Read the Official Description

I den elektromekaniske alder, Electrical Engineering som en disciplin var monolitisk. Navnet Institut for Elektroteknologi blev vedtaget af universiteter, der tilbyder programmet. Så kom den æra af mikroelektronik som udvidet disciplin til Elektroteknik; og Department of Electrical and Electronic Engineering blev dagens orden. Computeren alder fulgt, og det blev moderne at have en Department of Electrical and Computer Engineering. Den ny verden nu er en Information alder og for at kunne klare effektivt med industriens efterspørgsel efter arbejdskraft, er det bydende nødvendigt at designe programmer og læseplaner for at imødekomme denne efterspørgsel. Derfor er den nye nomenklatur for Department of Electrical and Information Engineering; og de programmer, der tilbydes i denne afdeling.

Vision

For at give Covenant University til at nå sit mål om Raising en ny generation af ledere gennem instrumentering fremme Mental Produktivitet i forbindelse med Information Engineering.

Mission

At skabe generel anvendelse og teknologisk relevant viden inden for Information Engineering, med det formål at fremme en integreret og universel uddannelse med real-life, real-time anvendelighed vis-à-vis, videnskab, teknologi og menneskelige kapacitetsopbygning.

FILOSOFI

Filosofien bag programmerne i Department of Electrical and Information Engineering er hentet fra Covenant Universitets vision, som er rammende billedtekst "Raising en ny generation af ledere". Elektrisk og Information Engineering som rygraden i en videnøkonomi er meget dynamisk og alsidig. Derfor er instituttets programmer er som at bidrage effektivt og tilstrækkeligt til videnøkonomien ved at indføre læseplaner, der opfylder disse udfordringer i Computer Engineering; Elektroteknik; og information og kommunikation Engineering.

Uddannelsen er at producere kandidater, der er producenter snarere end blot forbrugere af videnøkonomien, ved at være, efter endt uddannelse, færdiglavede funktionelle ingeniører i industrier, forskningsassistenter, lærde i den akademiske verden, eller succesfulde iværksættere i den elektriske og Information Engineering sektorer.

Målsætninger

For at aktualisere filosofien af ​​afdelingen, vil der blive lagt vægt på følgende mål:

  • For at lette en god forståelse af studerende på et bredt spektrum af tekniske principper.
  • For at lette erhvervelsen af ​​praktisk erhvervserfaring.
  • For at indpode iværksættervirksomheder, marketing og ledelsesmæssige kompetencer hos de studerende.
  • For at aktivere de studerende til at engagere sig i udstrakt grad i elektrisk og information teknisk forskning og udvikling.
Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Covenant University »

This course is Online
Start Date
Mar. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date