Master Of Professional Studies I Teknologiledelse

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Georgetown Universitetets online-master i faglige studier inden for teknologiledelse giver teknikere med en unik pædagogisk erfaring-kobling af virksomhedsledelsesfærdigheder med viden om teknologi til at udvikle den næste generation af afrundede seniorteknologer, som er rustet til at klare de udfordringer, der står over for dagens altid-på virksomheder og organisationer.

Studerende flytter deres it-karriere fremad ved at lære og udvikle beprøvede teknikker - herunder forretnings- og it-færdigheder - at spydse store teknologiske initiativer og skabe kulturer af innovation og engagement:

 • Kandidat kritiske tænkning færdigheder er nødvendige for at analysere centrale forretningsproblemer og udvikle kreative løsninger til erhvervslivet og teknologiske udfordringer.
 • Maksimere marked, iværksætterkultur, international ekspansion, kundeservice og indtægtsmuligheder gennem teknologiske innovationer.
 • Færdiggør de ledende færdigheder, der kræves for at påvirke hele organisationer.
 • Administrer organisationsændringer i forbindelse med teknologiprocesser.
 • Undgå dyre sikkerhedsbrud, tab af data og dataudbrud.
 • Opret strategiske fordele ved hjælp af nye teknologier som Social Media, Big Data og Cloud Computing.

Dagens organisationer har brug for dygtige og innovative chefsinformationsofficer (CIO) og andre strategiske IT-chefer, der ikke alene kan udvikle og implementere missionskritiske teknologier, men også sikre, at disse virksomhedsteknologier har en transformerende virkning på organisationer, medarbejdere og kunder.

Master of Professional Studies i Technology Management program er gearet til at give de studerende de værktøjer og erfaringer, der er nødvendige for at blive med i rækken af ​​"store tænkning" it-fagfolk, der er førende kundedrevne teknologiske innovationer, der hjælper organisationer med at maksimere deres bundlinier.


Programfunktioner

 • Praktisk forretningsapplikation.
  Få eksponering for praktiske, forretningsbestemte strategier og erfaringer, herunder de forretningsmæssige ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for i forbindelse med at gennemføre succesfulde teknologiske innovationer til virksomheder og organisationer.
 • Fleksibilitet.
  Vælg dine valgfag eller følg en anbefalet studiekoncentration, herunder det nye Health Information Technology-spor, et af de første programmer i nationen, der er dedikeret til udviklingen af ​​ledende it-ledere inden for sundhedssektoren.
 • Bekvemmelighed.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Georgetown University is a private, not-for-profit, accredited university located in Washington, DC. Founded in 1789 by John Carroll, Georgetown is America’s oldest Catholic and Jesuit University. Tod ... Læs mere

Georgetown University is a private, not-for-profit, accredited university located in Washington, DC. Founded in 1789 by John Carroll, Georgetown is America’s oldest Catholic and Jesuit University. Today, Georgetown is a major international research university. It has nine schools, an affiliated hospital, and many highly-ranked graduate programs. Minimer