsesmålene for Master of Science in Cyber ​​Security, hvilke elever, der skal lære, forstå og kunne gøre som følge af deres studier med EC-Council University.

  • Anvendelsen af ​​tekniske strategier, værktøjer og teknikker til at sikre data og information til en kunde eller kunde.
  • Overholdelsen af ​​en høj standard for etisk adfærd.
  • Brugen af ​​forskning på både etablerede steder og innovative applikationer for at udvide kendskabet til cybersikkerhed.
  • Anvendelsen af ​​kritisk tænkning til kreativt og systematisk at løse problemerne og imødegå udfordringerne i de stadigt skiftende miljøer af cybersikkerhed.
  • Befæstelsen af ​​de færdigheder, der er nødvendige for at komme ind i lederroller i virksomheder, agenturer, divisioner og afdelinger.

World Class Practitioners, World Class Udfordringer, World Class Education

Master of Science i Cyber ​​Security) Programmet forbereder IT-fagfolk til at påtage sig cybersikkerhed og sikkerhedsledelse roller i virksomheder, agenturer og organisationer. En læseplan rig på computer sikkerhedsledelse, it-sikkerhed trussel vurdering, hændelse svar, organisatorisk ledelse og adfærd og ledelse udfordrer eleverne til at blive skabere af viden, opfindere af processer og ledere af andre.

Programmet er designet af fakultetet ved EC-Council University, hvoraf alle er virkelige cyber sikkerhed praktiserende for begge nybegyndere til feltet søger avanceret viden og erfarne fagfolk interesseret i enten specialisering eller karriere fremskridt. 30 kredit timer kræves til eksamen.

Hvorfor forfølge Masters of Security Science?

Verdensklasse uddannelse:

Du vil få verdensklasse uddannelse, som vil hjælpe dig med at forberede en lederkarriere i cybersikkerhed. ECCU har en meget streng politik for ansættelse fakultet, der har reel verden erfaring, og disse ledere vil hjælpe støber dig som en kompetent leder på dette område. MSS-programmet som det står i dag er Resultatet af over 200 års kombineret erfaring Og fastholdende arbejde hos forskellige cybersikkerhedsledere og praktikere, som alle er en del af fakultetet. Fordi hvert kursus undervises af aktive fagfolk på området, er de instruktioner, de bringer stor værdi til kurset med deres virkelige livserfaring på området. Dette giver de aktive studerende et indblik i det liv og ansvar de står over for, når de selv går ind i disse professionelle stillinger.

Netværk med det bedste:

Du vil vinde ved netværk med de bedste. Mange studerende kommer fra en række baggrunde, lige fra nye kandidater til senior sikkerhedsledere i Fortune 500-virksomheder, som alle søger en formel kvalifikation til at bevise deres kaliber i rummet af Cyber ​​Security.

EC-Council Brand Heritage:

Du vil drage fordel enormt af ECCU's forældremyndighed - EC-Council Group, en førende inden for cybersikkerhedsuddannelse, certificering, service, arrangementer og træning. Du vil modtage kommercielt relevant og opdateret uddannelsesprogram, som vil hjælpe med at starte dig på dette område. EC-Rådet har certificeret mere end 140.000 Infosec-fagfolk i 100 lande fra verdensklasse organisationer som FBI, US Dept. Forsvar (Pentagon) og Fortune 500 virksomheder som Microsoft, PWC, IBM, Symantec, etc.

Karriereprogression:

MSS-programmet hjælper dig med at bevise for dit lederskab, at du er klar til næste skridt i din karriere. At opnå en akkrediteret postgraduate grad fra et af de fineste mærkenavne i branchen For cybersikkerhed.

Certificering:

ECCU kurser kort til mange af EC-Council certificeringer, som kræves af mange Fortune 500 virksomheder. Ved at nå MSS, vil du være klar til at være udfordring disse certificeringer uden yderligere træning.

Amerikansk grad, lokale gebyrer:

Opnå verdensklasse amerikansk uddannelsesprogram på gebyrer strukturer, der er overkommelige for dig baseret på din geografiske region.

Online & Fleksibel:

Programmet er helt online. Som sådan kan du fuldføre dette program fra komfort i dit eget hjem eller land. ECCU MSS er 100% online, så de studerende kan lave kursusarbejde i henhold til deres arbejde og personlige skemaer. Derudover har ECCU to forskellige fordele i forhold til traditionelle Brick and Mortar-universiteter. For det første er vores fakultet aktivt ved at udøve deres erhverv på området, de kan gøre klassen levende for eleverne, samt fungere som mentorer for eleverne med nye eksempler på virkelige liv på vores Cyber ​​Range. Den anden fordel, og måske vigtigst, er at du får hånd om uddannelse og brug af værktøjer og teknologi, som du vil bruge i marken. Dette hjælper dig med at slå jorden løbende og hjælper dig med at blive funktionel for enhver arbejdsgiver fra dag en af ​​deres ansættelse!

2 i 1:

Store ledere har forskellige færdigheder. Dette er endnu mere sandt inden for cybersikkerhed. Med MSCS kombinerer du samtidig erhvervelsen af ​​både dine tekniske og ledelsesmæssige færdigheder.

Prestige:

EC-Council University Core courseware kort til Department of Homeland Security / National Security Agency's amerikanske udvalg for nationale sikkerhedsstandarder (CNSS).

Akkreditering:

EC-Council University er akkrediteret af Distribution Education Accreditation Commission (DEAC). Fjernundervisningsakkrediteringskommissionen er opført af US Department of Education som et nationalt anerkendt akkrediteringsagentur og er et anerkendt medlem af Rådet for Videregående Akkreditering (CHEA).

Fremragende støtte:

ECCU-studentetjenesten er altid klar til at hjælpe dig med alle akademiske behov.

Kursus Struktur

Kurserne præsenteres i 12 uger og består af tildelte aflæsninger, diskussioner, case studies, skriftlig analyse, forskningsprojekter og eksamener.

Studerende skal være parat til at tilbringe 10-12 timer i studie om ugen for at afslutte arbejdet. ECCU opfordrer regelmæssig og hyppig interaktion mellem studerende og fakulteter via internettet. Undervisningsplaner og bedømmelses rubrikker angiver klart kursens krav, forventninger og tidslinjer, og eleverne holder sig ajour med deres fremskridt i kurset gennem MyECCU Online Learning Management System.

Adgangskrav

Ansøgere til optagelse skal have en bachelorgrad fra en akkrediteret institution og en TOEFL score på 550 eller bedre, eller bevis for engelsk kompetence.

For mere information om adgangskrav, besøg venligst vores adgangsside.

Mode Undersøgelse

MSS-programmet tilbydes 100% online, så de studerende kan gennemføre kursusarbejde i en tidsramme, der passer til hver persons individuelle tidsplan. Dette kræver også, at den studerende har den rette teknologi og tilslutning til konstant deltagelse i klassens aktiviteter.

Award

Master of Science i Cyber ​​Security grad vil blive tildelt af EC-Council University efter vellykket gennemførelse af alle gradskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra EC Council University »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date