Read the Official Description

Master of Arts i Lederskab programmet giver ledere etiske og praktiske lederskab færdigheder for virksomheder og non-profit organisationer til at trives i det 21. århundrede.

Et stort lederskab er absolut nødvendigt for virksomheder og nonprofitorganisationer at trives i begyndelsen af ​​det 21. århundrede; det er desværre også et af de mest udfordrende og udfordrende attributter for de fleste organisationer at fremme deres medarbejdere og frivillige. Universitetet i Jamestowns ledelsesprogram er baseret på en filosofi om tjenerledelse, der søger at omdanne organisationer. Det er designet til at give emerging leaders den teoretiske baggrund og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at hjælpe virksomheder og non-profits, navigere i en verden, der bliver mere kompliceret dagligt . Vi opmuntrer ledere, der forstår, hvordan man arbejder i et stadig mere forskelligartet og globalt samfund, ved, hvordan afgørende etisk lederskab er for enhver organisation og har enestående kommunikationsevner. Vores elever lærer at være problemløsere, der får betydningen af ​​organisationernes "menneskelige side" og behovet for at afbalancere denne side med den kvantitative side af en organisation.

University of Jamestown's Leadership Program er struktureret for at afspejle de værdier, der styrer læseplanen, og som sådan vil eleverne lære i en "kohortmodel", hvor de tager klasser med samme gruppe studerende hvert semester, så de kan lære i samfundet, lave livslang faglige og personlige forbindelser og hjælpe hinanden med at udvikle sig som ledere.

Program taught in:
Engelsk
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
15,768 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date