Read the Official Description

Master of Business Administration grad forbereder de studerende til:

 • Skelne de vigtigste funktioner i hvert forretningsområde funktion
 • Vurdere, hvordan ændringer i en organisations vidensystemer kan forbedre ydeevnen
 • Bly andre for at opfylde organisatoriske mål
 • Vurdere finansielle sundhed i en organisation, der anvender regnskabsmetoder
 • Opret marketing strategier til at opfylde kundernes behov
 • Give oplysninger til, at en organisation til at maksimere finansielle resultater
 • Vurdere business situationer fra juridiske, etiske og lovgivningsmæssige perspektiver
 • Forudsige hvordan ændringer i det internationale økonomiske miljø vil påvirke en organisation
 • Foreslå strategier til at forbedre en organisations konkurrencemæssige position

Master of Business Administration er en professionel grad anerkendt på tværs af alle brancher. Studerende først deltage i en integreret læseplan undersøge de funktionelle områder af erhvervslivet, så personliggøre management viden og færdigheder ved at vælge en fusion.

Koncentrationen Management giver yderligere kursusaktiviteter i operations management, forvaltning af menneskelige ressourcer, og salgsledelse, forbereder kandidater til at tage på voksende lederstillinger i en række af business-indstillinger.

Bemærk: Studerende, der ikke har en bachelor i Business skal demonstrere, at de har afsluttet to forudsætninger (svarende til College Algebra og Mikroøkonomi) med en lødighed på C- eller bedre. Studerende, der ikke har givet en afskrift bevise færdiggørelse af forudsætningerne vil være forpligtet til at tage dem, før de starter deres graduate-niveau kurser.

Indlæggelser Krav

Patten Universitet ikke diskriminerer på grundlag af race, hudfarve, national eller etnisk oprindelse i forvaltningen sine optagelse politikker og pædagogiske politikker og programmer.

Undergraduate

For at matriculate som en fuldt optaget grad-søger bachelor, skal en person: Kontroller eller sender senest 30 dage efter tilmelding en high school udskrift eller tilsvarende (såsom en GED), der er accepteret af universitetet som gyldigt.

Komplet tolv (12) college-niveau kreditter, enten ved at udfylde kurser på Patten universitet eller ved at indsende merit, som accepteres af universitetet, eller en kombination af de to.

Patten Universitet vil kontrollere high school eksamen eller tilsvarende og udskrift ægthed. En studerende, der ikke kan producere en high school afskrift eller tilsvarende kan ikke matriculate som en grad-søger studerende ved Patten Universitet.

ACT eller SAT scoringer er ikke påkrævet for optagelse. Skriftlig tilladelse fra en værge er nødvendig for optagelse af personer, der er under 18 år.

PH.D.

For at matriculate som en fuldt optaget grad-søger ph.d.-studerende, skal en person have en studentereksamen grad fra en institution akkrediteret af et akkreditering agentur, der er anerkendt af det amerikanske Department of Education. Grad overdragelsen vil blive kontrolleret af Patten University. Alt verifikation og krævede udskrift indsendelse til studentereksamen skal være afsluttet senest 30 dage efter tilmelding.

GRE eller GMAT score er ikke påkrævet.

Studerende ind i MBA-program forventes at have afsluttet bachelor-niveau mikroøkonomi og kollegium algebra med en C- eller højere, før du starter deres uddannelse. Det er den studerendes ansvar at sikre en korrekt papirarbejde forelægges bekræfte, at han eller hun har afsluttet forudsætningerne før deres langsigtede starter. Hvis forudsætningerne ikke er komplet på sigt start, vil den studerende blive placeret i dem automatisk, og vil blive bedt om at udfylde dem, før du starter en uddannelse.

