Master of Science i Computer Engineering

Syracuse University College of Engineering and Computer Science

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master of Science i Computer Engineering

Syracuse University College of Engineering and Computer Science


Syracuse University's College of Engineering og Computer Science tilbyder en Master of Science i Computer Engineering program leveret online. Programmet lærer eleverne at skabe banebrydende hardware- og softwareløsninger til nye og nye systemer, samtidig med at man udvikler ekspertisen til at løse udfordrende tekniske problemer i denne stadigt skiftende industri.

Den MS i Computer Engineering program Fokusere på centrale emner, der er afgørende for at forstå og fremme nye og nye systemer. Du vil lære at drive innovation og løse de sværeste computertekniske udfordringer med avanceret kendskab til centrale emner, herunder: sikkerhed og sikkerhed, netværkssystemer, computerarkitektur og avanceret programmering.

Fordele

  • Fællesskabet - Grundlagt i 1901 har skolen fastholdt sit ry som ledende på området og tilbyder en læseplan bygget på teori, fundamentale og anvendelse med et verdensomspændende samfund på over 20.000 ingeniører og datalogi alumni
  • Prestige - Syracuse Universitets ingeniørhøjskole og computervidenskab er udpeget af National Security Agency og Department of Homeland Security som Center for Akademisk Excellence i Information Assurance Education (CAEIAE) siden 2001 og som Center for Akademisk Excellence i Information Assurance Research (CAE -R) siden 2009.
  • Unik læseplan - Designet og undervist af Syracuse fakultet, læseplanen bygget på teori, grundlæggende og applikation. Kandidater er eftertragtede for deres evne til at oversætte det, de har lært i klasseværelset til virkelige behov
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - Syracuse, New York
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school
Dates
Sep. 2019
USA - Syracuse, New York
Ansøgningsfrist Contact school
Slutdato Contact school