Læs den officielle beskrivelse

Master of Arts i Styrke og Conditioning (Online)

Nå dine karrieremål.

Den LaGrange College Master i Styrke og Conditioning grader udstyre de studerende til en karriere i atlet udvikling og fysisk forberedelse via to graduate spor: Master of Science grad og kandidatuddannelse. Kandidater fra MS grad er klar til at begynde arbejdet som styrke og konditionering trænere og sport ydeevne specialister i en række miljøer-fra gymnasiet til det faglige niveau. Kandidater fra MA grad er klar til at fortsætte deres karriere med forbedrede færdigheder og viden er nødvendige for øverste stillinger i styrke og konditionering.

Master of Arts Degree

Dyrk som en styrke træner online.

Den halvandet år, fuldt online ma Programmet fokuserer på samme forskningsbaserede indhold som MS-program, men er specielt designet og skræddersyet til fuld tid professionel styrke trænere. Som et krav til kandidatuddannelsen, skal du være ansat som en fuldtidsansat styrke og konditionering træner, så du vil være i stand til at anvende den viden lært i foredrag på dine atleter. For mere information om kravene for kandidatuddannelsen, skal du kontakte Dr. Chris Bailey.

Om LaGrange:

Georgiens ældste private institution for videregående uddannelse, LaGrange College ligger en times kørsel syd for Atlanta på Interstate 85 og er konsekvent placeret blandt de sydlige bedste gymnasier i US News & World Report. Tilknyttet den United Methodist Church, LaGrange tilbyder mere end 70 områder af undersøgelsen med fokus på globale engagement og service.

Lagrange-programmet har en unik SPEED center -Sport ydeevne ekstraudstyr, uddannelse og udviklingscenter. Anlægget kombinerer en sport videnskab laboratorium, fuldt fungerende vægt værelse og klasseværelse, giver det perfekte sted for atleter at træne, test og lære.

Lær af praktiserende fagfolk.

Vores fakultet bringer erfaring som styrke og konditionering trænere, sport forskere, sport psykologer, vægtløftning trænere, sport trænere, forskere, personlige trænere og ernæringsmæssige rådgivere. Du vil lære af professorer med akademiske og den virkelige verden legitimationsoplysninger.

Brug de nyeste værktøjer

Lær avancerede atlet overvågningsværktøjer og software til at spore dine atleters progression.

Omkostninger

Programmet er designet til at være så omkostningseffektive og værdifuld som mulig. Udgifter til graden omfatte $ 675 pr kredit time; omkostninger anslås til at være $ 22.275 for MA grad. Økonomisk støtte er til rådighed.

Forbered dig på at lykkes

Master i Styrke & Conditioning deltagere

  • Arbejde som stævnets og øverste niveau styrke og konditionering trænere og sport ydeevne specialister.
  • Opnå en kant over andre job kandidater gennem anvendte begreber lært i studieordningen.
  • Udforsk områderne styrke og konditionering, program design, sport fysiologi, biomekanik, metoder til atlet overvågning og sport ernæring.
  • Vurdere sport for at udlede sport-specifik atlet behov.
  • Analysere bevægelser, teknikker og data atlet-overvågning for at skabe uddannelsesprogrammer og producerer anbefalinger at øge sportspræstationer.
  • Opret en forskningsbaseret fundament for fremtidig vækst som en styrke og konditionering professionel eller for yderligere kandidatoverbygningen.
  • Lær nødvendige for læsning, tolkning, indsamling og produktion af forskning færdigheder.
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra LaGrange College »

This course is Online
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
22,275 USD
omkostninger anslås til at være $ 22.275
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date