Undervisning legitimationsoplysninger (on-campus kun)

Studerende søger optagelse til enten enkelt- eller multiple-emne undervisning legitimationsoplysninger program skal indsende:

 • Udfyldte ansøgning
 • Officielle udskrifter fra alle gymnasier eller universiteter deltog
 • Tre (3) vandelskrav
 • Dokumentation af nyere TB test
 • Personlig erklæring

CBEST scorer. (De, der scorer fem eller flere punkter under passerer på CBEST skal tage en passende afhjælpende matematik og / eller engelsk kursus efter behov.) Akademiske krav til undervisning legitimationsoplysninger programmer kan opfyldes ved at indsende dokumenter og udskrifter, der viser en af ​​følgende: Multiple Emne legitimationsoplysninger kandidater: færdiggørelse af en acceptabel studentereksamen grad fra et regionalt akkrediteret institution - minimum GPA på 2,5; passerer score på California krævede subject matter undersøgelser.

Enkelt Emne legitimationsoplysninger kandidater: færdiggørelse af en acceptabel studentereksamen grad fra et regionalt akkrediteret institution - minimum GPA på 2,5; passerer score på den californiske krævede emnet undersøgelse (r), eller færdiggørelsen af ​​en CTC udpeget større frafald program fra en California institution med et minimum GPA på 2,5. Bemærk: California Kommissionen om Teacher Credentialing (CTC) fastlægger fem muligheder, der kan udnyttes til at opfylde de statslige krav til accept af alle Undervisning Credential Programmer (ref: CTC, CIA 07-02). Disse muligheder er beskrevet i Patten University Division of Education Admissions håndbog, tilgængelig fra Patten University Division of Education Office.

Internationale studerende

Patten Universitet giver ikke visum tjenester til online-studerende eller stå inde for studerende indvandrerstatus. Instruktion på Patten University gives på engelsk, og universitetet giver ikke engelsk som andetsprog tjenester. Ansøgere, for hvem engelsk er et andet sprog, skal tage Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL®) og har deres officielle TOEFL® score rapport sendes til kontoret for registrator særskilt. Ansøgere skal have en TOEFL score på 550 på den papirbaserede test eller 65 på Internet-baserede test (iBT), og universitetet skal modtage score inden for 30 dage efter tilmelding. Alternativt kan en ansøger tilmelde universitetets ENG101A Sammensætning jeg selvfølgelig online som en ikke-graders studerende. Universitetet vil acceptere karakteren C eller bedre som bevis for engelsk sprogfærdighed.

Ansøgere med ikke-amerikanske uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger skal først få en udenlandsk legitimationsoplysninger evaluering fra et medlem af den nationale sammenslutning af Credential Evaluation Services (www.naces.org), såsom Educational Credential Evaluators Inc. (ECE), eller en anden uafhængig amerikansk evaluering tjeneste er godkendt af universitetet, før du sender transskriptioner. Hvis en studerende vælger at indgive hende / hans akkreditiver til ECE, anmodningsformularer og oplysninger om omkostningerne er tilgængelige på ECE hjemmeside (www.ece.org) eller ved at kontakte ECE på PO Box 514.070, Milwaukee, WI 53.203-3470, USA, telefon (414) 289-3400, fax (414) 289-3411. Internationale ansøgere skal opnå underlagt evalueringer; den generelle evaluering er ikke tilstrækkeligt. Internationale studerende, der ikke har amerikanske regering billedlegitimation bliver nødt til at producere to former for alternativ billedlegitimation under proctored undersøgelser for at kontrollere identitet.

For at blive accepteret, skal udskrifter være officiel. Studerende skal have dem sendt direkte fra institutionen til Patten University under segl, hvor de skal bekræftes af kontoret for justitssekretæren som gyldige.

Akademisk kalender

Nye vilkår for vores online-programmer starter næsten hver mandag, undtagen i ferier.

Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by PATTEN UNIVERSITY »

This course is Online
Start Date
Contact school
Sep. 2019
Duration
Price
- $ 1996 per term
Deadline
By locations
By date
Start Date
Contact school
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date