Læs den officielle beskrivelse

Den Statskundskab Degree Programme tilbyder kurser i centrale områder af den politiske økonomi, Offentlig Administration, Komparativ Politik, Føderalisme, nigerianske Politik og civil-militære forbindelser, demokrati og civilsamfund, lovgivningsproces, Identitet, Etnicitet og nationalisme blandt andre. I International Relations, sådanne kurser som Teorier om internationale relationer, International Politik, internationale økonomiske forbindelser, Teorier om krig og fred, International Peace Keeping, nigerianske Udenrigspolitik, internationale institutioner, politisk økonomi, blandt andre kurser, der tilbydes. For Politik og Strategiske Studier, modulerne center på centrale spørgsmål for Ledelse, Governance, etik, ledelse, ansvarlighed og udvikling. Programmet beskæftiger sig også de centrale områder af krige, konflikter, Interest Group og Global terrorisme. På 100 og 200 Niveauer, som er de fundamentale niveauer, studerende på de fire programmer tager de samme kurser for effektivt erhverve de færdigheder og metode studiet af politik, som er mor løbet af alle fire discipliner.

Vision

Institut for Statskundskab og International Relations er forpligtet til det overordnede Universitet mål om at blive en verdensklasse institution med fokus på at hæve en ny generation af ledere.

Vores programmer er centreret om de centrale spørgsmål om udvikling, specielt behovet for at befri det afrikanske kontinent og Diaspora fra alle rester af social, økonomisk og politisk underudvikling. I øjeblikket er vi drevet af principperne i DRV 'Distinction, relevans og synlighed ".

Mission

Som strategisk element i universitetets globale mandat, vores disciplin sigter mod at producere alt Graduate, som vil blive produktivt forlovet med et anstændigt liv, gennem en dynamisk og proaktiv pensum base, der omhandler særlige forhold i vores nationale bestræbelser og forhåbninger. Derfor er afdelingen fuldt engageret i at tilføje til arbejdskraft base af nationen i særdeleshed og verden i almindelighed, kandidater, der er mentalt ressourcestærke, intellektuelt udstyret, entrepreneurally selv-afhængig, visionær og følsom over for behovet for ændringer i det lokale og internationale arena af politik og regeringsførelse; mænd og kvinder, der er dygtige og erfarne i at løse de nuværende og fremtidige udfordringer i den globale politiske økonomi, spørgsmål i forbindelse med millenniumudviklingsmålene (MDG) og nationens Vision 20-2020. Disse spørgsmål har manifesteret blandt andet i ledelse fiasko, arbejdsløshed, sult, analfabetisme, en fattig sundhedssystem, konflikter og krige.

FILOSOFI

Den underliggende filosofi programmerne på Institut for Statskundskab og International Relations er, at producere kompetente og tillidsfulde kandidater, hvis sind er veludviklede, og som er intellektuelt lyd i de forskellige delområder af Policy og Strategiske Studier, statskundskab og internationale forbindelser og Offentlig administration; og som kan gøre meningsfulde bidrag til den politiske og socioøkonomiske udvikling i Nigeria, Afrika og faktisk hele verden.

Målsætninger

Målene for Institut for Statskundskab og Internationale Relationer er at: 1. give et solidt kendskab til begreber, teorier og problemstillinger i de forskellige discipliner af afdelingen, nemlig Policy og Strategiske Studier, statskundskab og internationale forbindelser; og Forvaltning.

  1. give viden og færdigheder er nødvendige for forståelse og analyse af de politiske, sociale og økonomiske aktiviteter på både nationalt og internationalt plan; 3. bidrage gennem forskning til teoretisk udvikling i de forskellige discipliner og give politisk orienterede løsninger på de udfordringer for styring på både nationalt og internationalt plan; Fire. producere alsidige kandidater, der kan opfylde de udfordringer selvstændig erhvervsvirksomhed samt ansatte i private og offentlige institutioner / virksomheder.

Begrundelse

Programmerne i afdelingen er designet til at give de studerende et solidt akademisk og faglig forståelse i deres område af undersøgelsen, og at give dem en bred intellektuel baggrund i deres disciplin. Disse områder af akademisk disciplin vil gå langt i at udstyre de studerende til at videnskabeligt vurdere problemer samfund samt tilbyde passende løsninger på dem.

Adgangskrav

De generelle krav til optagelse i nogen af ​​de tre programmer i afdelingen er de samme som dem, for indrejse i Covenant University. Men kandidater skal desuden notere sig de forskellige krav til programmerne i afdelingen. Ansøgerne skal besidde O / L, SSCE / GCE / Neco kredit passerer i mindst fem (5) fag på højst to møder, herunder matematik, engelsk sprog, økonomi, regering eller historie og en anden emne.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Covenant University »

This course is Online
Start Date
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date