Læs den officielle beskrivelse

At Gud være ære, blev afdelingen etableret i september 2004/2005 Academic session i kollegiet for Videnskab og Teknologi på universitetet. Programmet er at give solid viden inden for alle aspekter af Mechanical Engineering (samt give) avanceret viden, der ville (lette) specialisering i de fire områder af Mechanical Engineering: Thermo-Fluid, Machine Design, Produktion og metallurgi og Materialer. Hovedsageligt på grund af betydningen af ​​informationsteknologi, især inden for områderne tegning, datastyring og simulation, pensum er for nylig blevet fuldstændig revideret og indholdet af programmet er blevet forøget.

Vision

At producere en samlet kandidat bemyndiget med de standarder og praksis af Mechanical Engineering i marken og uden hvem vil passe ordentligt ind i afrikanske Industrial og fremstillingssektoren.

Aktiviteterne i afdelingen

Afdelingen har været involveret i nogle aktiviteter såsom Seminarer præsentation og postgraduate Seminarer levering.

FILOSOFI

Filosofien af ​​Institut for Mekanisk Teknologi er afledt af det overordnede formål med Covenant University, der kan sammenfattes som "At bringe en ny generation af afrikanere, der vil bevæge kontinentet fremad i alle områder af bestræbelse" Filosofien for afdelingen er at gifte teori med praktisk effektivt og dermed producere kandidater, der vil blive bemyndiget til at styrke de svage eller nærmest ikke-eksisterende industriproduktion af afrikanerne og ændre status for vores industrier fra at være "emballage" til `produktion".

Målsætninger

For at opnå filosofien i afdelingen og i tråd med iværksætteri og total mand koncept mål i Covenant Universitet vil der blive lagt vægt på følgende mål:

  • For at lette god forståelse af et bredt spektrum af tekniske principper
  • For at lette køb af praktisk erhvervserfaring
  • For at indpode iværksættervirksomheder, marketing og ledelsesmæssige kompetencer
  • At engagere udstrakt grad i maskinindustrien forskning og udvikling.
  • At træne og producere mænd og kvinder, der vil være opmærksom på de tekniske behov i deres miljø og være meget villige og ivrige efter at opfylde disse behov.
  • At træne og producere mænd og kvinder, der er udstyret med alle nødvendige værktøjer (teoretiske, åndelige, fysiske og intellektuelle) til at designe og fremstille maskiner og komponenter til gavn for deres miljø og menneskeheden i almindelighed.
  • For at bringe det bedste frem i eleverne gennem en passende eksponering for teori, aktuelle tendenser og topmoderne laboratorium og industrianlæg.

Mission Statement

At undervise moderne Mekanik hjælp trendy ressourcer nemlig-a-viz mand magt, maskiner og informations- og kommunikationsteknologi (IKT). Det primære fokus er at udnytte alle tilgængelige ressourcer for at opnå fødevaresikkerhed gennem design / udvikling af tropiske maskiner til forarbejdning og udvikling af teknologi til formål at øge energi.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Covenant University »

This course is Online
Start Date
Mar 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Mar 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Mar 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date