ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

De, der er interesseret i et kandidatgrad har en bred vifte af muligheder, de har. Denne kandidatgrad er generelt forfølges efter afslutning af en bacheloruddannelse og kan tilbydes i mange forskellige fagområder. Hvert program vil variere fra skole til skole.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Teknologisk innovation, USA Filter

MicroMasters Program i Administrationsteknologi

edX
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 uger
Engelsk
Online

Lær hvordan du leder en organisation til succes ved at foregribe og udnytte forstyrrende forandringer forårsaget af teknologi og markedstendenser.

Læs mere

Master of Education i instruktions-teknologi

UMaineOnline (University of Maine)
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

The University of Maine Kandidatuddannelsen i Instructional Technology er designet til at hjælpe vores masterstuderende blive ledere i effektive og innovativ brug af eksistere ...

Læs mere